• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

Cnm selam Ben yazmamadım çünkü hala kanamalarım devam ediyor yatıyorum evde.. 14 haftalık olduk ve cinsiyet kiz .... İnşallah Rabbim tamamına erdirir saglikla ve isteyen herkese nasip eder...

selam biz 16 +5 olduk kız geliyor ayrıntılı ultrason için 7 ekim randevu var bizden bu kadar :54::54:

maşallahhh size demek kız annesi oluyorsun ne güzelll:16:
Allah sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım..

Cnm selam Ben yazmamadım çünkü hala kanamalarım devam ediyor yatıyorum evde.. 14 haftalık olduk ve cinsiyet kiz .... İnşallah Rabbim tamamına erdirir saglikla ve isteyen herkese nasip eder...

yaa gerçektenmi devam ediyor demek...
napalım prensesimiz iyi olsunda sen yatmaya devam et...
Rabbim korusun sizi...

bizde cumartesi günü 30. haftamıza gireceğiz halen inanamıyorum bu haftalara geldığıme hiç geçmez sanıyordum oysa ne çabuk geçiyormuş zaman yaklaştıkça daha da farklı oluyormuş ilk kıpırtıların yerini güçlü tekmeler alırken hazırlığı heycanı daha bir farklıymış

bizde cumartesi günü 30. haftamıza gireceğiz halen inanamıyorum bu haftalara geldığıme hiç geçmez sanıyordum oysa ne çabuk geçiyormuş zaman yaklaştıkça daha da farklı oluyormuş ilk kıpırtıların yerini güçlü tekmeler alırken hazırlığı heycanı daha bir farklıymış

Maşallah canım:nazar:
Eminim çok güzel duygulardır yaşadıkların bebeğinin hareketlerini hissetmek
onunla 7/24 her daim olmak hayaller kurmak gelişi için hazırlıklar yapmak vs...
Sağlıkla kucağına aldığın günleride burdan paylaşacaksın Allahın izniyle...

Canım biz de yazamadığım süreçte ikili testimizi yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür ve doktor amcasına göre bir oğluşumuz olcak inşallah:emir_bebek:

Canım biz de yazamadığım süreçte ikili testimizi yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür ve doktor amcasına göre bir oğluşumuz olcak inşallah:emir_bebek:

maşallah canım:nazar:
hem ikili testte sorun yok hem de bi paşa geliyor süpperrr:46:

3 lü testim güzel çıkmış canım haber vereyim dedim.. bir fikrim geldi...listelere bakarken...bu arada bebişleri olanlar için ayrı bir topik açtık ya hamileler listesinden çıkartabilirsin canım.. çünkü liste bu sene çok uzuyacak insallah..:16::16::16:

3 lü testim güzel çıkmış canım haber vereyim dedim.. bir fikrim geldi...listelere bakarken...bu arada bebişleri olanlar için ayrı bir topik açtık ya hamileler listesinden çıkartabilirsin canım.. çünkü liste bu sene çok uzuyacak insallah..:16::16::16:

maşallah size:nazar:
canım fikrin gelmiş:9:
bende de hep mevcut o fikir ama bi sebepten silmiyorum...
her listenin farklı bi topiği var haliyle hamileler listesine gelip bakan
doğum yapmışları göremez..merkezlerin başarıları hakkında bilgi almak
isteyenler oluyooo onlar için kalsın diyorum...sonra da altına doğum yapanların
olduğu linki vereyim ordan giriş yapıp bakarlar diyorum ve bişi yapmadan
öylece bırakıyorum:9:
bi el atacam da bakalım nasıl olcak

maşallah size:nazar:
canım fikrin gelmiş:9:
bende de hep mevcut o fikir ama bi sebepten silmiyorum...
her listenin farklı bi topiği var haliyle hamileler listesine gelip bakan
doğum yapmışları göremez..merkezlerin başarıları hakkında bilgi almak
isteyenler oluyooo onlar için kalsın diyorum...sonra da altına doğum yapanların
olduğu linki vereyim ordan giriş yapıp bakarlar diyorum ve bişi yapmadan
öylece bırakıyorum:9:
bi el atacam da bakalım nasıl olcak

canım evet fikrim gelmişti...hemde bu kadar yorgunluğuma rağmen... sende haklısın canım.. gerçekten bende kişilere bakmadan merkezlere bakmıştım topiğe ilk girdiğimde...

