- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm hakkında hayırlısını diliyorum inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsın bnm toplam 4 embriyo donduruldu 2tane transfer edildi kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi tekrar hazırlanıyorum transfereNe yaptın canım okudum yazdıklarını bnde seninle aynı durumdayım eylül 6 da toplandı yum ama kasımda transfer olacak sonucunu merak ettim inşallah güzel haberdir
Yine konyada mi tedavi oluyosunuz? Benim de ilk negatif.ilkinde pozitif olup bebegini kucagina alan ne kdr azMerhabalar ben Konya’da oldum ilk transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı şuan ikinciye hazırlanıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında umudumuzu yitirmeyelim ilk deneme de pozitif olacak hemen bebek olacak zannediyoruz ama işler bazen istediğmz gibi gitmiyor rabbim sabrını versin yaşınız kaç gençsiniz sanırım dondurulmuşta varsa tabiki de tekrar deneyinMerhaba cnm hakkında hayırlısını diliyorum inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsın bnm toplam 4 embriyo donduruldu 2tane transfer edildi kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi tekrar hazırlanıyorum transfere
Evet dondurulmuşlarım var o yüzden aynı merkezde olcamYine konyada mi tedavi oluyosunuz? Benim de ilk negatif.ilkinde pozitif olup bebegini kucagina alan ne kdr az
28 yaşındayım öyle tabi hayırlısı sizin için dilerim hayırlısıyla hemen ilkinde olur zor bi süreç maalesef inşallah sonu güzel olur hepimizinHayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında umudumuzu yitirmeyelim ilk deneme de pozitif olacak hemen bebek olacak zannediyoruz ama işler bazen istediğmz gibi gitmiyor rabbim sabrını versin yaşınız kaç gençsiniz sanırım dondurulmuşta varsa tabiki de tekrar deneyin
İnşallah teşekkür ediyorum28 yaşındayım öyle tabi hayırlısı sizin için dilerim hayırlısıyla hemen ilkinde olur zor bi süreç maalesef inşallah sonu güzel olur hepimizin
Merhaba benim de tekrarlayan gebelik kayiplarim var sizin tup bebek yaparken ekstra bir sey uygulandimi size serum veya baska bir yontemCanim ben 2 ay sonra 40 oluyorum nasipse. İlk evliliğimden 3 çocuğum vardı ama eşimin hiç çocuğu yok. Evlendiğinizden beri korunmuyoruz 5 dusuk yaşadım . Sonunda dusuk amh olduğunu ogrendik ve tüp bebek yapmaya karar verdik.