Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende bu sefer taze istiyorum canım .Fazla yumurtam da oluşmayacak zaten .İnşallah bende senin gibi pozitif görürüm bu tedavimde

Canm kalp atışı duymana çok sevindim normal göbekten mi duydu benım de çarşamba randevu varda kalp atışı için merak ettim

Canm kalp atışı duymana çok sevindim normal göbekten mi duydu benım de çarşamba randevu varda kalp atışı için merak ettim
Hayır vajinal duyduk. Göbekten kese göründü ama vajinal çok netti. Büyük ihtimalle seninde vajinal olur. Sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak ahsen

Merhaba hanımlar. Emek veren herkese rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. 12,5 yıllık evliyim 30 yaşındaydım ilk denemem den bir kızım var 9 yaşında.. Kızımdan sonra 7.denememde 12 haftalık düşük yaptım. Bu defa pgt yapılan embiriyom transfer edildi 6aa kalite yani 5.gğn en iyi. Kalite embiriyo.. 5.günğm bitti sabırla testi beklıyorum...

Merhaba canım hoşgeldin İnşallah bu denemende güzel haberler vermek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…