Canını sıkma canım hayırlisı olsun vardır demek onun zamanıda allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınDondurulmuslarla 2.transfer 2blastokist negatif
selam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.
Sorun tıkalı tüp, Bahçeci Fulya, 1.deneme, yaş 37, dondurulmuşla transfer günü bekliyorum. Benimde tüplerim tıkalı iki diş gebelik iki ameliyat ilk tup bebek denemem şuanlik olumlu rabbim kucagima almayi nasip etsin seninde bu denemende olur inşallah bol dua et
Canim benimde tüplerim tıkalı iki dış gebelik iki ameliyat ilk tup bebek denemen şuanlik allahimin izniyle güzel seninde oluruSorun tıkalı tüp, Bahçeci Fulya, 1.deneme, yaş 37, dondurulmuşla transfer günü bekliyor.
her zamanki gibi sözün bittiği yer allahım güç kuvvet versin bundan sonraki denemen son olur inşallah...Dondurulmuslarla 2.transfer 2blastokist negatif
amin canım inşallahİnşallah canim her bekleyen saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin
Var canim ben esiyle tedaviye basladim.Ayni merkezde beraber calisiyorlar ve ikiside isinde cok profesyonel doktorlar.Ayrica benim ilk denemede tuttu.9 haftalik hamileyim.Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah.
Mrb canm.sanirim sonucunpozitif tebrik ederim..sorun neydi sizde?İnşallah canim her bekleyen saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin
Benim sorunmu nerden baslasam şaka yaMrb canm.sanirim sonucunpozitif tebrik ederim..sorun neydi sizde?
Canim korkulacak hc birsey yok tup bebek işlemlerinin en basiti oBirde arkadaslar transfer islemi zormu?b3n biraz panigim bayilmak istiyorum aslnda ama dr gerek yok dedi.cok merak ediyorum ve korkuyorum..
amin cümlemizin yardımcısı olsun.ben de başkentte yapıcam tedaviyi dr. pınar hanıma ameliyatımı da o yapmıştı.benim tüplerim kapalı açılmamıştı.ilgisinden memnun kaldım ozaman onda devam edicem inş. benm de ilk dneme olacak.kaçıncı gün opu oldun kaç yumurta döllendi.ya keşke 2 tane transfer edebilseler ama yapmazlarcanim kışla başkent bülent bey ben çok memnun kaldım.ilk denemede çok şükür hamile kaldım tam bitmedi sürecim p.tesi tekrar kan testi allahım izin verirse iyi sonuç alırım tekrar inş.15 gün sonrada keseye bakacak. inş bir sorun çıkmaz allahin izniyle. .bende sorun yoktu canım elimde varikosel vardı ameliyat oldu bayagi bir ilerletti bizi sonra hem spermin sayısına bakmış oluruz hemde yumurta takibi yapmış oluruz dedi iki aşılama yaptı.arkasindan tüp bebek işte ben bütün tahlilleri falan orda yaptım canım. .allahım yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?