• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları

Ne zaman başlıyorsunuz ben aşılama yaptırmadım bütün lekem geldi ama yoğun kan gelişi 1. Gün sayılıyormuş cuma günü giderim herhalde
Canim hayir leke geldiyse eger 1.gunden saycan 3.gun gidiceksin doktora. Bende bu ayki adetle gidiyorum

Pardon kuzum senmissin konuyu açan.. ben baskasi sandim sen ignelere baslamistin

Bende aşılama yaptırdım Haziran'da kızlar. Bugün adet günümdü yavaş yavaş adet oluyorum galiba. Bende tüp bebeğe geçiş yapacağım bu gidişle.

Bende aşılama yaptırdım Haziran'da kızlar. Bugün adet günümdü yavaş yavaş adet oluyorum galiba. Bende tüp bebeğe geçiş yapacağım bu gidişle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben hiç aşılama denemedim direkt tüp bebeğe yönlendirdi doktor

Hayırlısı olsun canım ben de 2 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı tup bebekte şansımız daha çok

Back