Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

Selam arkadaslar ben kalp atislarini gordum 7. Haftada. Ama kanamalarim oldugu icin gonul rahatligiyla yazamadim. Kan pihtilasmam oldugu icin de korkuyorum. Kismetse bu carsamba kontrolum var.

merhaba canım arkadaşlarıım iki gündür annemde olduğum için oğlumla ilgili haberleri yazamadım ama güldenim haberi vermiş sağolsuun 1 ağustos çarşamba günü epudüral sezeryanla oğlumu kucağıma alacağımm rabbimin izniylee dalarım hep sizinle olacakk sizde benden dualarınızı eksik etmeyiinn olrmuuu sizleri çokk seviyoruummm

Kan testimi yeniledim dün, Değer iki katına çıkmış.Sanırım bu defa oldu :)) Çarşamba gününe de ilk dr kontrolü için randevu aldım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.

ne demek canım...
evet mucizemiz o bizim

Kan testimi yeniledim dün, Değer iki katına çıkmış.Sanırım bu defa oldu :)) Çarşamba gününe de ilk dr kontrolü için randevu aldım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.

oldu oldu bu kez oldu bencede...

ama ben yine yerim senin oğlunu tamammı...

Selam arkadaslar ben kalp atislarini gordum 7. Haftada. Ama kanamalarim oldugu icin gonul rahatligiyla yazamadim. Kan pihtilasmam oldugu icin de korkuyorum. Kismetse bu carsamba kontrolum var.

çok sevindim canım demek kalp atışını duydun..
kanamalrında son bulur inşallah keyifli sorunsuz bi gebelik geçirirsin..

ooo süpperr haberlerle gelmişsin..
yarım kiloluk paşa olmuş göbüşe MAŞALLAH..

Aşkısımm melikemciğimden haberler geldi hayırlısı ile..
Hiç nete giremiyormuş..Beklenen doğum tarihi 10 ağustosmuş..
Sıcaklar ile fena halde uğraşıyor..
Telden arada girip okuyormuş bizi maşallah herşeyden haberdardı:))
İşte böylee hayırlı doğumlar nasib etsin Allahım..

EGUNALCİM, keseyi gördük.Dr. daha çok küçük takip edicez dedi.10 gün sonra kalp atışları için çağırdı. Bendeki durum bu :)

EGUNALCİM, keseyi gördük.Dr. daha çok küçük takip edicez dedi.10 gün sonra kalp atışları için çağırdı. Bendeki durum bu :)

çok şükür canım çok sevindim demek keseyi gördün maşallah..
sıra kalp atışında herşey böyle yolunda ve sağlıkla gitsin inşallah mucize bebeğimiz ve annesi için

nasılsın cnm herşey yolundadır umarım,çalışmalara başlamışsınız ALLAHın izniyle hayırlı sağlıklı güzel sonuçar alasanız inşallah en kısa zamanda bizde haberler iyi çok şükür,bebişi gördük mutlu olduk,hatta doktor öksürmemi söyledi,bizim yaramaz başladı hoppidi hoppidi zıplamaya kendi kendine,ay çok güldüm yaa boyu uzamış tabi,hatta gene değişti bizim şey 10+4 müşüz bugün,2 gün daha ekledi yani 11 ağustos 2li test var hayırlısıyla,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah,çok öptm tatlım,kib...

bugün randevumuza gittik iyi gidiyoruz maşşallah sonraki randevum 24 agustos 47 mm olmuşlar öbür randevumda inş. cinsiyetlerini öğrenicem kuzucuklarımın :)

canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah size..
hep böyle keyfili olun inşallah...
bu kezde 10+4 oldunuz demek
2 li testin sonucu güzel çıkacak hiç şüphem yok...

bugün randevumuza gittik iyi gidiyoruz maşşallah sonraki randevum 24 agustos 47 mm olmuşlar öbür randevumda inş. cinsiyetlerini öğrenicem kuzucuklarımın :)

maşallah canım cinsiyetlerinin belli olma kısmı en keyifli anıdır bence...
biri kız biri erkek bence...

Canim biz 18 hafta olduk. Kizimizin adinida BERiL dusunuyoruz.

canım bilmiyorum listeye eklenecek bir bilgi mi ama ikili testimizi yaptırdık sonucunu bekliyoruz..haber vereyim listeden de dedim..

egunalcim biz bugün itibariyle 34+5 olduk..ve geri sayım başladı...son 10 gün..bir aksilik olmazsa 15 ağustos ta doğum gerçekleşecek...

bu arada Happywomen arkadaşımız perşembe günü erken doğum gerçekleştirdi..bebekler küvezde..dualarınızı eksik etmeyin...

demek gün belli oldu çok sevindim canım...
sağlıkla gelsinler inşallah...
happywomen zor günler geçiriyordur Allah yardımcısı olsun bebeklerini korusun...
Bir an önce küvezden çıkıp anneleriyle evlerine gitsinler mutlu mesut...

egunal slm ..nasılsın arkAdaşım .. benim bir kızçem olacak allahın izniyle.. ismini ise babasının en sevdiği isim olan defne koyacağız canımmm...
şimdiden teşekkürlerr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…