canim bence bülent bey derim o daha kıdemli işinin ehli bence düşün derim[/QUOTE][QUOTEbaz, post: 38796390, member: 645670"]amin cümlemizin yardımcısı olsun.ben de başkentte yapıcam tedaviyi dr. pınar hanıma ameliyatımı da o yapmıştı.benim tüplerim kapalı açılmamıştı.ilgisinden memnun kaldım ozaman onda devam edicem inş. benm de ilk dneme olacak.kaçıncı gün opu oldun kaç yumurta döllendi.ya keşke 2 tane transfer edebilseler ama yapmazlar
Canim bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi vardi benim 17 taneyumurtam olustu sana tavsiyem mikro cp ne varmis sen sor dr.hem esinin spermini hemde senin yumurtalarini daha iyi sekilde izleniyor 1.250 para veriyorsun.yumurt toplandigi zman söyle benim eşim gec kldi soylemek icin sadece yumurtlarim icin yapildi 13 tnesi cok iyi durumdaydi yasimdn dolayi 1 tane trnsfer edildi 12 tnesinide dondurduk cnim[/QUOTE]canim bence bülent bey derim o daha kıdemli işinin ehli bence düşün derim
mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta[/QUOTE]Canim bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi vardi benim 17 taneyumurtam olustu sana tavsiyem mikro cp ne varmis sen sor dr.hem esinin spermini hemde senin yumurtalarini daha iyi sekilde izleniyor 1.250 para veriyorsun.yumurt toplandigi zman söyle benim eşim gec kldi soylemek icin sadece yumurtlarim icin yapildi 13 tnesi cok iyi durumdaydi yasimdn dolayi 1 tane trnsfer edildi 12 tnesinide dondurduk cnim
embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim[/QUOTE]"fulya01, post: 38805531, member: 499208"]mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta
yaşimda 32[/QUOTE]embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim
Benide ekle bari canimKızlar listeyi ilk fırsatta güncelleyeceğim...
Canını sıkma canım hayırlisı olsun vardır demek onun zamanıda allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın[/QUOT
Cok tesekkur ederim Takdir ilahi
Ins Allah nasibime yazdiysa olucakher zamanki gibi sözün bittiği yer allahım güç kuvvet versin bundan sonraki denemen son olur inşallah...
insaAllah canim… ALLAH yardimcin olsun24 yasinda semiya sakir devlet hastanesi istanbul.ilk denemem.erkek infertilie.transferim oldu 6 gunum.sonuc 19 ocak:) insallah bebegim benledir
Memnun musn pekiBahceci tup bebek merkezinde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?