• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

gözün aydın canım kat kat katlasın değerin inşallah sağlıklada bebişini kucağına al :nazar::nazar::nazar::nazar:

listeye adımı ekletmiştim medipol mustafa acetten randevu aldım ve ayın 7 sinde çağırdılar sonra arayıp iptal ettiler 9 una ve sonrada arayıp tekrar iptal ettiler 13üne ben de sinirlendim tabi ama dedimki vardır bir hayrı ve hamile olduğumu öğrendim.....RABBİM burada tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla İNŞALLAH.....

listeye adımı ekletmiştim medipol mustafa acetten randevu aldım ve ayın 7 sinde çağırdılar sonra arayıp iptal ettiler 9 una ve sonrada arayıp tekrar iptal ettiler 13üne ben de sinirlendim tabi ama dedimki vardır bir hayrı ve hamile olduğumu öğrendim.....RABBİM burada tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla İNŞALLAH.....[/QUOTE
ne kadar güzel bir haber kendiliğinden hamile kalmışsın dediğin gibi karşımıza çıkan engellerde hep bir hayır aramamız lazım ama seninki çok güzel olmuş canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son durumum: Aralık ayında başlayamadığım için, Ocak 2015 e kaldı tedavim. Yarın adetimin ikinci günü başlıyoruz inşallah tedaviye. Herkes için hayırlısı olsun.

merhaba benim 2. denemem yumurtalarım toplandı adetimi bekliyom dondurulmuş embiriyo transferi olcak kısmetse :KK66:

Hayirli olsun Nursela benim de gelecek ay transferim olacak dondurulmuslarla :) Rabbim guzel sevindirici haberler almayi nasip etsin bize de.

amin canım inşallah hangi merkeze gidiyorsun ben bahçeci fulya merkezine gidiyorum

Back
X