Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

selam güldencim benim bugün kontrolüm vardı,bebişimi gördüm.büyümüş sıpa.kalbi de pıt pıt atıyodu.çok şükür Rabbim'e.bir dahaki randevum 15 gün sonraya.ama ben bu arada özel bir hastaneden de randevu aldım.26 temmuzda da oraya gidicem.iki hastaneyi bir arada yürütmeye çalışıcam.hayırlısı olur inşallah.
paşan nasıl oldu,daha toparlanamamış anladığım kadarıyla.Rabbim şifa versin ona.

Maşallah canım...
Allah nazarlardan korusun sağlıkla vektinde kucağına al inşallah...
paşam daha iyi canım saol..

yerim ben senin tosuncuğunu...
demek önden önden gidiyoooo...
ıssırmalık olcak...

dün doktoruma gittim maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi tam 8+1 haftalığım bugün

vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra

hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah

Yüce Rabbim bekleyen arkadaşlarımızın müjdesini tez zamanda nasip etsin inşallah

Oooooooo bebeğimiz dünyaya gelmiş Allah ona uzun sağlıklı mutlu ömürler versinn

evet canım 2 tane bebişimiz var lotus ve turginur doğum yaptılar çok şükür...
darısı hepimize olsun inşallah...

MAŞALLAHHHH
zaman ne çabuk geçiyorya 8+1 oldunuz demek...
daha dün duydum sanki hamile olduğunu...
çok şükür ki herşey yolunda...
hep böyle sağlıklı olun inşallah

aynen öyle egunalim ya yazıp-çiziyorum ama halaaa olayın şokundayım hem dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor be ne çabuk geçti 8 hafta amin canım ALLAH razı olsun inşallah hepimizin en güzel haberleri olacak sağlıkla-keyifle yolumuza devam edeceğiz

bizde gecen hafta babamın rahatsızlığı sebebıyle kayseri gittik orda muayene oldum detaylı ultrasonuda oldum herşey çok normal hareket etmeyede başladı

cnm öncelikle hayırlı uğurlu olsun kırmızıların,,regli bile ne kadar kıymetli oluomuş bakış açısına göre yaa,herşeyin hayırlısı o yüsden,inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ALLAHın izniyle,ben de geçen hafta doktora gitmiştim gene bizim bu yakada,burdaki doktora göre bugün itibari ile 8+6 cnm bebiş,tekrar geriye düştük 2 ağustosta tekrar randevum var kontrole gitcem,ALLAH hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin,öptm şeker

saol canım evet adet olunca sevineceğimiz günlerde geliyor işte...
bi ileri bi geri yapıyooo bebişin demek yerim onu ben yaaa...
hep güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim..

saol canım evet adet olunca sevineceğimiz günlerde geliyor işte...
bi ileri bi geri yapıyooo bebişin demek yerim onu ben yaaa...
hep güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim..

amin cnm inşallah,buarada şuan 8+6 ama 8+2 die gördüm sanırım listede kib,öptm

beni hatırlayan varmı acaba.egunal belki hatırlar.
birde haziran temmmuz ağustos annelerinden erva,lotus,karasu
allahım yardımcınız olsun arkadaşlar.
benim doğumum kısmetse 20.07 cuma günü olucak inşallah.
gülce zehramıza kavuşmamıza 2 gün kaldı.
dualarınızı eksik etmeyin.

Canim kusura bakma burayi bazen unutuyorum
Ben 10+ 4 olduk hersey yolunda 6 agustosta kontrol var burun kemigi ve ense kalinligi olculcekkismetse

hatırlamammı şekerim her ne kadar unutmamız için yokolsanda unutmuyorum tabii..
demek 2 gün kaldı kızına kavuşmana çok şükür bugünleride gösterdi Rabbim...
sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin miss kokusunu duyursun sana...
Allah yardımcın olsun canım sende bize du et lütfen...

Canim kusura bakma burayi bazen unutuyorum
Ben 10+ 4 olduk hersey yolunda 6 agustosta kontrol var burun kemigi ve ense kalinligi olculcekkismetse

biliyorum canım diğer tarafta sohbet olunca burası unutuluyor...
bende arada bi hatırlatıyorum işte...
6 ağustosta da güzel haberlerini vereceksin inşallah...

güldencim kontrolümüz çok güzel geçti.maşallah her şey yolunda.bebeğimiz 9+5 günlük.bir daha ki kontrolümüz ikili test ve kan tahlilleri için.
bizden şimdilik bu kadar :)

Ay masallhh cnm saglikla al insallh kucağına Rabbim kurtarsın darısı hepimizn basına insallhhhh

Listeyi şimdi gördüm EGUNAL, benide eklemişsin teşekkür ederim.Bir de ne güzel yazmışsın öyle MUCİZE MERKEZİ :) İnşallah sağlıklı devam eder.Gelişmelerden haberdar ederim. Darısı isteyen herkesin başına...

Evt bizdende haberler bebişimiz 500gr olmuş detaylı ultrasonda da herşey normal .ismimizde emir yağız olarak kesinleşti ve ağustosun 14 de şeker yuklememız var artık oğluşumuz kıpır kıpır .ve aylardır çektıgım diş ağrısından sonunda çektırerek kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…