evet egunalim hepimizin en güzel müjdeleri en güzel haberleri olsun diye sürekli dualarımdasınız inşallahhh çokk bekletmeden Yüce Rabbim mutluluklarımızı katlasın hep kopalım inşallah hepimiz alasıyla hakediyoruz en özel anneyiz hepimizMaşallahhhh...
süpper yaa demek kalp atışıda duyuldu...
Rabbim olmayan ve isteyen herkese evladını göndersin inşallah...
nasılsın? herşey yolundadır inşallah,iyi haberlerini beklioruz...benim bebiş 7+1 oldu cnm bugün itibariyle,çünkü doktor son adet tarihimi 19 mayıs olarak değiştirdidondurulmuş embriyo farklı biraz demişti gelişimi,ben de hızlı büyüyo sanmıştım ama kese boyutuna göre kaç günlük olduğunu belirledi doktor zaten,doğru gösterge de kese ölçümü zaten dimi? tahmini doğum tarihi de 24 şubat oluo cnm ALLAHın izniyle,çok öptm sevgiler
iyiyim canım bir ayı geçti dış gebelik ve bi türlü sıfırlanmayan bhcg ile uğraşıyorum...
neyseki az da olsa düşüşte...
pazartesi bi daha kan verecem ve inşallah sıfırlandığını öğrenecem...
maeliyatsız kurtuluyorum çok şükür..
ardından da rahim filmi çekilecek bebek yerleştiği yere dış gebelikte zarar veriyor genelde
inşallah doğal yolla gebe kalma şansımı etkilememiştir...
sen nasılsın?
bende iyiyim sıcaklarda olmasa cok bunalıyorum bazen nefes almakta zorluk cekiyorum..inşallah canım hersey güzel olur sende dogal yola hamile kalırsın . rahim filmini önce bende cektirmiştim zor oluyor ama allahım yardım eder lütfen kendini bu süreçte elinde geldiği kadar yıpratmamaya calış çok geçmiş olsun bitanem öptüm çok
ergunalcim 16 haftalık 2 oğlum olacak Allahım nasip ederse.beni listeye ekler misin? TOPİKCANLARIMIN adı rüzgar ve poyraz olacak inşallah Allahım kısmet ederse :)
egunalcim bende ikizlerimin bugün pıt pıt kalp atışlarını duydum çok şükür ... 3 hafta sonraya randevum var 3 agustos ta. 8 hafta bir günlük gözüküyolardı.
ergunalcim beni rose ile karıştırmışsın. kalp atışlarını duyan o. ben cinsiyetlerini öğrendim. 16 haftalık bebeklerim :) düzeltirsen sevinirim...
egunal öncelikle sen nasılsınn... sağlığın nasıll..keyfin nasılll...
benim bebiş kızmışş.. listeyi değiştiremiyoruz o yüzden sana yazıyoruz..ellerine sağlık çok güzel listeler yapıyorsun allahım hiç kimseyi çok bekletmesin inşallahh...4 deneme 3 yıkım yaşadımmm... listede ilk denemede olan arkadaşalrı görünce deneme sayısı yüksek olanları anlıyacaklarını düşünmüyorum çünkü yaşadıkları bişey yok.. benim gözümde tüp bebek topiği 2 ve yukarı denemeler için olmalıı.. ilk tedavi ilk bebek olan bir arkadaş benim hiçbir sıkıntımı duygumu anlamaz...
sen böle zor bir liste yapıyorsunn.. allahım en kısa zamanda senide hamileler listesinde olmanı nasip etsin..hakkını helal ettt..
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 tüp bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
Canım beni de ekle. Yaş 43. Samsun Medikal park Hastanesi. 3. betahcg değerim 909 çıktı. İnşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlatr nasip eder.
Problemim kan pıhtılaşmasıydı.
mrb yaşım 33 ilk tüp bebek denemem bahçeci fulyada tedavi oldum erkek infertilitesi ve 7+5 günlüğüm 2 gün önce keseyi bebişi gördük kalp atışını dinledik
beni de eklermisiniz listeye
Kızlar ikinizede MAŞALLAHHHHHH diyorum...
Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı keyifli gebelikleriniz olsun inşallah...
Sonunda da vaktiyle gelsin bebekleriniz kucağınıza...
Hemen ekliyorum listemize...
Annelerimiz ve Bebeklerimiz topiğinide eklemek nasip olsun inşallah...
Kızlar ikinizede MAŞALLAHHHHHH diyorum...
Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı keyifli gebelikleriniz olsun inşallah...
Sonunda da vaktiyle gelsin bebekleriniz kucağınıza...
Hemen ekliyorum listemize...
Annelerimiz ve Bebeklerimiz topiğinide eklemek nasip olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?