Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

canım benim çok teşekkür ediyorum ne güzel sözler bunlar valla şımarcam bak
bak kendim yapıyorum diye demiyorum bende bizim listelerimizin üzerine liste tanımıyorum yani

egunal slm ..nasılsın arkAdaşım .. benim bir kızçem olacak allahın izniyle.. ismini ise babasının en sevdiği isim olan defne koyacağız canımmm...
şimdiden teşekkürlerr:)))

sahur vakti ne güzel bi haber okudum beennnn...
maşallah demek defne prenses geliyor maşallah...
Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin vaktiyle gelsin kuzum

Eegunal merhaba canım benim. Uzun zamadır yazamıyorum belki de unuttun bile beni inş senni için herşey yolundadır.çok öpüyorum ben bi durumumu güncelleyeyim sana;19 temmuz da dr gittik bi problem yok 2 li test temiz ve sanırım bi topikcanımız daha geliyo ama kesin değil tatlım ben kız bekliyodum ama hayırlısı olsun rabbime çok şükür 1ay sonra kontrol var hoşçakallllllll

Selamlar dr kontrolunde hersey iyi 12+ 2 olduk ense kalinligi standat dedi carsamba ikili icin kan vericem
1 ay sonra kontrolum var 7 eylul cok optum sizi

arkadaslar 2 kez test yaptırdım biri 1885 diğeri 4880 persembe kontrole gitcem inşallah sorun cıkmazz :)))

kız senin değerin zaten iyiydi ne durmadan kanda baktırdın...
perşembe güzel haberlele geleceksin Allahın izniyle...

aaaa şekerim bunu kendime hakaret sayarım ne demek unutmak..
hergün listeyi güncelleyen ve senide listede sürekli gören bi hatun olarak ne seni ne başkasını unutmam mümkün değil benim...
iyi oldu bilgi verdiğin epey olmuştu..
maşallah güzel haberlerle gelmişsin topikcanımız geliyor demek...
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım hep güzel haberlerle gel inşallah...

Selamlar dr kontrolunde hersey iyi 12+ 2 olduk ense kalinligi standat dedi carsamba ikili icin kan vericem
1 ay sonra kontrolum var 7 eylul cok optum sizi

Bi maşallahhh ta size
canım çok sevindim diğer topiğede yazdım bi de buraya yazayım...
Allah korusun bebeklerimiz ve hep iyi haberler alalım istiyorum...
7 eylülde de cinsiyet haberiyle gelirsin artık

canım bugun hastaneye gittim bebişimin kesesini gördüm çok şükür :)) 10 gün sonrada kalp atıslarını duymak için gidicem allah nasip ederse insallah sorun cıkmaz hep güzel devam eder ...

çok sevindim canım hep böyle keyifle ve sorunsuz devam eden bi gebeliğin olsun inşallah...
darısı kalp atışına diyelim o zaman

bugün ikili test için kan verdik salı alcaz cnm,ense kalınlığı normal dediler,kalp atışlarını duyduk gene çok şükür güm güm güm şimdi artık taaa 8 eylülde gitcez bidaha,ne uzun buaralar ikide bi görmeye alışmıştım yavruyu hatta ALLAHın izniyle herşey yolunda giderse cinsiyeti de belli olur şimdilik bukadar tatlım kib.

Bu aralar pek tüp bebek günlüğümüz topiğini okuyamıyorum Egunalcim umarım iyisinidr.Hamilelik çok yorgunluk,bitkinlik ve uyku yapıyormuş malesef( kafamı koyacak yer aıyorum sürekli.Biz bebişimizin kalp atışlarını duyduk. Haber vermek istedim.

bende kendimden bilgi vereyım dün şeker yüklememız vardı ve yüksek çıktı diyete başladık cuma tekrar ölçtüreceğiz

hemen nazar boncuklarımı kondurayım ve Maşallah diyeyim...
kalp atışlarınıda duyduk çok şükür e artık derin bi ohhhh çekip keyfini çıkarma zamanı gebeliğin...
yorgun bitkin oluver azcık bişi olmaz anne oluyosun şekerimmmmmmm

bende kendimden bilgi vereyım dün şeker yüklememız vardı ve yüksek çıktı diyete başladık cuma tekrar ölçtüreceğiz

Turginur arkadaşımızda senin gibi şeker sorunu yaşadı gebeliğin sonuna kadar diyet uyguladı çok faydasını gördü hem bebeği tosuncuk doğdu hemde kendisi sadece 7 kilo alarak gebeliğini sonlandırdı doğumlada o kilolar gitti...sakın dertlenme diyete girebilirsin diye...

nasılsın? ervanın bebişleri olmuş cok sevindim ama daha 1 ay yokmuydu onun dogumuna? benimde az kaldı darısı isteyen herkesin basına inşallahhh

nasılsın? ervanın bebişleri olmuş cok sevindim ama daha 1 ay yokmuydu onun dogumuna? benimde az kaldı darısı isteyen herkesin basına inşallahhh

canım benim aklımdaydın acaba ne yaptı diyordum kızlar tek tek doğurmaya başlayınca aklıma düştün..
erva son zamanlarda bebişlerin iyice aşağı inmesiyle hareket sıkıntısı yaşamaya başladı çok bunaldı doktorda alalım demiş ve almışlar
maşallahları var iyiler çok şükür darısı sana olsun inşallah...
siz nasılsınız bebişin nasıl ne zaman düşünüyorsun doğumu azcık detay ver kendinden şekerim

güldencim yazayım bilgilerimi demiştim ama sen düzenlemişsin zaten.en son 15 ağustosta gördüm bebeğimi.bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonraya.

bizimde şeker yüklememiz yapıldı. şükürler olsun sorun çıkmadı.ağustosun 22 sinde tekrar kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada oğluşumun adı AHMET KAAN olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…