• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

Maşallahhhh...
süpper yaa demek kalp atışıda duyuldu...
Rabbim olmayan ve isteyen herkese evladını göndersin inşallah...
evet egunalim hepimizin en güzel müjdeleri en güzel haberleri olsun diye sürekli dualarımdasınız inşallahhh çokk bekletmeden Yüce Rabbim mutluluklarımızı katlasın hep kopalım inşallah hepimiz alasıyla hakediyoruz en özel anneyiz hepimiz:49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

nasılsın? herşey yolundadır inşallah,iyi haberlerini beklioruz...benim bebiş 7+1 oldu cnm bugün itibariyle,çünkü doktor son adet tarihimi 19 mayıs olarak değiştirdi :1: dondurulmuş embriyo farklı biraz demişti gelişimi,ben de hızlı büyüyo sanmıştım ama kese boyutuna göre kaç günlük olduğunu belirledi doktor zaten,doğru gösterge de kese ölçümü zaten dimi? tahmini doğum tarihi de 24 şubat oluo cnm ALLAHın izniyle,çok öptm sevgiler:49:

nasılsın? herşey yolundadır inşallah,iyi haberlerini beklioruz...benim bebiş 7+1 oldu cnm bugün itibariyle,çünkü doktor son adet tarihimi 19 mayıs olarak değiştirdi :1: dondurulmuş embriyo farklı biraz demişti gelişimi,ben de hızlı büyüyo sanmıştım ama kese boyutuna göre kaç günlük olduğunu belirledi doktor zaten,doğru gösterge de kese ölçümü zaten dimi? tahmini doğum tarihi de 24 şubat oluo cnm ALLAHın izniyle,çok öptm sevgiler:49:

inşallah yolundadır canım yarın ki kan testinde daha bi belli olur herşey...
demek günler tarihler değişti hemen güncellerim...
doktor ne derse o keseye göre gün belli oluyorsa öyledir...
genelde son adet tarihi baz alınır ama bizim durumlarımız farklı olabiliyor...

iyiyim canım bir ayı geçti dış gebelik ve bi türlü sıfırlanmayan bhcg ile uğraşıyorum...
neyseki az da olsa düşüşte...
pazartesi bi daha kan verecem ve inşallah sıfırlandığını öğrenecem...
maeliyatsız kurtuluyorum çok şükür..
ardından da rahim filmi çekilecek bebek yerleştiği yere dış gebelikte zarar veriyor genelde
inşallah doğal yolla gebe kalma şansımı etkilememiştir...
sen nasılsın?

bende iyiyim sıcaklarda olmasa cok bunalıyorum bazen nefes almakta zorluk cekiyorum..inşallah canım hersey güzel olur sende dogal yola hamile kalırsın . rahim filmini önce bende cektirmiştim zor oluyor ama allahım yardım eder lütfen kendini bu süreçte elinde geldiği kadar yıpratmamaya calış çok geçmiş olsun bitanem öptüm çok

bende iyiyim sıcaklarda olmasa cok bunalıyorum bazen nefes almakta zorluk cekiyorum..inşallah canım hersey güzel olur sende dogal yola hamile kalırsın . rahim filmini önce bende cektirmiştim zor oluyor ama allahım yardım eder lütfen kendini bu süreçte elinde geldiği kadar yıpratmamaya calış çok geçmiş olsun bitanem öptüm çok

33.haftadasın ve sıcaklardan etkilenmemen mümkün değil...en zor zamanların yaza dek geldi...
Allah yardımcın olsun canım...
ben bu duruma bile alıştım bekliyorum öyle...
yine sıfırlanmadı 343 den 180 e düşmüş sanırım 2 hafta daha uğraştıracak...

ergunalcim 16 haftalık 2 oğlum olacak Allahım nasip ederse.beni listeye ekler misin? TOPİKCANLARIMIN adı rüzgar ve poyraz olacak inşallah Allahım kısmet ederse :) :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

egunalcim bende ikizlerimin bugün pıt pıt kalp atışlarını duydum çok şükür ... 3 hafta sonraya randevum var 3 agustos ta. 8 hafta bir günlük gözüküyolardı.

ergunalcim beni rose ile karıştırmışsın. kalp atışlarını duyan o. ben cinsiyetlerini öğrendim. 16 haftalık bebeklerim :) düzeltirsen sevinirim...

ergunalcim 16 haftalık 2 oğlum olacak Allahım nasip ederse.beni listeye ekler misin? TOPİKCANLARIMIN adı rüzgar ve poyraz olacak inşallah Allahım kısmet ederse :) :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Maşallahhh:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
iki paşa geliyor demek...

egunalcim bende ikizlerimin bugün pıt pıt kalp atışlarını duydum çok şükür ... 3 hafta sonraya randevum var 3 agustos ta. 8 hafta bir günlük gözüküyolardı.

canım çok sevindim herşey yolunda çok şükür...
3 Ağustosta da güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim..

ergunalcim beni rose ile karıştırmışsın. kalp atışlarını duyan o. ben cinsiyetlerini öğrendim. 16 haftalık bebeklerim :) düzeltirsen sevinirim...

