Cnm genelde adetin 2.günü iğnelere başlıyorlar bende pazartesi adeti bekliyorum ilaçlar hazır . Sadece folik asit yani vitamin almaya başla demişti hemşire tedavi öncesi.Beni de ekleyin,daha baslamadim ama adet olmak uzereyim,bu ay gitmeyi ve start vermeyi dusunuyoruz..
Adet oncesi kullanmam gereken bi ilac var miydi acaba,okullar tatil olmusken yapalim dedik ama..
Ogrenciyim 8 yillik evliyim,erken yasta evlilik oldu,yasim 25,diyarbakırdayim,bir defa asilama yaptim sadece,bilinmeyen kisirlik denildi hep.
Ilk defa ve ınşallah son kez tup bebek yapicaz,ptesi adetin 3.gunu baslar herhalde tedaviye ne dersiniz?
Bence aşılama vakit kaybı benimki de sebepsiz infertilite.2.tüp tuttu 6 ay önce doğum yaptım 5 gün yaşadı..ve dayanamıyorum yeniden istiyoruz evlat başka bisey.. hakkınızda hayırlısı olsun CnmAnladim cnm,tesekkur ederim.
8 yıl bitti dile kolay,hep erteledik,eşim ilk defa dun gece bu yuzden benle konustu ve ağladı "ben istemez miyim bebegimizin olmasini ama birimizden biri güçlü olmali,oyle olmazsa bu yolda yuruyemeyiz,guclu gorunmeye calisiyorum ama inan icimde firtinalar kopuyor sana yansitmiyorum, biri çocuğunu severken bile benim ne duygular yaşadığımı bi ben bide Allah bilir" dedi.Ben o an ölmek istedim,adami hep sucladim o istemiyor,o ilgilenmiyor bu konuyla diye..
Neyse artik ciddi anlamda adım atmaliyim,bi daha esimin gozunde yaş goremem,dayanamam,ben cok ağladim,havada neme bile aglarim,adam alıştı belli ki :)) tepki vermiyor hic.
canim benim hic canini skma. insaAllah gelisirler. o ek ilaclar use yarayacak. moralini yuksek tut ve dua et. her sey yoluna girecektir insaAllah….kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu
aramiza hos geldin canim.. insaAllah hayirli guzel haberlerini aliriz ….Slm arkadaslar benide listenize alirmiszn?yasim 28.cikolata kistim var 2.5 cm. 2.5 senedr bekloyoruz .doktorlar tup bebek dei.kibirisa gidecegiz.3 taransfer icin cunku kist oldgundan transfer sayisi sansi arttiriyormus.benide listeye eklerseniz sevinirim .ayin 17 si gibi iglenelere basliyacagim hayirlisiyla...
Hayirlisi olsun canim. Rabbim yardimciniz olsun…his geldin….Beni de ekleyin,daha baslamadim ama adet olmak uzereyim,bu ay gitmeyi ve start vermeyi dusunuyoruz..
Adet oncesi kullanmam gereken bi ilac var miydi acaba,okullar tatil olmusken yapalim dedik ama..
Ogrenciyim 8 yillik evliyim,erken yasta evlilik oldu,yasim 25,diyarbakırdayim,bir defa asilama yaptim sadece,bilinmeyen kisirlik denildi hep.
Ilk defa ve ınşallah son kez tup bebek yapicaz,ptesi adetin 3.gunu baslar herhalde tedaviye ne dersiniz?
aminnn canım inşallah amın allah hepımzıe yardım etsın yzulerımız gulsun emeklerımızın karsılıgını alalımcanim benim hic canini skma. insaAllah gelisirler. o ek ilaclar use yarayacak. moralini yuksek tut ve dua et. her sey yoluna girecektir insaAllah….
Saol canm hepimizin guzel haberleri gelsin insallah...sende durumlar ne?aramiza hos geldin canim.. insaAllah hayirli guzel haberlerini aliriz ….
yumurta gelisim takibimdeyim. yarin bir daha kontrolum var. Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah...Saol canm hepimizin guzel haberleri gelsin insallah...sende durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?