• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

[QUOTEbaz, post: 38796390, member: 645670"]amin cümlemizin yardımcısı olsun.ben de başkentte yapıcam tedaviyi dr. pınar hanıma ameliyatımı da o yapmıştı.benim tüplerim kapalı açılmamıştı.ilgisinden memnun kaldım ozaman onda devam edicem inş. benm de ilk dneme olacak.kaçıncı gün opu oldun kaç yumurta döllendi.ya keşke 2 tane transfer edebilseler ama yapmazlar
canim bence bülent bey derim o daha kıdemli işinin ehli bence düşün derim[/QUOTE]
Canim bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi vardi benim 17 taneyumurtam olustu sana tavsiyem mikro cp ne varmis sen sor dr.hem esinin spermini hemde senin yumurtalarini daha iyi sekilde izleniyor 1.250 para veriyorsun.yumurt toplandigi zman söyle benim eşim gec kldi soylemek icin sadece yumurtlarim icin yapildi 13 tnesi cok iyi durumdaydi yasimdn dolayi 1 tane trnsfer edildi 12 tnesinide dondurduk cnim

canim bence bülent bey derim o daha kıdemli işinin ehli bence düşün derim
Canim bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi vardi benim 17 taneyumurtam olustu sana tavsiyem mikro cp ne varmis sen sor dr.hem esinin spermini hemde senin yumurtalarini daha iyi sekilde izleniyor 1.250 para veriyorsun.yumurt toplandigi zman söyle benim eşim gec kldi soylemek icin sadece yumurtlarim icin yapildi 13 tnesi cok iyi durumdaydi yasimdn dolayi 1 tane trnsfer edildi 12 tnesinide dondurduk cnim[/QUOTE]
mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta

Canim bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi vardi benim 17 taneyumurtam olustu sana tavsiyem mikro cp ne varmis sen sor dr.hem esinin spermini hemde senin yumurtalarini daha iyi sekilde izleniyor 1.250 para veriyorsun.yumurt toplandigi zman söyle benim eşim gec kldi soylemek icin sadece yumurtlarim icin yapildi 13 tnesi cok iyi durumdaydi yasimdn dolayi 1 tane trnsfer edildi 12 tnesinide dondurduk cnim
mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta[/QUOTE]
embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim

"fulya01, post: 38805531, member: 499208"]mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta[/QUOTE]
embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim[/QUOTE]
yaşimda 32

"fulya01, post: 38805531, member: 499208"]mikro cp ilk kez duydum yumurta ve spermi döllnenmeden önce daha detaylı mı inceleniyor kalitesi. embriyoskop varmış onu biliyodum ama bunu ilk duydum.extra 1.250 tl mi verdin. senin yaş kaç?benim 29 benim de tek embriyo olur transfer.sen rapor çıkardın mı ilk denemeydi değilmi.kaç tl ödedin raporlu yada raporsuz.maddiyat önemli sonuçta
embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim[/QUOTE]
yaşimda 32[/QUOTE]
ilk denemem 3 günlük embriyo

embriyoskop du canim ya rapor cikarttim ilaclarin hepsini aldik 500tl ilk başlangıç parası 200 tl.yumurta toplama işlemi 400tl transfer islemi 2600 embriyoskop 750 tl dondurma işlemi 600 tl hhatırladığım kadar böyleydi canim
yaşimda 32[/QUOTE]
ilk denemem 3 günlük embriyo[/QUOTE]
anladım canım teşekür ederim baya paraymış yine desene 5 bbin lirayı gözdenn çııkartcaz.rapor olmazsa demek ne kadar olacak herşey için ayrı ayrı para .bu rapor sadece ilaç için mi geçerli yoksa uygulamalar için ayrıca bir rapor oluyormu acaba .bir de rapor işi hemen yapılıyormu .ben geldiğimde muhtemelen adet başlamış olacak direkt tedaviye başlamam gerekecek.çok soru sorduum ama kusuruma bakma .insanın aklında bir sürü sorular uçuşuyor.

Kızlar listeyi ilk fırsatta güncelleyeceğim...
Benide ekle bari canim :KK49: yas 26 sebep hareketlilik ve morfoloji ( doktorlara gore hic bi sorun yok :KK53:) 2 deneme bahceci fulya suan beklemedeyim subat adetinden sonra çağırdı doktorum duruma göre baslicaz tedaviye

Canlarim banada yardimci olurmusunuz.beni de tuplerimden biri kapali birinde gecis yavas.tup bebk icin basvuracagim amasivastayim burda merkez yok.sizler nerde yaptirdiniz basari orani neresi bi bilgim yok nerede yaptirayim maddi yonden cok iyi degiliz

Merhaba bn bugun tedaviye başladım,ancak transfer gelecek ay adet sonrasi olacak dedi doktorum,boyle bir durumla karsilasaniniz var mi cok gerildim bn :(

Arkadaşlar iğneleri aldım reglimi bekliyorum 5 gün gecikti hiç belirti yok daha.sadece dün eşimle birlikte olduk ağrım çok oldu kasıklarımda derinlerde,gebelik olabilirmi

21, post: 388nereye , member: 651672"]Merhaba bn bugun tedaviye başladım,ancak transfer gelecek ay adet sonrasi olacak dedi doktorum,boyle bir durumla karsilasaniniz var mi cok gerildim bn :KK43:[/QUOTE]
Diyarbakirda nreye yaptiryorsun canim?

Valla memnun muyum bilmiyorum,dun gittik ilk defa hicbir test yapilmadan tup bebek tedavisine başlandı,hormon testi istedi fotmalite olsun diye kanımca,dosyaya koyuldu.bn sordum tsh cok yusek degil mi diye yok onemli degil dedi,ancak baska hsstaneye gittim orda da tup bebek yapiliyor,orda tedavi olacakmis gibi konustum,sordum o dr a nasil sonuclarim,baslayabilir miyiz diye,adam hayir dedi,kesinlikle yuksek ve endokrine gidip tedavi olmadan gelme dedi.
Imzaladik sozlesmeyi 750 cuma gunu vericez,hormonum yuksekken baslamak cok aptalca degil mi :KK43: tum güvenimi kaybettim adama karşı.

Back