Canım kabizlik suruplari şekerli oluyor. Bi kerede dik hemen şu iç ya da ağzına ekmek falan at hemenGünaydın kızlar
Birşey sorucam ya kabızlık için duphalactan başka ne kullanabilirim midemi bulandırıyor çok şekerli geliyor bana bu ya
Ya bu kötü oldu işte normalde şekerli şeyler severim ama bu aralar için kaldırmıyorCanım kabizlik suruplari şekerli oluyor. Bi kerede dik hemen şu iç ya da ağzına ekmek falan at hemen
Kız ne oyunu oyunluk hal mi kalmış baksana ben burdayım diyorrGünaydın kizlar
Eğer test bana oyun oynamiyorsa durum bu
Burnumu kapatıp iciyodum ben de arkasından bişeler at ağzına.Günaydın kızlar
Birşey sorucam ya kabızlık için duphalactan başka ne kullanabilirim midemi bulandırıyor çok şekerli geliyor bana bu ya
Yaa canım çok saol. Testlere güvenmiyorum ya o yuzdenKız ne oyunu oyunluk hal mi kalmış baksana ben burdayım diyorrduygular şelale sağlıkla güzel sonuçlara inşallah . 2020 yi güzel bitirelim Allah ım amin
Bu sefer olacak demiştim kuzum ayyyyy çok güzel bir haber buuuuuGünaydın kizlar
Eğer test bana oyun oynamiyorsa durum bu
Canım benim Allah razı olsunBu sefer olacak demiştim kuzum ayyyyy çok güzel bir haber buuuuuMaşallah 2020yi ne de güzel kapatacağız fulyam inşallah ikiz olur
Mecbur öyle yapicam artık napimBurnumu kapatıp iciyodum ben de arkasından bişeler at ağzına.
Merhabalar herkeseMerhaba hanımlar. Emek veren herkese rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. 12,5 yıllık evliyim 30 yaşındaydım ilk denemem den bir kızım var 9 yaşında.. Kızımdan sonra 7.denememde 12 haftalık düşük yaptım. Bu defa pgt yapılan embiriyom transfer edildi 6aa kalite yani 5.gğn en iyi. Kalite embiriyo.. 5.günğm bitti sabırla testi beklıyorum...
İnşallah hayırlısı olur bu defa.. Ben hiçbirşey yiyemiyorum sanırım piskolojikMerhabalar herkese
benim durumumda sizinkine benziyor 5 inde transfer im oldu.ilk denememden 8 yaşında bir oğlum var sonrasında olumsuz 4 denemem var.bizimde ngs yapıldı 1 tane sağlıklı 6aa embriyo transfer edildi.beklemedeyim.arada kasık ve bel ağrısı oluyor.karamsarlikta çabası.
Rabbim bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Inşallah canım ama herkeste muhakkak lekelenme oluyor doktora hemen haber vermem iyi olmuş inşallah devamı gelmez ve eminimki yerleşme kanamasıdırKızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Yerleşmedir canım korkma. Hepimizde oluyor lekeler. Yarın sabah kanını ver hayırlısıyla güzel bi değer cıkar rahatlarsın inşallah.Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Gözünaydın canım coook sevindimKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Yerleşmedir o kuzumKızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Kızlar darısı banada bugün ilk iğnemi oldum ,inş hepimiz süreç sonunda mutlu ayrılırızçok çok iyi :) maşallah darısı başımaa .
bende böyle düşüneceğim artık <3