ben de 25 tatilden bir hafta önce gidicem tedaviye herşey yolunda olursa transferri de okullar açılınca olacak rapor alıcam .yaztatilini beklemek istemedim uzun zaman vr diyeben de öğretmenim benim git geller 15 tatile denk gelecek.mart başı transfer olacak.o zaman rapor alıcam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!
- Konu Sahibi egunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam.bana istanbulda önerebileceğiniz merkez varmı?kafamda medicine vardı ama listeye şöyle bir baktım hiç yok bu hastanede tüp bebek yaptıran. biraz erteledim o düşüncemi sanırm?florance hastanesi ikinci sıradaydı orası nasıl fiyatları ve doktorları hakkında bilgi verirmisiniz.
- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
Tam tersine kahverengi leke tutunma lekesidir, fazla hareket etmemeye gayret et.. ilaçlarını kullanmayı bırakma sakın, kanamaya çevirmediği sürece iyiye işarettir..Transferimin 4. Günü.Gece cok hafif kahverengi bişey geldi altımdan.ve crinoné jel kalıp bi halde çamaşırıma indi.neden acaba kızlar çok kötüyüm cok üzgünüm bebeğim gittimiki
- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
Rica ederim, bunu doktor yazılarından ve pozitifi almış kişilerden biliyorum. Benim ilk denememde lekelenmelerim başlamıştı ama maalesef adete çevirmişti. kanamaya çevirmediği sürece sorun yok rahat ol... inşallah uzun sürmez lekelenmelerin, güzel haberler verirsin canım.Gercektenmi saatlerdir ağlıyorum..gitti diyorum.rabbim inşallah tutunmuştur bebeğim.isteyen herkes anne olur inşallah.cok teşekkür ederim Size
Ben hamileyimmmSlm arkadaslar bende 32 yasindayim esimde varikosel varmis ameliyat oldu 6ay kadar falan bekledik sonra iki olumsuz asilamamiz oldu..simdide ilkbtup bebek transferim oldu bugun 7gunum cuma gunu kan testi yaptiracam dun gece cok siddetli kasik agrilarm oldu adet sancisi gibi korkuyorum ins olmam yaa allahim hepimizin gonlune gore versin..bizede nasip eder ins
- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
İnşallah canım cok teşekkür ederimRica ederim, bunu doktor yazılarından ve pozitifi almış kişilerden biliyorum. Benim ilk denememde lekelenmelerim başlamıştı ama maalesef adete çevirmişti. kanamaya çevirmediği sürece sorun yok rahat ol... inşallah uzun sürmez lekelenmelerin, güzel haberler verirsin canım.
- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
Hemen banada dua et Hamilenin duası kabul olur.lütfen.Slm arkadaslar benim bugun 10 gunumdu test yaptirdim ilk denemem cok sükür hmileyim..o kfar mutluyumki tarif edilemez ..allahim sizede isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin
Kurban oldugum allahim sizede nasip etsin ins.bend 3sene hep bu duyguyu hayal ettim canim ins devamini nasip eder sizde bana edin daha yolun basindayimHemen banada dua et Hamilenin duası kabul olur.lütfen.
- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
Amin inşallah sende sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın inşallahKurban oldugum allahim sizede nasip etsin ins.bend 3sene hep bu duyguyu hayal ettim canim ins devamini nasip eder sizde bana edin daha yolun basindayim
Amin inşallah sende sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah
İns canimAmin inşallah sende sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah
- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
aynen ben de 15 tatilde gidip gelip transfer zamanı rapor alıcam.olmazsa yazın tekrar deneriz belki diye yazı beklemek istemedimben de 25 tatilden bir hafta önce gidicem tedaviye herşey yolunda olursa transferri de okullar açılınca olacak rapor alıcam .yaztatilini beklemek istemedim uzun zaman vr diye
ben de ayni fikirdeyim inşallah gerek kalmaz bebşler tutunur da, olmazsa yazın tekrar denerim diye ben de düşünüyorumaynen ben de 15 tatilde gidip gelip transfer zamanı rapor alıcam.olmazsa yazın tekrar deneriz belki diye yazı beklemek istemedim
tebrikler ,gözün aydın inşallah sağlıkla hayırlı şekilde geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim.hcg kaç çıktı.adanada nerede yaptırdın haangi dr'a gittin .ben de adanada olucam inş. 1 haftası falan var başlamak için .ben başkente gidicem orda laparoskopi olmuştum .Slm arkadaslar benim bugun 10 gunumdu test yaptirdim ilk denemem cok sükür hmileyim..o kfar mutluyumki tarif edilemez ..allahim sizede isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin
canim kışla başkent bülent bey ben çok memnun kaldım.ilk denemede çok şükür hamile kaldım tam bitmedi sürecim p.tesi tekrar kan testi allahım izin verirse iyi sonuç alırım tekrar inş.15 gün sonrada keseye bakacak. inş bir sorun çıkmaz allahin izniyle. .bende sorun yoktu canım elimde varikosel vardı ameliyat oldu bayagi bir ilerletti bizi sonra hem spermin sayısına bakmış oluruz hemde yumurta takibi yapmış oluruz dedi iki aşılama yaptı.arkasindan tüp bebek işte ben bütün tahlilleri falan orda yaptım canım. .allahım yardımcımız olsunkaldım ler ,gözün aydın inşallah sağlıkla hayırlı şekilde geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim.hcg kaç çıktı.adanada nerede yaptırdın haangi dr'a gittin .ben de adanada olucam inş. 1 haftası falan var başlamak için .ben başkente gidicem orda laparoskopi olmuştum .