- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Artar inşallah canım çok güzel bir başlangıçKızlar sonucum 72 çıkmışdusuk mu acaba bilemedim
Çok şükür kuzumKızlar sonucum 72 çıkmışdusuk mu acaba bilemedim
Saol canım insallah katlanarak devam ederÇok şükür kuzumDeğerin kat be kat artsın inşallah gününe göre çok iyi değerin
Çok güzel maşallah 7bebişKızlar 3.gün embriyosu 4 tane 5.gün embriyosu 3 tane donduruldu toplam7 tane iyi mi sizce
Çok güzel maşallahKızlar 3.gün embriyosu 4 tane 5.gün embriyosu 3 tane donduruldu toplam7 tane iyi mi sizce
Hadi Gözünaydin canımKizlarrr nasipse pazartesi transfer günüm
Sağol canım tek olucak inşallahHadi Gözünaydin canımtek mi çift mi
Maşallah canımKızlar 3.gün embriyosu 4 tane 5.gün embriyosu 3 tane donduruldu toplam7 tane iyi mi sizce
Bilmiyorum canım aslında süreç hakkında çok fazla bilgim yok 3.gün olduğunda embriyolog la bizzat konuştuğumda yeterli kaliteye ulaştılar dedi o yüzden dondurup dedi geri kalanları 5.gube kadar bekleyeceğini o günde kalitesi iyi olanları donduracaginisöyledi hepsi buMaşallah canımSadece neden 3. Günde de dondurma yaptılar onu anlamadım.
Inşallah sonumuz da güzel olur dualarınızı eksik etmeyin bizlerdenÇok güzel maşallah 7bebiş
bende çok heyecanlıyım kalp atışı için acaba belirtileriniz devam ediyor mu sizin de ara ara batma kramp bel ağrısıKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Anladım canım. Hangi merkez de oluyorsun tedaviyiBilmiyorum canım aslında süreç hakkında çok fazla bilgim yok 3.gün olduğunda embriyolog la bizzat konuştuğumda yeterli kaliteye ulaştılar dedi o yüzden dondurup dedi geri kalanları 5.gube kadar bekleyeceğini o günde kalitesi iyi olanları donduracaginisöyledi hepsi bu
Arada oluyo ağrılar, çabuk acıkmalar. İnşallah sağlıkla duyarsın kalp atışlarınıbende çok heyecanlıyım kalp atışı için acaba belirtileriniz devam ediyor mu sizin de ara ara batma kramp bel ağrısı
Dualarımız seninle canımInşallah sonumuz da güzel olur dualarınızı eksik etmeyin bizlerden
Hadi inşallaahKizlarrr nasipse pazartesi transfer günüm
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahmerhabalar aranıza yeni geldim 11 kasım da transfer oldum pozitif aldım 4 aralıkta kesyi gördüm 14 gün sonra kalp atışı inşallah siz ne zaman kalp atışı duydunuz belitileriniz var mı devam ediyor mu batma kramp bel ağrısı gibi