• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

E="selda17, post: 38774586, member: 274630"]aynen ben de 15 tatilde gidip gelip transfer zamanı rapor alıcam.olmazsa yazın tekrar deneriz belki diye yazı beklemek istemedim[/QUOTE]
adım zaten Dr. transferden sonra yatma dedi.yatmaki kan akışin olsun dedi.transferden hemen sonrada hiç yatirmadi.bi zorluğu yumurta toplamından sonra biraz ağrı oluyor. allahım gönlünüze göre versin

"zbaz, post: 38781860, member: 645670"]tebrikler ,gözün aydın inşallah sağlıkla hayırlı şekilde geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim.hcg kaç çıktı.adanada nerede yaptırdın haangi dr'a gittin .ben de adanada olucam inş. 1 haftası falan var başlamak için .ben başkente gidicem orda laparoskopi olmuştum .[/QUOTE]
3gunluk embriyo transfer edildi 10 gün sonra kan testinde 89 çıktı çok şükür. .dahada yükselir umarım

kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu

selam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.

Var canim ben esiyle tedaviye basladim.Ayni merkezde beraber calisiyorlar ve ikiside isinde cok profesyonel doktorlar.Ayrica benim ilk denemede tuttu.9 haftalik hamileyim.Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah.

Sorun tıkalı tüp, Bahçeci Fulya, 1.deneme, yaş 37, dondurulmuşla transfer günü bekliyorum. Benimde tüplerim tıkalı iki diş gebelik iki ameliyat ilk tup bebek denemem şuanlik olumlu rabbim kucagima almayi nasip etsin seninde bu denemende olur inşallah bol dua et

F fulya01 canım tebrik ederim inşallah kanında boll boll artışlar olur sonrada minik kalp atışlarını duyarsın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Var canim ben esiyle tedaviye basladim.Ayni merkezde beraber calisiyorlar ve ikiside isinde cok profesyonel doktorlar.Ayrica benim ilk denemede tuttu.9 haftalik hamileyim.Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah.

aaa aysun hanım değil mi canım? süper Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Slm arkadaslar benide listenize alirmiszn?yasim 28.cikolata kistim var 2.5 cm. 2.5 senedr bekloyoruz .doktorlar tup bebek dei.kibirisa gidecegiz.3 taransfer icin cunku kist oldgundan transfer sayisi sansi arttiriyormus.benide listeye eklerseniz sevinirim .ayin 17 si gibi iglenelere basliyacagim hayirlisiyla...

Birde arkadaslar transfer islemi zormu?b3n biraz panigim bayilmak istiyorum aslnda ama dr gerek yok dedi.cok merak ediyorum ve korkuyorum..

Mrb canm.sanirim sonucunpozitif tebrik ederim..sorun neydi sizde?
Benim sorunmu nerden baslasam şaka ya ;) beni iki kere normal yolla hamile kaldim ikiside diş gebelik oldu o yuzden iki kere ameliyat oldum şimdi ise sag tupum yok sol tupumde tıkali ilk tup bebek denemem bugun terasverden sonra 17 ci gunum 2ker tahlil yaptirdim guzel gidiyoruz allahin izniyle saglikli sihatli kucama alirim herkez bu guzel duyguyu yasar allahin izniyle

Birde arkadaslar transfer islemi zormu?b3n biraz panigim bayilmak istiyorum aslnda ama dr gerek yok dedi.cok merak ediyorum ve korkuyorum..
Canim korkulacak hc birsey yok tup bebek işlemlerinin en basiti o ;) guzel gunler seninle olsun dua et guzel haberler yazarsin yine bize insallah

canim kışla başkent bülent bey ben çok memnun kaldım.ilk denemede çok şükür hamile kaldım tam bitmedi sürecim p.tesi tekrar kan testi allahım izin verirse iyi sonuç alırım tekrar inş.15 gün sonrada keseye bakacak. inş bir sorun çıkmaz allahin izniyle. .bende sorun yoktu canım elimde varikosel vardı ameliyat oldu bayagi bir ilerletti bizi sonra hem spermin sayısına bakmış oluruz hemde yumurta takibi yapmış oluruz dedi iki aşılama yaptı.arkasindan tüp bebek işte ben bütün tahlilleri falan orda yaptım canım. .allahım yardımcımız olsun
amin cümlemizin yardımcısı olsun.ben de başkentte yapıcam tedaviyi dr. pınar hanıma ameliyatımı da o yapmıştı.benim tüplerim kapalı açılmamıştı.ilgisinden memnun kaldım ozaman onda devam edicem inş. benm de ilk dneme olacak.kaçıncı gün opu oldun kaç yumurta döllendi.ya keşke 2 tane transfer edebilseler ama yapmazlar

Back