• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

ben de öğretmenim benim git geller 15 tatile denk gelecek.mart başı transfer olacak.o zaman rapor alıcam
ben de 25 tatilden bir hafta önce gidicem tedaviye herşey yolunda olursa transferri de okullar açılınca olacak rapor alıcam .yaztatilini beklemek istemedim uzun zaman vr diye

hayırlı cumalar kızlar çok şükür döllenme olmuş pazartesi transferim var Allahım çok mutluyum :KK49::anneadayı:böyle şipşişko olmak istiyorummm:D:KK46: böyle yerinde duramayan bebişim olsun inşlhhhh:KK68: isteyen herkese inşlh aminnnnn

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam.bana istanbulda önerebileceğiniz merkez varmı?kafamda medicine vardı ama listeye şöyle bir baktım hiç yok bu hastanede tüp bebek yaptıran. biraz erteledim o düşüncemi sanırm?florance hastanesi ikinci sıradaydı orası nasıl fiyatları ve doktorları hakkında bilgi verirmisiniz.

Transferimin 4. Günü.Gece cok hafif kahverengi bişey geldi altımdan.ve crinoné jel kalıp bi halde çamaşırıma indi.neden acaba kızlar:mad::cry: çok kötüyüm cok üzgünüm bebeğim gittimiki

Transferimin 4. Günü.Gece cok hafif kahverengi bişey geldi altımdan.ve crinoné jel kalıp bi halde çamaşırıma indi.neden acaba kızlar:mad::cry: çok kötüyüm cok üzgünüm bebeğim gittimiki
Tam tersine kahverengi leke tutunma lekesidir, fazla hareket etmemeye gayret et.. ilaçlarını kullanmayı bırakma sakın, kanamaya çevirmediği sürece iyiye işarettir..

Gercektenmi saatlerdir ağlıyorum..gitti diyorum.rabbim inşallah tutunmuştur bebeğim.isteyen herkes anne olur inşallah.cok teşekkür ederim Size

Gercektenmi saatlerdir ağlıyorum..gitti diyorum.rabbim inşallah tutunmuştur bebeğim.isteyen herkes anne olur inşallah.cok teşekkür ederim Size
Rica ederim, bunu doktor yazılarından ve pozitifi almış kişilerden biliyorum. Benim ilk denememde lekelenmelerim başlamıştı ama maalesef adete çevirmişti. kanamaya çevirmediği sürece sorun yok rahat ol... inşallah uzun sürmez lekelenmelerin, güzel haberler verirsin canım.

Slm arkadaslar bende 32 yasindayim esimde varikosel varmis ameliyat oldu 6ay kadar falan bekledik sonra iki olumsuz asilamamiz oldu..simdide ilkbtup bebek transferim oldu bugun 7gunum cuma gunu kan testi yaptiracam dun gece cok siddetli kasik agrilarm oldu adet sancisi gibi korkuyorum ins olmam yaa allahim hepimizin gonlune gore versin..bizede nasip eder ins
Ben hamileyimmm

Rica ederim, bunu doktor yazılarından ve pozitifi almış kişilerden biliyorum. Benim ilk denememde lekelenmelerim başlamıştı ama maalesef adete çevirmişti. kanamaya çevirmediği sürece sorun yok rahat ol... inşallah uzun sürmez lekelenmelerin, güzel haberler verirsin canım.
İnşallah canım cok teşekkür ederim

ben de 25 tatilden bir hafta önce gidicem tedaviye herşey yolunda olursa transferri de okullar açılınca olacak rapor alıcam .yaztatilini beklemek istemedim uzun zaman vr diye
aynen ben de 15 tatilde gidip gelip transfer zamanı rapor alıcam.olmazsa yazın tekrar deneriz belki diye yazı beklemek istemedim

Amin inş transferden sonraki süreç çok zor ben internete bakmaktan arastirmaktan kendimi alamıyordum bi belirti ariyordum.ben çok iyi anlıyorum hemde çok allahım herkese nasip etsin inş

aynen ben de 15 tatilde gidip gelip transfer zamanı rapor alıcam.olmazsa yazın tekrar deneriz belki diye yazı beklemek istemedim
ben de ayni fikirdeyim inşallah gerek kalmaz bebşler tutunur da, olmazsa yazın tekrar denerim diye ben de düşünüyorum

Slm arkadaslar benim bugun 10 gunumdu test yaptirdim ilk denemem cok sükür hmileyim..o kfar mutluyumki tarif edilemez ..allahim sizede isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin
tebrikler ,gözün aydın inşallah sağlıkla hayırlı şekilde geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim.hcg kaç çıktı.adanada nerede yaptırdın haangi dr'a gittin .ben de adanada olucam inş. 1 haftası falan var başlamak için .ben başkente gidicem orda laparoskopi olmuştum .

kaldım ler ,gözün aydın inşallah sağlıkla hayırlı şekilde geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim.hcg kaç çıktı.adanada nerede yaptırdın haangi dr'a gittin .ben de adanada olucam inş. 1 haftası falan var başlamak için .ben başkente gidicem orda laparoskopi olmuştum .
canim kışla başkent bülent bey ben çok memnun kaldım.ilk denemede çok şükür hamile kaldım tam bitmedi sürecim p.tesi tekrar kan testi allahım izin verirse iyi sonuç alırım tekrar inş.15 gün sonrada keseye bakacak. inş bir sorun çıkmaz allahin izniyle. .bende sorun yoktu canım elimde varikosel vardı ameliyat oldu bayagi bir ilerletti bizi sonra hem spermin sayısına bakmış oluruz hemde yumurta takibi yapmış oluruz dedi iki aşılama yaptı.arkasindan tüp bebek işte ben bütün tahlilleri falan orda yaptım canım. .allahım yardımcımız olsun

Back