Geçmiş olsun cnm adete kadar geçerse başlarlar sanırım Bilgim yok malesefKızlar bende adeti bekliyorum başlamak için öncesinde tahlil istedi doktor enfeksiyon çıkmış bende ve prolaktin de yüksek bu durumda tedaviye başlamazlar mı moralim bozuldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek aşamaları
- Konu Sahibi Angelres
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek tüp bebek 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
- 33
Hormon testleri falan yapıyo 3.gğn iğnelere başlanıyoMerhaba kızlar bende tüp bebek düşünüyorum. 2. Gün çağırdığında doktor ne yapiyo acaba
Tatlım n’aptın bugündğ demi yumurta toplamanAngelres naptın canım toplandımı yumurtaların nasıl geçti
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Canım toplandı bugün uyandığımda bisey yoktu şimdi ağrım varTatlım n’aptın bugündğ demi yumurta toplaman
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Senin yumurtaların ile ilgili bilgi geldimi durum nedirTatlım n’aptın bugündğ demi yumurta toplaman
Geçmiş olsun cnm benimkiler döllenmeye devam Bugün tekrar iki tane daha serum verdiler ohss tehlikesine karşı sanırım ağrılarım bnm ara ara inşallah kolay atlatırsınCanım toplandı bugün uyandığımda bisey yoktu şimdi ağrım var
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Teşekkür ederim canim bugün zor geçicek galiba kaç yumurta topladılar bellimi kaçı dollendi yarın arayıp bilgi verceklermis benim doktor çok merak ediyorumGeçmiş olsun cnm benimkiler döllenmeye devam Bugün tekrar iki tane daha serum verdiler ohss tehlikesine karşı sanırım ağrılarım bnm ara ara inşallah kolay atlatırsın
- 29 Haziran 2019
- 1
- 1
- 1
- 38
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Hayırlısı olsun canımMerhaba bende bu ay tüp bebek için tdv başladım
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Cnm bin 31 tane çıktı 20tanesi döllendi ama 3.güne 8 tane geldi bugün dondurdular onları önemli olan çok olması değil kaliteli olması inşallah ikimizinde kalitelidirler hepsiAngelres senin kaç yumurtan toplandı canım benim 23 toplanmis 17 iyi çıkmış 10 tane döllenmiş merak ettim iyimi kötümü bilemedim ya
Merhaba tedavinin hayırlı olsun inşallah,Rabbim emeklerinizi boş etmesin inşallah,benden bir gün ondesiniz bir aydır doğru dürüst uyku uyuyamıyorum stres heyecan korku hepsi birlikte,3.deneme olacak bakalım Görelim mevlam beyler neylerse güzel ve hayırlı eylesin inşallahCnm bin 31 tane çıktı 20tanesi döllendi ama 3.güne 8 tane geldi bugün dondurdular onları önemli olan çok olması değil kaliteli olması inşallah ikimizinde kalitelidirler hepsi
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Amin inşallah canım ya için sıkıldı sanki birazCnm bin 31 tane çıktı 20tanesi döllendi ama 3.güne 8 tane geldi bugün dondurdular onları önemli olan çok olması değil kaliteli olması inşallah ikimizinde kalitelidirler hepsi
Teşekkür ediyorum sizin tedavinizde hayırlı olsun ben yumurta toplanana kadar rahattım çıktığımda ağlıyordum zor bi süreç Bnm ilk denemem sizin de donduruldu mu?Merhaba tedavinin hayırlı olsun inşallah,Rabbim emeklerinizi boş etmesin inşallah,benden bir gün ondesiniz bir aydır doğru dürüst uyku uyuyamıyorum stres heyecan korku hepsi birlikte,3.deneme olacak bakalım Görelim mevlam beyler neylerse güzel ve hayırlı eylesin inşallah
Niye sıkıldı pozitif ol son durum neAmin inşallah canım ya için sıkıldı sanki biraz
Benim üç olacak yarın transfer var inşallah bakalım son hak .....Rabbim benim ve isteyen herkesin emeğini boşa çıkarmayın inşallah.dondurmaya yarın karar verilecekTeşekkür ediyorum sizin tedavinizde hayırlı olsun ben yumurta toplanana kadar rahattım çıktığımda ağlıyordum zor bi süreç Bnm ilk denemem sizin de donduruldu mu?
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
4 tane 1 . Kalite embriyo dondurulmuş 3.gün geri kalan 1 veya 2 gün daha izlencekmisNiye sıkıldı pozitif ol son durum ne
Allah hayırlı sonuçlar versin Canım inşallah4 tane 1 . Kalite embriyo dondurulmuş 3.gün geri kalan 1 veya 2 gün daha izlencekmis