• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları

Benim üç olacak yarın transfer var inşallah bakalım son hak .....Rabbim benim ve isteyen herkesin emeğini boşa çıkarmayın inşallah.dondurmaya yarın karar verilecek
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu kez güzel sonuçlar elde edersiniz 🙏🏻

Evret cnm toplandı şükür 50dk sürdü kendime geldiğimde ağlıyordum dolmuşum iyice ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 4 saat yatırdılar iki tane serum verdiler sonuçları arayıp söylicekler bakalım seninde yarın mı
Kac yumurtanız toplandı, sizde de pko vardı sanırım?

Yorumları okudum da süreç gerçekten yıpratıcı... Biz de yıl sonunda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz okurken bile gerildim :( Rabbim tez vakitte hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun aminn..

Yorumları okudum da süreç gerçekten yıpratıcı... Biz de yıl sonunda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz okurken bile gerildim :KK43: Rabbim tez vakitte hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun aminn..
Hakkınızda hayırlısı olsun evet zor bi süreç ama bi o kadar da heyecanlı sonunda güzel bi sonuç alabilmenin umudu insana huzur da veriyo 🥰

Hakkinizda hayırlı güzel sonuçlar alabilmek nasip etsin inşallah Rabbim.benim transferin 3. Günü bakalimhayirlisi
Maşallah hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç oldun 😍 bnm transfer Eylül başı falan inşallah sizin kaç tane embriyo yerleştirildi zor muydu biraz Bilgi verir misiniz anestezi olmadan ağrılı mı geçiyo acaba

Maşallah hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç oldun 😍 bnm transfer Eylül başı falan inşallah sizin kaç tane embriyo yerleştirildi zor muydu biraz Bilgi verir misiniz anestezi olmadan ağrılı mı geçiyo acaba
İki embriyo beşinci gün.tranafer çok kolay normal muayene gibi zaten on dk bittiyorhic ağrı yok.yalniz içtiğiniz suya dikkat ben çok içtim zorladı.onun dışında güzel geçti inşallah sonucunda güzel olur

İki embriyo beşinci gün.tranafer çok kolay normal muayene gibi zaten on dk bittiyorhic ağrı yok.yalniz içtiğiniz suya dikkat ben çok içtim zorladı.onun dışında güzel geçti inşallah sonucunda güzel olur
Teşekkür ederim İnşallah hayırlı güzel sonuçlarınızı okumak dileğiyle 🥰

Herkese merhaba, bu süreçte hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah. Bende tedavinin ortalarındayım ve çok acil tecrübelerinizden bir bilgiye ihtiyacım var ben bugün cetrotide kullanmayı unuttum gündüz 11.30 da yapmam gerekiyordu. Son iğnemdi ama unuttum 😶 gece 1.30 da da çatlatma iğnelerimi yapmam gerekiyordu onları yaparken hatırladım salı günü toplama işlemi olacak şimdi bu süreç için büyük bir sorun mu bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi şimdiden teşeklürler.

Herkese merhaba, bu süreçte hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah. Bende tedavinin ortalarındayım ve çok acil tecrübelerinizden bir bilgiye ihtiyacım var ben bugün cetrotide kullanmayı unuttum gündüz 11.30 da yapmam gerekiyordu. Son iğnemdi ama unuttum 😶 gece 1.30 da da çatlatma iğnelerimi yapmam gerekiyordu onları yaparken hatırladım salı günü toplama işlemi olacak şimdi bu süreç için büyük bir sorun mu bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi şimdiden teşeklürler.
Keşke hemen doktorunu arasaydın canım o Erken yumurtlamaya engel oluyor ve bunun zamanı çok önemli diye uyarırdı hep hemşirem beni yoksa tedavi boşa gider derdi sen ara söyle hemen

Back