Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam biz 16 +5 olduk kız geliyor ayrıntılı ultrason için 7 ekim randevu var bizden bu kadar
Cnm selam Ben yazmamadım çünkü hala kanamalarım devam ediyor yatıyorum evde.. 14 haftalık olduk ve cinsiyet kiz .... İnşallah Rabbim tamamına erdirir saglikla ve isteyen herkese nasip eder...
bizde cumartesi günü 30. haftamıza gireceğiz halen inanamıyorum bu haftalara geldığıme hiç geçmez sanıyordum oysa ne çabuk geçiyormuş zaman yaklaştıkça daha da farklı oluyormuş ilk kıpırtıların yerini güçlü tekmeler alırken hazırlığı heycanı daha bir farklıymış
Canım biz de yazamadığım süreçte ikili testimizi yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür ve doktor amcasına göre bir oğluşumuz olcak inşallah
3 lü testim güzel çıkmış canım haber vereyim dedim.. bir fikrim geldi...listelere bakarken...bu arada bebişleri olanlar için ayrı bir topik açtık ya hamileler listesinden çıkartabilirsin canım.. çünkü liste bu sene çok uzuyacak insallah..
maşallah size
canım fikrin gelmiş
bende de hep mevcut o fikir ama bi sebepten silmiyorum...
her listenin farklı bi topiği var haliyle hamileler listesine gelip bakan
doğum yapmışları göremez..merkezlerin başarıları hakkında bilgi almak
isteyenler oluyooo onlar için kalsın diyorum...sonra da altına doğum yapanların
olduğu linki vereyim ordan giriş yapıp bakarlar diyorum ve bişi yapmadan
öylece bırakıyorum
bi el atacam da bakalım nasıl olcak
canım evet fikrim gelmişti...hemde bu kadar yorgunluğuma rağmen... sende haklısın canım.. gerçekten bende kişilere bakmadan merkezlere bakmıştım topiğe ilk girdiğimde...
topic gerilere gitmiş ben biraz öne alayım 31+2 olduk herşey yolunda mı bilmiyorum ben ıyıyım ama 1 aydır kontrole gitmediğimiz için göremedık cumartesi çağırmıştı ama doktorumuz çalıştığı hastaneyı bıraktı yenı hastane ile de anlaşma daha yapmamış başka doktorada gitmek istemiyorum kilosunu boyunu gelişimini hele de o hareketlerını merak ediyor onu görmek istiyorum.
kuzucumm aylarr sonra topiğe ilk yazışımm beni hamişlere eklemişsinn :))) bende tickerr yaptımm bak bakalım nasıl olmuşş ama merkeze medicana yazıyo kuzumm bahçeci yazarmısınn :)))) sizi öpüyorumm topiğee henüz izin yok izin çıkınca gelicemmmm :)))
canlar merhaba uzun süredir okumadayım sizleri ayrıntılı usg yi öne aldık çok şükür temiz çıktı ve bizim kızçe önden gidiyormuş 12 ekim kontrol var allah herkeze nasib etsin inşallah her zaman dualarım sizlerle öptüm sizleri