Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

meraba umarım başarılı bi tedavin olur...bence sen vakit kaybetmeden kendin git hemen bi endokrin doktoruna yada en yakın dahiliye tsh ın için ilaç verirler zaten düşmesi için...sen tedavideyken transfer olana kadar en azından değerlerin düzelir....çünkü ilacı düzenli kullanmaya başlıyınca zaten değerler normale dönmeye başlıyor..bende de tsh yüksekliği var ve sürekli ilaç kullanıp belli bi sınırda tutmaya çalışıyoruz ...tüp bebek merkezleri tsh la falan ilgilenmiyorlar onlar tutsun diye bakıyolar inşalahh nasip olursa hamile kalırsan daha da artıcak tsh değeri ozman yönlendiririz diye düşünüyolar heralde nebilim benim düşüncem böyle kendin halletmelisin o ilacı kullanman tedavini etkilemez zaten ....canım geçmiş olsun...

Son düzenleme:
E egunal canim, 126.siradayim. tedavime basladim :) tedavide diye duzelt istersen. sevgiler :)

selam E egunal ben no 61suan adet bekliyorum yaklasik iki hafta sonra büyük olasilikla mini tüp bebege baslicaz.

canim bahcecide doktorun kim?

ben ankara gen-art tüp bebek merkezinde yaptırdım transferin 6. günü test günü bekliyorum problem tüpün teki tıkalı ve yumurta çatlamada sorun vardı

selam .....
34 yaşındayım
5. denemem
1. denemem bursa acı badem hastanesi
2.3.4. ve 5. denemelerimi art tüp bebek merkezi osman develiğoğlu
yumurta rezv azlığı var
test tarihim 25 ocak
:))))

Kızlar yarın benim test günüm normalde. Bende dayanamayıp ewde test yaptım.2.çizgi pembemsi cıktı.ben bidaha dayanamayıp netleştirmek için hastaneye geldim kan werdim.sizce yanlış cıkma olasılığı warmı.cok heyecanlıyım cok korkuyorum.nolur bana dua edin

yaş 26
ilk tüp denemem olcak. mart da adet olunca başlanacak. aslında ne eşimde ne bende hiç bi problem yok ama aşılama iğne tedavsi klomen ne denediysek olmadı.. eskişehir acıbadem hastanesınde yaptırıcam. yani inşallah bu 2 ay içinde hamiş kalırım da tüp bebeğe gerek kalmaz

arkadaşım evet seni etkilemek istemem ama tsh hormonun yüksekken denemeni tavsiye etmem hiçbir tüp bebek doktoru tsh yüksekken deneme yapmıyor paranı geç yaşadığımız şeyler kolay şeyler değil manevi olarak çok yıpranıyoruz tuttumu tutmadımı sitresi insanı bitiriyor ki tsh hormonu yüksekken tutma ihtimali dahada düşüyor benim bildiğim bu tabii doktorlar daha iyisini bilir ...

@gulse29mart arkadaşım test sonucun çıktımı *sen dayanamayıp hastaneye gitmişsin kan vermeye bizde burda senin sonucunu merak ediyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin....

B
Bu Ay bende tüp bebek tedavisine başlıca insallh hamile kalırım

canım güncelleme 53. sıra icecreamm test sonucum negatif malesef

Yas 30 (hala yolun yarisi etmez) bahceci fulya hastanesi gurkan arikan'in cok pis hastasiyim. Sorun cikolata kisti cift tarafli. İlk denememdi pozitif cok sukur. Yarismaci spermlere basarilar dilerim.

@gulse29mart arkadaşım test sonucun çıktımı *sen dayanamayıp hastaneye gitmişsin kan vermeye bizde burda senin sonucunu merak ediyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin....
Ewet cıktı 74 cıktı şimdilik hamileyim.inşlh dewamıda gelir canım.cok Dua edin benim için değerim yükselsin.değerim düşükmü sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…