• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları

Kızlar bende adeti bekliyorum başlamak için öncesinde tahlil istedi doktor enfeksiyon çıkmış bende ve prolaktin de yüksek bu durumda tedaviye başlamazlar mı moralim bozuldu :KK43:
Geçmiş olsun cnm adete kadar geçerse başlarlar sanırım Bilgim yok malesef

Geçmiş olsun cnm benimkiler döllenmeye devam ☺️ Bugün tekrar iki tane daha serum verdiler ohss tehlikesine karşı sanırım ağrılarım bnm ara ara inşallah kolay atlatırsın
Teşekkür ederim canim bugün zor geçicek galiba kaç yumurta topladılar bellimi kaçı dollendi yarın arayıp bilgi verceklermis benim doktor çok merak ediyorum

Angelres senin kaç yumurtan toplandı canım benim 23 toplanmis 17 iyi çıkmış 10 tane döllenmiş merak ettim iyimi kötümü bilemedim ya

Angelres senin kaç yumurtan toplandı canım benim 23 toplanmis 17 iyi çıkmış 10 tane döllenmiş merak ettim iyimi kötümü bilemedim ya
Cnm bin 31 tane çıktı 20tanesi döllendi ama 3.güne 8 tane geldi bugün dondurdular onları önemli olan çok olması değil kaliteli olması inşallah ikimizinde kalitelidirler hepsi 🥰

Cnm bin 31 tane çıktı 20tanesi döllendi ama 3.güne 8 tane geldi bugün dondurdular onları önemli olan çok olması değil kaliteli olması inşallah ikimizinde kalitelidirler hepsi 🥰
Merhaba tedavinin hayırlı olsun inşallah,Rabbim emeklerinizi boş etmesin inşallah,benden bir gün ondesiniz bir aydır doğru dürüst uyku uyuyamıyorum stres heyecan korku hepsi birlikte,3.deneme olacak bakalım Görelim mevlam beyler neylerse güzel ve hayırlı eylesin inşallah

Merhaba tedavinin hayırlı olsun inşallah,Rabbim emeklerinizi boş etmesin inşallah,benden bir gün ondesiniz bir aydır doğru dürüst uyku uyuyamıyorum stres heyecan korku hepsi birlikte,3.deneme olacak bakalım Görelim mevlam beyler neylerse güzel ve hayırlı eylesin inşallah
Teşekkür ediyorum sizin tedavinizde hayırlı olsun ben yumurta toplanana kadar rahattım çıktığımda ağlıyordum zor bi süreç Bnm ilk denemem sizin de donduruldu mu?

Teşekkür ediyorum sizin tedavinizde hayırlı olsun ben yumurta toplanana kadar rahattım çıktığımda ağlıyordum zor bi süreç Bnm ilk denemem sizin de donduruldu mu?
Benim üç olacak yarın transfer var inşallah bakalım son hak .....Rabbim benim ve isteyen herkesin emeğini boşa çıkarmayın inşallah.dondurmaya yarın karar verilecek

Back