Canım biliyorum çok tedirgin ediyo insanı ama benimde test günü , keseyi gördüğüm gün falan hep oldu. Yerleşmedir Allah ın izniyleKızlar devamı gelmedi ama kasık ağrım var. Tedirginim. İnsallah yerleşmedir
Saol kuzum. Tüp bebeğin altın kuralı kanama yaşamak galibaCanım biliyorum çok tedirgin ediyo insanı ama benimde test günü , keseyi gördüğüm gün falan hep oldu. Yerleşmedir Allah ın izniyle
Çok geçmiş olsun canımDiğer arkadaşların da beklenen mutlu günlerini heyecanla takip ediyorumTedaviye başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
bizim malesef hiç aklımıza gelmeyen bir şey başımıza geldi. Biliyorsunuzdur rahim dinlendirme sürecindeyim bu esnada hsg çekilecektim. Geçen cuma çekildim ve sağ tüpümün enfeksiyon sonucu şiştiğini gördüler. Doktorum bu durum gebeliği engelliyor tüpü almamız gerek dedi. Diğer tüpüm de zaten Dış gebelik sonucu 2 sene önce alınmıştıperşembe günü laporoskopik ameliyat olucam. Yani artık hayata tüpsüz devam edeceğim Bebek için tek yolumuz tüp bebek artık.. ne diyelim rabbim dermansız dert vermesin dualarınızı esirgemeyin inşallah
Ben de böyle düşünüyorum artık, kendimden görüyorum ve duyuyorum da sürekli. İlk olduğunda baya bi korkmuştum ben de.Saol kuzum. Tüp bebeğin altın kuralı kanama yaşamak galiba
Amin amin inşallahBen de böyle düşünüyorum artık, kendimden görüyorum ve duyuyorum da sürekli. İlk olduğunda baya bi korkmuştum ben de.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun sıkı sıkı tutunsun da Allah'ın izniyle bişe olmasın
Artışların gayet güzel, lekeler kanamalar olabiliyor bazen, kanaman kesildiyse doktor da önemli bişe demediyse sağlıkla devam edecektir inşallahKizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi sizce artislar Nasil
InsallahArtışların gayet güzel, lekeler kanamalar olabiliyor bazen, kanaman kesildiyse doktor da önemli bişe demediyse sağlıkla devam edecektir inşallah
AminnInsallahAllah isteyen herkese nasip etsin
Yok canım 9.40 ta randevum birazdan evden cıkıcam. Öğleni bulur sonuç
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum canımYok canım 9.40 ta randevum birazdan evden cıkıcam. Öğleni bulur sonuç
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum canım
Verdim kızlar simdi.2 saate çıkar herhlde
Ohh çok sevindim canım.Kızlar sonucum 72 çıkmışdusuk mu acaba bilemedim
Saol canım insallahOhh çok sevindim canım.Yok canım henüz erken zaten 2 gün sonra da güzelce artsın inşallaah