canım evet fikrim gelmişti...hemde bu kadar yorgunluğuma rağmen... sende haklısın canım.. gerçekten bende kişilere bakmadan merkezlere bakmıştım topiğe ilk girdiğimde...

heh işte bende ondan kalsınlar dedim listede..
zamanı gelince çıkarcam aslında bi mesajda karakter sınırlaaması var onu doldurana kadar kalsın annelerimiz hamiş listemizde:16:

topic gerilere gitmiş ben biraz öne alayım 31+2 olduk herşey yolunda mı bilmiyorum ben ıyıyım ama 1 aydır kontrole gitmediğimiz için göremedık cumartesi çağırmıştı ama doktorumuz çalıştığı hastaneyı bıraktı yenı hastane ile de anlaşma daha yapmamış başka doktorada gitmek istemiyorum kilosunu boyunu gelişimini hele de o hareketlerını merak ediyor onu görmek istiyorum.

topic gerilere gitmiş ben biraz öne alayım 31+2 olduk herşey yolunda mı bilmiyorum ben ıyıyım ama 1 aydır kontrole gitmediğimiz için göremedık cumartesi çağırmıştı ama doktorumuz çalıştığı hastaneyı bıraktı yenı hastane ile de anlaşma daha yapmamış başka doktorada gitmek istemiyorum kilosunu boyunu gelişimini hele de o hareketlerını merak ediyor onu görmek istiyorum.

MAŞALLAHHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım ne güzel 32.haftadasınız artık...
az kaldı eminim her geçen gün daha heyecan artacaktır..
hazırlıklar ne durumda...
başka doktora gitmemende iyi olmuş tabii ama inşallah fazla uzamaz doktorunuzub anlaşması ve bebeğini hemen görürsün:16:

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz bebişlerinizle hamileler topiğimize:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::16:

kuzucumm aylarr sonra topiğe ilk yazışımm beni hamişlere eklemişsinn :))) bende tickerr yaptımm bak bakalım nasıl olmuşş ama merkeze medicana yazıyo kuzumm bahçeci yazarmısınn :)))) sizi öpüyorumm topiğee henüz izin yok izin çıkınca gelicemmmm :))):54:

kuzucumm aylarr sonra topiğe ilk yazışımm beni hamişlere eklemişsinn :))) bende tickerr yaptımm bak bakalım nasıl olmuşş ama merkeze medicana yazıyo kuzumm bahçeci yazarmısınn :)))) sizi öpüyorumm topiğee henüz izin yok izin çıkınca gelicemmmm :))):54:

oyyy kim gelmiş tazecik annemiz hoşgeldin:70::70::70:
haberi aldığımız anda ekledim listeye ama durum güncellemesi yapmadık epeydir iyi oldu şekerim yazdığın...
ve inşallah topiğimize gelirsin en kısa zamanda...

canlar merhaba uzun süredir okumadayım sizleri ayrıntılı usg yi öne aldık çok şükür temiz çıktı ve bizim kızçe önden gidiyormuş 12 ekim kontrol var allah herkeze nasib etsin inşallah her zaman dualarım sizlerle öptüm sizleri:54::54:

canlar merhaba uzun süredir okumadayım sizleri ayrıntılı usg yi öne aldık çok şükür temiz çıktı ve bizim kızçe önden gidiyormuş 12 ekim kontrol var allah herkeze nasib etsin inşallah her zaman dualarım sizlerle öptüm sizleri:54::54:

maşallahh canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
önden gidiyoo demek melek :nazar::nazar::nazar::nazar:
ve duana Aminnn diyorum saol kuzum...

canlarım merhabalar.Dün kontrolümüz vardı.Bebişim iyi şükürler olsun herşey yolunda gidiyor.doğum için doktorumuzla konuştuk sezeryanda karar verdik.daha erken olduğu için gününü belirlemedi 38. haftayı bitirince dedi.RABBİM hakkımızda hayırlısını versin inş. bizden haberler böyle..

Back