Bir hüsran ile sonuçlanan tedavi diye başlasam iyi olacak birkaç defa yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım vardır tüp bebek transfer edildi sonucu bekliyorum diye hatırlatayım kendimi.. olmadı...koskoca bir negatif btcg tahlil kağıdı ile eşimle hastanin kapısında kalakaldık Nasıl bişey bilmiyomusunuz,5 dk önce aklınızdan bebek ile milyonlarca şey geçerken o tahlil kağıdını gördüğünüzdeki yıkım hüsran tarif edemiyorum bile.. 24 Ağustos da transferim oldu 2 tane en iyi kaliteli 5. Gün embriyosuyla.. dr ağır iş görme yarından itibaren günlük hayatında duş,iş vs yapabilir gidebilirsin dedi.. ilk 2 gün bebişler benleydi bunu hissettim ama normal hayatıma bir gün sonunda dönünce bişeyler ters gidiyordu anladım.. yinede dinlenerek arada uzanarak yemeğimi işimi yaptım ama kesinlikle ağır yük hoplayıp zıplayıp bişeyler yapmadım.. Ve test günü.. hayal kırıklığına uğradım.. Tüp bebek tedavisinde kime sorduysam 3 gün hep yattık çiş hariç kalkmadık dedi tüp bebek yapan arkadaşlar..kendime çok kızıyorum kendimi çok suçluyor ve harap ediyorum geceleri uykusuz sabahları ölü gibi işe gidiyorum.. Ama dr. bana 3 gün boyunca yat hiç kalkma vs dememişti.. Bilmemmi gerekir di diyerek yine kendimi suçluyorum..