şekerim rose ile niye karıştırayım seni..
biriniz 16 haftalı biriniz 8 haftalıksınız listede bile yakın sırada değilsiniz..
sen en son bilgi olarak kalp atışlarını duyduğunu paylaşmıştın bende aynı gün durumunu güncellemiştim..
en son bilgi ne yazarsan liste bi dahaki bilgiye kadar aynı kalır...
dolayısıyla karıştırma durumum olmadı...
son bilgilerinide ekledim zaten bi dahaki bilgiye kadar böyle kalacak...

egunal öncelikle sen nasılsınn... sağlığın nasıll..keyfin nasılll...

benim bebiş kızmışş.. listeyi değiştiremiyoruz o yüzden sana yazıyoruz..ellerine sağlık çok güzel listeler yapıyorsun allahım hiç kimseyi çok bekletmesin inşallahh...4 deneme 3 yıkım yaşadımmm... listede ilk denemede olan arkadaşalrı görünce deneme sayısı yüksek olanları anlıyacaklarını düşünmüyorum çünkü yaşadıkları bişey yok.. benim gözümde tüp bebek topiği 2 ve yukarı denemeler için olmalıı.. ilk tedavi ilk bebek olan bir arkadaş benim hiçbir sıkıntımı duygumu anlamaz...

sen böle zor bir liste yapıyorsunn.. allahım en kısa zamanda senide hamileler listesinde olmanı nasip etsin..hakkını helal ettt..

egunal öncelikle sen nasılsınn... sağlığın nasıll..keyfin nasılll...

benim bebiş kızmışş.. listeyi değiştiremiyoruz o yüzden sana yazıyoruz..ellerine sağlık çok güzel listeler yapıyorsun allahım hiç kimseyi çok bekletmesin inşallahh...4 deneme 3 yıkım yaşadımmm... listede ilk denemede olan arkadaşalrı görünce deneme sayısı yüksek olanları anlıyacaklarını düşünmüyorum çünkü yaşadıkları bişey yok.. benim gözümde tüp bebek topiği 2 ve yukarı denemeler için olmalıı.. ilk tedavi ilk bebek olan bir arkadaş benim hiçbir sıkıntımı duygumu anlamaz...

sen böle zor bir liste yapıyorsunn.. allahım en kısa zamanda senide hamileler listesinde olmanı nasip etsin..hakkını helal ettt..

daha iyiyim canım..
2.tüpten kimyasal gebelik yaşamıştım sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ve dış gebelik oluştu...
1,5 aydan fazla oldu sürekli kan ve ultrasonlarla takip altındayım zor günler geçiriyorum..
bhcg sıfırlanınca rahim filmim tekrarlanacak...bebek içerde bi hasara yol açtımı diye bakılacak..
şimdi tek endişem ya kendiliğimden gebe kalma şansım azaldıysa ya da yokolduysa...
yazdıklarından ne kadar zor günler geçirdiğini anlamak hiç te zor değil...
neyseki Allah bu kez bebeğini gönderdi ve inşallah sonuna kadar sağlıkla keyifle devam eden bir gebelik yaşarsın...

Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 tüp bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...

Canım beni de ekle. Yaş 43. Samsun Medikal park Hastanesi. 3. betahcg değerim 909 çıktı. İnşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlatr nasip eder.

mrb yaşım 33 ilk tüp bebek denemem bahçeci fulyada tedavi oldum erkek infertilitesi ve 7+5 günlüğüm 2 gün önce keseyi bebişi gördük kalp atışını dinledik
beni de eklermisiniz listeye:1:

Canım beni de ekle. Yaş 43. Samsun Medikal park Hastanesi. 3. betahcg değerim 909 çıktı. İnşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlatr nasip eder.

Problemim kan pıhtılaşmasıydı.

mrb yaşım 33 ilk tüp bebek denemem bahçeci fulyada tedavi oldum erkek infertilitesi ve 7+5 günlüğüm 2 gün önce keseyi bebişi gördük kalp atışını dinledik
beni de eklermisiniz listeye:1:

Kızlar ikinizede MAŞALLAHHHHHH diyorum...
Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı keyifli gebelikleriniz olsun inşallah...
Sonunda da vaktiyle gelsin bebekleriniz kucağınıza...
Hemen ekliyorum listemize...
Annelerimiz ve Bebeklerimiz topiğinide eklemek nasip olsun inşallah...

Aminnnnn canım inşallah hepimiz için
Bu arada çabaların ve uğraşın için çok teşekkür ederim :46:

Çok teşekkür ederim canım. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla naip eder inşallah.

günaydın kızlar kendimden bilgiler vereyiim cuma kontrole gittim tekrardan nst cihazına bağladılar sancı çıkmadıı oğluum bir haftada 800 gram almış 3.800gram olmuş bu hafta doğum olabilir dedi doktor bebek 3 hafta önden gittiği için şuan 40 hafta2 günlük bi bebek gelişiminde plesentası yaşlanmaya durmuş görevini bitirmek üzere gününden erken doğacak bu belli de bu hafta sancın olursa ve bebek kilo almamışsa normal olarak doğurtalım seni dedi bu cuma günü herşey belli olacak bakalım dua edin banaa oğlum bu haftada gelebilir teyzelerii

Back