• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları

Yoo değildi.transfer sonrası beklemek sıkıyor sadece 😂
Canım ben o.tesi başladım iğneya yani tedaviye menogon 300 ile.3 günden sonra koldan iğne başladılar cetro
Hakkınızda hayırlısı bizde 6. Gun emriyosuyduk sukur şuan yavrum 3 aylık hamisim. Anneye baya iş düşüyor iğneler bilmem neler baba biraz daha rahat biz hala iğne kullanıyoruz mesela ve 9 ay kan sulandirici kullanacağız sağlıklıca gelsin yavrularımız da bunlarda geçer 👶😍
Merhaba canım 6.cı gün embiriyosu ne demek

Canım ben o.tesi başladım iğneya yani tedaviye menogon 300 ile.3 günden sonra koldan iğne başladılar cetro
Merhaba canım 6.cı gün embiriyosu ne demek
Benim bebisimin gelişimi 6. Gun d9ndurdular o demek canım yani 3 ve 5. Gun emriyosu var biz 6. Güne kzdsr geldik

Bugün toplama işlemine geldik malesef içi boş dediler yumurta bulamadik dediler aşılama yaptılar canım çok sıkıldı öyle böyle değil ağla ağla
Hayırlısı canım öyle düşünme kolay değil ama sabır

Ultrasonda baktılar okadar ozaman belli olmuyor mu içi boş mu dolu mu çok kötü oldum ben kızlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı yazar mi bana kaç kere yıkadık bulamadık dedi doktor
Ultrason da değil de laboratuvar belli olur onun da bir çaresi vardır aslında

Ultrason da değil de laboratuvar belli olur onun da bir çaresi vardır aslında
Çaresi ne olacak ki kuzum hem devlet hastanesi hem taşınıyor biraz aceleye getirdiler sanırım bana menogon 300 başladılar 5 gün sonra 375 iki gün daha bugün de toplama oldu.Hic bulamadık dedi sağlam yumurta

Kızlar toplama yapıldı içi boş dendi aşılama yaptılar kendiliğinden yumurta gelişirse diye taburcu ederken ne tansiyon ne bişey bakmadılar.zatn bir buçuk aydır ilişki yok ofisti tedavi derken jel verdiler transfer sonrası diye aşılama oldu hastanedeki arkadaştan rica ettim sor diye jeli kullanmayın mi ,ilişki için yasak yada serbest diyen olmadı ne yapicam bilmiyorum zaten o psikoloji ile ağlamaktan çoğu şeyi sormayı unuttum onlarda bişey demedi napiyim bilmiyorum inanın

Çaresi ne olacak ki kuzum hem devlet hastanesi hem taşınıyor biraz aceleye getirdiler sanırım bana menogon 300 başladılar 5 gün sonra 375 iki gün daha bugün de toplama oldu.Hic bulamadık dedi sağlam yumurta
Devlet olunca öyle oluyor belkide canım özel olsa öyle olmaz galiba Allah hayırlısını versin indkakah dualarimdasin

Devlet olunca öyle oluyor belkide canım özel olsa öyle olmaz galiba Allah hayırlısını versin indkakah dualarimdasin
Rica etsem doktoruna gittiğinde bu durumun sebepleri ne olabilirmiş aklıma gelirse sorarmısin canım çok nadir olan bir durummuş bana yasin da var dediler 38 yaşındayım streslisin gergindi dediler bunlar bahane değil gibi geldi bana herkes gergindi çünkü

Back