Tedavin hayırlı olsun canım bol kaliteli yumurtalarin olsunKızlar darısı banada bugün ilk iğnemi oldum ,inş hepimiz süreç sonunda mutlu ayrılırız
Canım Allah razı olsun çok saolFly3646 canım çok sevindim çift iki çubuğa rabbim inşallah sağlıkla evladınızı veya evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Tedavin hayırlı olsun canım bol bol kaliteli yumoşların olsun rabbim gönlüne göre versinKızlar darısı banada bugün ilk iğnemi oldum ,inş hepimiz süreç sonunda mutlu ayrılırız
Çok geçmiş olsun canım. Buna şükür dermansız dert değilDiğer arkadaşların da beklenen mutlu günlerini heyecanla takip ediyorumTedaviye başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
bizim malesef hiç aklımıza gelmeyen bir şey başımıza geldi. Biliyorsunuzdur rahim dinlendirme sürecindeyim bu esnada hsg çekilecektim. Geçen cuma çekildim ve sağ tüpümün enfeksiyon sonucu şiştiğini gördüler. Doktorum bu durum gebeliği engelliyor tüpü almamız gerek dedi. Diğer tüpüm de zaten Dış gebelik sonucu 2 sene önce alınmıştıperşembe günü laporoskopik ameliyat olucam. Yani artık hayata tüpsüz devam edeceğim Bebek için tek yolumuz tüp bebek artık.. ne diyelim rabbim dermansız dert vermesin dualarınızı esirgemeyin inşallah
Canım transfer öncesi bunun görülmesi çok iyi olmuş. Bebeğin tutunmasi icjn engel olacaktı. Şimdi ameliyat sonrası kafanda soru isareti olmadan devam edersin. Hakkında hayırlısı olsun güzel haber bekliyoruz sendenDiğer arkadaşların da beklenen mutlu günlerini heyecanla takip ediyorumTedaviye başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
bizim malesef hiç aklımıza gelmeyen bir şey başımıza geldi. Biliyorsunuzdur rahim dinlendirme sürecindeyim bu esnada hsg çekilecektim. Geçen cuma çekildim ve sağ tüpümün enfeksiyon sonucu şiştiğini gördüler. Doktorum bu durum gebeliği engelliyor tüpü almamız gerek dedi. Diğer tüpüm de zaten Dış gebelik sonucu 2 sene önce alınmıştıperşembe günü laporoskopik ameliyat olucam. Yani artık hayata tüpsüz devam edeceğim Bebek için tek yolumuz tüp bebek artık.. ne diyelim rabbim dermansız dert vermesin dualarınızı esirgemeyin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım çok gecmis olsun çok şükür ki tedavisi var rabbim kolaylıklar versinDiğer arkadaşların da beklenen mutlu günlerini heyecanla takip ediyorumTedaviye başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
Yeni gördümm bunu devam etti mi?Açık pembe kahverengi olabilir demişti bana hemşire inşallah yerleşmedir.Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Hakkında hayırlısı olsun,inşallah ağrısız sızısız kolayca atlatırsın.Diğer arkadaşların da beklenen mutlu günlerini heyecanla takip ediyorumTedaviye başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
Fly3646 sen nasılsın canım lekelenme devam ediyor mu?
Kızlar devamı gelmedi ama kasık ağrım var. Tedirginim. İnsallah yerleşmedirYeni gördümm bunu devam etti mi?Açık pembe kahverengi olabilir demişti bana hemşire inşallah yerleşmedir.
Yerleşmedir muhakkak canım hiç merak etmeKızlar devamı gelmedi ama kasık ağrım var. Tedirginim. İnsallah yerleşmedir
Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın hergecen gün daha güzel haberler alalim inşallahBen de buraya yazmayı unutmuşum bugün sonucumu aldım 226 çıktı
Hayırlı olsun:) bizim içinde dua edin birgün bende buraya yazarm inşallahBen de buraya yazmayı unutmuşum bugün sonucumu aldım 226 çıktı
İnsallah canım en kısa zmandaHayırlı olsun:) bizim içinde dua edin birgün bende buraya yazarm inşallah
Tedaviye baslyacaktk istanbula gidcektik şişli memorial için ama corona yüzünden ilkbahara erteledikİnsallah canım en kısa zmandatedaviye başladın mı basliyacak misin
Bir sıkıntı var mı peki yoksa sebepsiz mi canım? Koronadan ziyade kendini hazır hissediyor olman önemli.Tedaviye baslyacaktk istanbula gidcektik şişli memorial için ama corona yüzünden ilkbahara erteledik2 negatifm var zaten artk acele etmyrm hiçbir şey için