• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları

Slm kızlar bende araniza katılayim. Bu Ay bende tüp bebek yaptıricam. Yarin doktora gidiyorum. Adetimin 2 .Günü bakalin süreç nasil ilerleyecek
Hadi bakalım hayırlısı. Hep pozitif ol canım hiç kötü bisey düşünme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasıl heyecanmışım şimdi demi 😊

Çok sevindim canım hayırlı olsun benim çarşamba günü galiba yarın belli olcak transveri ne zaman yapcak benim embriyoları dondurcak
Benmde donduracak adetimden 45 gün sonra galiba tam anlamadım günü Salı net biley derler sanırım sana dediler mi ne zaman olacağını

Hadi bakalım hayırlısı. Hep pozitif ol canım hiç kötü bisey düşünme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasıl heyecanmışım şimdi demi 😊
Benim süreç biraz ağır gidecek. Bu ay iğne vurup yumurtalarım toplanacak ve dondurulacak. Sonraki ay hsg çekilecek. Daha önce rahmimden perde alınmıştı. Baska parça varsa o temizlenecek.ondan sonra bi kaç ay dinlenip sonra transfer yapilacak

Evret cnm toplandı şükür 50dk sürdü kendime geldiğimde ağlıyordum dolmuşum iyice ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 4 saat yatırdılar iki tane serum verdiler sonuçları arayıp söylicekler bakalım seninde yarın mı

Evret cnm toplandı şükür 50dk sürdü kendime geldiğimde ağlıyordum dolmuşum iyice ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 4 saat yatırdılar iki tane serum verdiler sonuçları arayıp söylicekler bakalım seninde yarın mı
Geçmiş olsun canım hadi atlattın heyecan şimdi baslamistir benim perşembe günü toplancak bakalım bende bi atlatayım bugün çatlama iğnemi vurcam

Geçmiş olsun canım hadi atlattın heyecan şimdi baslamistir benim perşembe günü toplancak bakalım bende bi atlatayım bugün çatlama iğnemi vurcam
Allah yardımcın olsun evet arayacaklar mı diye heyecanlıyım ama ağrılarım geçmiş değil ☹️

Kıyamam sana ben inşallah sonu ferahtır bu kadar sıkıntıya seviniriz ağrı kesici falan vermedimi

Kızlar bende adeti bekliyorum başlamak için öncesinde tahlil istedi doktor enfeksiyon çıkmış bende ve prolaktin de yüksek bu durumda tedaviye başlamazlar mı moralim bozuldu :(

Back