Görmedim canım ben öyle bir topik bulursan bana da söyle bakayım
Ben de bilmiyorum o topiği.burada bi konu vardı tablo yapmışlar. gün gün herkesim yaptıgı kan tahlili degerleri yazıyordu. o konudun başlıgını bilen var mı ya
Bende bu sefer taze istiyorum canım .Fazla yumurtam da oluşmayacak zaten .İnşallah bende senin gibi pozitif görürüm bu tedavimdebizim de erkek sebebliydi embryolar 5 e gitmeyebilir 3 ncu güne transfer yapabiliriz dedi. 9 yumurtadan 6 sı beşinci güne gitti bende sasırdım. ama bence bizim gibi erkek sebeblide taze transfer daha iyi gibi. ben taze olacak diye de aglamıştım hep bir ay dinlencem rahim dinlensin dedim. ama doktor senin rahmin iyi herkese de dondurulmuşa gerek yok dedi
Canm kalp atışı duymana çok sevindimMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
beniö cok erken kanda baktırdım da, inş böyle devamı gelir inşallahBende bu sefer taze istiyorum canım .Fazla yumurtam da oluşmayacak zaten .İnşallah bende senin gibi pozitif görürüm bu tedavimde
Oh çok şükür canım benimKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Harika değerin canım artık artışa bakacağız
Hayır vajinal duyduk. Göbekten kese göründü ama vajinal çok netti. Büyük ihtimalle seninde vajinal olur. Sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak ahsenCanm kalp atışı duymana çok sevindimnormal göbekten mi duydu benım de çarşamba randevu varda kalp atışı için merak ettim
YaaaaKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Canım dualarımız seninle, sakin ol doktor gözetiminde en güvenli yerdesin. Şükürler olsun bebekler iyiymiş, kanamayı da durdururlar. Geçecek hayırlısıyla.Kanama yuzunden hastanedeym ne olur dua edin cok asırı kanamam vardı pıhtılı bebekler ıyı ama ne olur dua edın
İnşallah cnmCanım dualarımız seninle, sakin ol doktor gözetiminde en güvenli yerdesin. Şükürler olsun bebekler iyiymiş, kanamayı da durdururlat. Geçecek hayırlısıyla.
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şuan inşallah bir problem yokturKanama yuzunden hastanedeym ne olur dua edin cok asırı kanamam vardı pıhtılı bebekler ıyı ama ne olur dua edın
Az az devam ediyor canımCanım çok geçmiş olsun nasılsın şuan inşallah bir problem yoktur
Geçiyor demek ki canım çok şükür. Hastanede misin?Az az devam ediyor canım
Evet canm hastanedeyımGeçiyor demek ki canım çok şükür. Hastanede misin?
Çoook şükür kuzum bugünleri de görebildikYaaaaAllah ıma şükürler olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Fly3646 sabırlı insan çarşambaya kadar beklicen yani helal
Daha güvenli hastane. İyi canım korkma geçiyor Allah'ın izniyle. Allah bebişlerine sağlık versinEvet canm hastanedeyım
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba hanımlar. Emek veren herkese rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. 12,5 yıllık evliyim 30 yaşındaydım ilk denemem den bir kızım var 9 yaşında.. Kızımdan sonra 7.denememde 12 haftalık düşük yaptım. Bu defa pgt yapılan embiriyom transfer edildi 6aa kalite yani 5.gğn en iyi. Kalite embiriyo.. 5.günğm bitti sabırla testi beklıyorum...
Hoşbuldum.. İnşallahMerhaba canım hoşgeldinİnşallah bu denemende güzel haberler vermek nasip olur.