- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı. Hep pozitif ol canım hiç kötü bisey düşünme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasıl heyecanmışım şimdi demiSlm kızlar bende araniza katılayim. Bu Ay bende tüp bebek yaptıricam. Yarin doktora gidiyorum. Adetimin 2 .Günü bakalin süreç nasil ilerleyecek
Hayırlısı olsun canım Senin neden olmadi ne sıkıntın varSlm kızlar bende araniza katılayim. Bu Ay bende tüp bebek yaptıricam. Yarin doktora gidiyorum. Adetimin 2 .Günü bakalin süreç nasil ilerleyecek
Canım Salı günü toplanacak yarın akşam çatlatma iğnemi vurulcam inşallah[QUOTE="Angelres, naptın canım ne zaman toplancak yumurtalarin
Çok sevindim canım hayırlı olsun benim çarşamba günü galiba yarın belli olcak transveri ne zaman yapcak benim embriyoları dondurcakCanım Salı günü toplanacak yarın akşam çatlatma iğnemi vurulcam inşallah
Benmde donduracak adetimden 45 gün sonra galiba tam anlamadım günü Salı net biley derler sanırım sana dediler mi ne zaman olacağınıÇok sevindim canım hayırlı olsun benim çarşamba günü galiba yarın belli olcak transveri ne zaman yapcak benim embriyoları dondurcak
Yarın belli olcak canım benim ama doktor 1 buçuk 2 ay sonra dediBenmde donduracak adetimden 45 gün sonra galiba tam anlamadım günü Salı net biley derler sanırım sana dediler mi ne zaman olacağını
Hadi hayırlısı artıkYarın belli olcak canım benim ama doktor 1 buçuk 2 ay sonra dedi
Esimin degerlerinde sıkıntı var canim. Bide bende perde vardı o alındıHayırlısı olsun canım Senin neden olmadi ne sıkıntın var
Benim süreç biraz ağır gidecek. Bu ay iğne vurup yumurtalarım toplanacak ve dondurulacak. Sonraki ay hsg çekilecek. Daha önce rahmimden perde alınmıştı. Baska parça varsa o temizlenecek.ondan sonra bi kaç ay dinlenip sonra transfer yapilacakHadi bakalım hayırlısı. Hep pozitif ol canım hiç kötü bisey düşünme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasıl heyecanmışım şimdi demi
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunEsimin degerlerinde sıkıntı var canim. Bide bende perde vardı o alındı
Geçmiş olsun canım hadi atlattın heyecan şimdi baslamistir benim perşembe günü toplancak bakalım bende bi atlatayım bugün çatlama iğnemi vurcamEvret cnm toplandı şükür 50dk sürdü kendime geldiğimde ağlıyordum dolmuşum iyice ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 4 saat yatırdılar iki tane serum verdiler sonuçları arayıp söylicekler bakalım seninde yarın mı
Allah yardımcın olsun evet arayacaklar mı diye heyecanlıyım ama ağrılarım geçmiş değilGeçmiş olsun canım hadi atlattın heyecan şimdi baslamistir benim perşembe günü toplancak bakalım bende bi atlatayım bugün çatlama iğnemi vurcam
Verdi cnm bir kutu ilaç iğneyle geldim yine inşallah seninde çok güzel geçerKıyamam sana ben inşallah sonu ferahtır bu kadar sıkıntıya seviniriz ağrı kesici falan vermedimi
Inşallah canım korku başladı bende bitse su işlem bi rahatlasam yumurta toplamadan sonrada iğnemi verdi ne için merak ettimVerdi cnm bir kutu ilaç iğneyle geldim yine inşallah seninde çok güzel geçer