• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Beni de ekleyin,daha baslamadim ama adet olmak uzereyim,bu ay gitmeyi ve start vermeyi dusunuyoruz..
Adet oncesi kullanmam gereken bi ilac var miydi acaba,okullar tatil olmusken yapalim dedik ama..
Ogrenciyim 8 yillik evliyim,erken yasta evlilik oldu,yasim 25,diyarbakırdayim,bir defa asilama yaptim sadece,bilinmeyen kisirlik denildi hep.
Ilk defa ve ınşallah son kez tup bebek yapicaz,ptesi adetin 3.gunu baslar herhalde tedaviye ne dersiniz?

Beni de ekleyin,daha baslamadim ama adet olmak uzereyim,bu ay gitmeyi ve start vermeyi dusunuyoruz..
Adet oncesi kullanmam gereken bi ilac var miydi acaba,okullar tatil olmusken yapalim dedik ama..
Ogrenciyim 8 yillik evliyim,erken yasta evlilik oldu,yasim 25,diyarbakırdayim,bir defa asilama yaptim sadece,bilinmeyen kisirlik denildi hep.
Ilk defa ve ınşallah son kez tup bebek yapicaz,ptesi adetin 3.gunu baslar herhalde tedaviye ne dersiniz?
Cnm genelde adetin 2.günü iğnelere başlıyorlar bende pazartesi adeti bekliyorum ilaçlar hazır . Sadece folik asit yani vitamin almaya başla demişti hemşire tedavi öncesi.

Bilmiyorum ki ben 1 hafta önce sormuştum iç sen demişti. Zaten tedAvide de kullanıyorsun bence bekleme 1 ay zor geçiyor iğnelerin 10 gün sürer sonra transfer 1 ay içinde inşallah güzel haberler verirsin :-)

Ben tüp bebek merkezine pazara denk gelirse 2.gün demiştim o zaman pazartesi 3.gün geleceksin ilaçları anlatacaz dedi farketmiyo galiba

Anladim cnm,tesekkur ederim.
8 yıl bitti dile kolay,hep erteledik,eşim ilk defa dun gece bu yuzden benle konustu ve ağladı "ben istemez miyim bebegimizin olmasini ama birimizden biri güçlü olmali,oyle olmazsa bu yolda yuruyemeyiz,guclu gorunmeye calisiyorum ama inan icimde firtinalar kopuyor sana yansitmiyorum, biri çocuğunu severken bile benim ne duygular yaşadığımı bi ben bide Allah bilir" dedi.Ben o an ölmek istedim,adami hep sucladim o istemiyor,o ilgilenmiyor bu konuyla diye..
Neyse artik ciddi anlamda adım atmaliyim,bi daha esimin gozunde yaş goremem,dayanamam,ben cok ağladim,havada neme bile aglarim,adam alıştı belli ki :)) tepki vermiyor hic.

Anladim cnm,tesekkur ederim.
8 yıl bitti dile kolay,hep erteledik,eşim ilk defa dun gece bu yuzden benle konustu ve ağladı "ben istemez miyim bebegimizin olmasini ama birimizden biri güçlü olmali,oyle olmazsa bu yolda yuruyemeyiz,guclu gorunmeye calisiyorum ama inan icimde firtinalar kopuyor sana yansitmiyorum, biri çocuğunu severken bile benim ne duygular yaşadığımı bi ben bide Allah bilir" dedi.Ben o an ölmek istedim,adami hep sucladim o istemiyor,o ilgilenmiyor bu konuyla diye..
Neyse artik ciddi anlamda adım atmaliyim,bi daha esimin gozunde yaş goremem,dayanamam,ben cok ağladim,havada neme bile aglarim,adam alıştı belli ki :)) tepki vermiyor hic.
Bence aşılama vakit kaybı benimki de sebepsiz infertilite.2.tüp tuttu 6 ay önce doğum yaptım 5 gün yaşadı..ve dayanamıyorum yeniden istiyoruz evlat başka bisey.. hakkınızda hayırlısı olsun Cnm

OTE="dcu, post: 38787639, member: 633809"]Birde arkadaslar transfer islemi zormu?b3n biraz panigim bayilmak istiyorum aslnda ama dr gerek yok dedi.cok merak ediyorum ve korkuyorum..[/QUOTE]
cok basit canım aşılama yaptırdıysan aynı işler

[QUOTEbaz, post: 38796390, member: 645670"]amin cümlemizin yardımcısı olsun.ben de başkentte yapıcam tedaviyi dr. pınar hanıma ameliyatımı da o yapmıştı.benim tüplerim kapalı açılmamıştı.ilgisinden memnun kaldım ozaman onda devam edicem inş. benm de ilk dneme olacak.kaçıncı gün opu oldun kaç yumurta döllendi.ya keşke 2 tane transfer edebilseler ama yapmazlar[/QUOTE]
canim bence bülent bey derim o daha kıdemli işinin ehli bence düşün derim

kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu
canim benim hic canini skma. insaAllah gelisirler. o ek ilaclar use yarayacak. moralini yuksek tut ve dua et. her sey yoluna girecektir insaAllah….

Slm arkadaslar benide listenize alirmiszn?yasim 28.cikolata kistim var 2.5 cm. 2.5 senedr bekloyoruz .doktorlar tup bebek dei.kibirisa gidecegiz.3 taransfer icin cunku kist oldgundan transfer sayisi sansi arttiriyormus.benide listeye eklerseniz sevinirim .ayin 17 si gibi iglenelere basliyacagim hayirlisiyla...
aramiza hos geldin canim.. insaAllah hayirli guzel haberlerini aliriz ….

sevgili egunal;tüp bebek tedavisi 3.deneme Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi doktorum A.Fatih Öğüç ,önemli bir sorunumuz yoktu ben pko hastasıyım yumurtlama sorunu yüzünden sanırım 3.deneme 2 aralık 2014 kanda sonuç pozitif,baştan sona tüm tedavi aynı hastane aynı doktor..

Hayirlisi olsun canim. Rabbim yardimciniz olsun…his geldin….

canim benim hic canini skma. insaAllah gelisirler. o ek ilaclar use yarayacak. moralini yuksek tut ve dua et. her sey yoluna girecektir insaAllah….
aminnn canım inşallah amın allah hepımzıe yardım etsın yzulerımız gulsun emeklerımızın karsılıgını alalım

Back