Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

bu listede olabileceğimi hiç düşünmezdim çok şükür rabbimeee en kısa zaman da rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahahhh

canım muhetmel doğum tarihimizde 23 ocak 2013 ekleyebilriisn bunu da

Son düzenleme:
bu listede olabileceğimi hiç düşünmezdim çok şükür rabbimeee en kısa zaman da rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahahhh

canım muhetmel doğum tarihimizde 23 ocak 2013 ekleyebilriisn bunu da

bende bu listeye iki kere girdim çıktım ama devamı olmadı inşallah ben ve diğer arkadaşlarımda birgün bu listede olacaz...
doğum tarihinizide ekledim kuzum..

maşallahhhh paşayaaa
doğum konuşulmaya başlanmış bile ne heyecanlı

bi topikcanımız daha olacak inşallah,erkek olduğu kesinleşti,pipiyi bile gördük biz de sanırım ) sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah KAAN'ımız 9.aya kadar :) ALLAH herkese nasip etsin 20 ekimde ayrıntılı ultrason var,bide şeker yüklemesi,umarım onlar da iyi çıkar ALLAHın izniyle,görüşmek üzere... öptm cnm!

maşallahh paşayaaaaa
adı bile belli KAAN geliyooo demek...
canım sağlıkla gelsin annesinin kucağına vaktiyle çok sevindim

gülden cim merhaba nasılsın

listeye baktımda 32+1 görünüyo ama biz 33+1 olduk bugün..

bide yaşım eksik sanırım 32 oda...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine kk ya geldim.beni de ekler misin egunal cım.
sebep sperm azlığı
merkez.şanlıurfa osm
son durum:24+5 haftalık bir prenses
doğum tarihi ve şekli:sezaryen, ocak 24
inşallah sık sık girebilirim.çalışıyorum vakit buldukça takip etmeye çalışıcam

kızlar bu topik hep tüp bebek ve benim de bebişim tüp bebek.ben şuanda adanada oturuyorum ve drum daha ilk görüşmede muhtemel doğum tarihin 5 şubat fakat tüp bebek olduğu için 24 ocakta sezaryenle alıcaz dedi.ben hiç beklemiyordum.neden diye sorduğumda tüp bebekleri normal doğumla rizke atmıyoruz dedi.yani ben 24 ocakta sezaryen olucam.sizlerin drları ne dedi.çok merak ediyorum

deneme sayısını yazmamışım.birinci deneme.kızımın ismi de fatma zehra ismi gibi saf temiz olsun inşallah

Hoşgeldin canım bilgilerini ekledim listemize...
maşallah prensese sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim..

canımcım burası liste topiği olduğundan kızlar sohbet topiğinde listenin altındaki linkten giriş yapabilirsin sohbet topiğimize..
hepsi sezeryan doğurdular doğum yapanlarında listesi var ilk sayfada o topiğimizinde linki var sen en iyisimi ilk sayfaya bak herbişeyi bulursun

deneme sayısını yazmamışım.birinci deneme.kızımın ismi de fatma zehra ismi gibi saf temiz olsun inşallah

çok güzel ismi Rabbim bahtını güzel eylesin

sağol canım verdiğin bilgiler için.şimdi bakıcam

Egunal merhaba, uzun zamandır yazmadım pek bir değişiklik yok diye ama bugün cinsiyetimiz belli oldu.Oğlumuz olacakmış inşallah.17. haftadayız ikili testimizde normal çıktı.Bizde şimdilik durum bu, liste güncellemesi için haber vereyim dedim.

merhaba canım gerçekten uzun zaman oldu güzel haberlerle gelemene çok sevindim demek paşamız geliyor maşallah
neden yoksun peki daha sık gel lütfen

Selam agunal nasılsın? Bız 22 haftalık olduk cok sukur insallah kucagıma saglıklı almayı nasip eder Rabbim. Allah herkese nasip eder inşallahh

Selam agunal nasılsın? Bız 22 haftalık olduk cok sukur insallah kucagıma saglıklı almayı nasip eder Rabbim. Allah herkese nasip eder inşallahh

iyiyim canım çok teşekkürler...
maşallah sizde ana kız iyisiniz
Amin canım güzel duana...
isim belli oldumu peki ne koyacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…