- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Yaa canım çok sevindim darısı bizim gibi isteyen herkese olsunKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın kendini bozma moralini şimdi nasılsın devam ediyor mu kanaman doktor ne diyor peki neyden kaynakliymis kanama söylediler mıKanama yuzunden hastanedeym ne olur dua edin cok asırı kanamam vardı pıhtılı bebekler ıyı ama ne olur dua edın
Sağol canım amin inşallah tüm isteyenlere olsunYaa canım çok sevindim darısı bizim gibi isteyen herkese olsun
Yaa güzel haber canım hadi hayırlısı bakalım kaçıncı günündü bugünGünaydın kizlar
Eğer test bana oyun oynamiyorsa durum bu
Yaaaa canımm çok şükürrr ay nasıl sevindimmmGünaydın kizlar
Saol kuzum bugün transferin 7.gunu. Kan sonucunu alınca seviniczYaa güzel haber canım hadi hayırlısı bakalım kaçıncı günündü bugün
Bu arada herkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Canım çok saol yaaa. Eşimle sevinemedik yaşadıklarımızdan dolayı. Bide eşim nie 5 TL lik test aldım diyorYaaaa canımm çok şükürrr ay nasıl sevindimmmHadi gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin bebiş inşallaah
Oh sevindim canım çok şükürAz az devam ediyor canım
Hayırlısyla güzel başladı güzel gidecek canım iyi düşünün sevinin benceCanım çok saol yaaa. Eşimle sevinemedik yaşadıklarımızdan dolayı. Bide eşim nie 5 TL lik test aldım diyor
Maşallah canım bebişler merhaba diyor sağlıcakla kucağına al inşallahGünaydın kizlar
Adam ucuz diye inanmıyor pahalisinfsn al diyorHayırlısyla güzel başladı güzel gidecek canım iyi düşünün sevinin bence
Baya pembe belirgin çizgin maşallah ikisi de tuttu belki fulimbizim testlerde 5tl likti ay
Saol kuzum Amin hepimiz inşallahMaşallah canım bebişler merhaba diyor sağlıcakla kucağına al inşallah
Alıştık bu süreçte para saçmaya pahalısından da al gitsin mademAdam ucuz diye inanmıyor pahalisinfsn al diyorcanim çok az görünüyor sanki çizgi ya sağlıklı gebelik olsun tek dileğim bu
Cok sevindim inanki Inşallah canım hayırlısı olsun başlangıç güzel oldu sonuda güzel olsun hayırlı haberler inşallahSaol kuzum bugün transferin 7.gunu. Kan sonucunu alınca sevinicz
Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin bebislercanımGünaydın kizlar
Saol canımGözünüz aydın sağlıcakla gelsin bebislercanım
Inşallah canım çok teşekkürlerSaol canımdarisi en yakın zaman da sana olsun