- 13 Ocak 2020
- 44.622
- 168.130
- 33
Ooo çok güzel. İnşallah sağlıcakla ilerler ikisi de.@Aslimuu93 Fly3646 Kriel merve
kızlarrrrr️️
transferle birlikte 7 inci gün kan testim 92,12
bundan sonrası artışa bakacagız artıkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo çok güzel. İnşallah sağlıcakla ilerler ikisi de.@Aslimuu93 Fly3646 Kriel merve
kızlarrrrr️️
çok şükür . valla kolum delik deşik olcak ama olsun duramadım . bakalım artık carsamba cumada baktırcamMasallah canım güzel
Canım şimdilik iyi gidiyor Bakalım çarşamba kontrolüm var .Haftasonı Opu olabilir .Sadece bu ay biraz yumurtam az gibi , bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum Sende durumlar ne canımOgretmennhanimm canım nasılsın başladı mı tedavin
Oo masallahh kaç yumurta olmuş canım.Canım şimdilik iyi gidiyor Bakalım çarşamba kontrolüm var .Haftasonı Opu olabilir .Sadece bu ay biraz yumurtam az gibi , bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum Sende durumlar ne canım
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın hergecen gün daha güzel haberler alalim inşallahKızlar şükürler olsun kalp atışını duyduk Duygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Hadi bakalım inşalalh bu sefer olacak Bugün 9 yumurta saydı ama hepsi eşit büyüklükte değil .Bazıları geriden geliyormuşOo masallahh kaç yumurta olmuş canım.
Benim transferin 6.gunu bugün. Çarşamba kan vericem
Tebrik ederim canımKızlar şükürler olsun kalp atışını duyduk Duygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Çok güzel canım maşallah. Sağlıkla katlanmalara devam etsin değerin inşallah Tebrikler@Aslimuu93 Fly3646 Kriel merve
kızlarrrrr️️
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın hergecen gün daha güzel haberler alalim inşallah
Çok şükür. Sağolun kızlarTebrik ederim canım
Büyür onlarda canım daha zaman var. Opuda görünenden fazla çıkıyor genelde. 9 da kötü bir sayı değil zaten önemli olan dollenmeleri ve kaliteli olmaları. 5.gun embriyosu mu olacak bunu konuştunuz muHadi bakalım inşalalh bu sefer olacak Bugün 9 yumurta saydı ama hepsi eşit büyüklükte değil .Bazıları geriden geliyormuş
Evet canım öyle olacak zaten bende öyle istiyorum ama inşalallah taze transfer olur hiç beklemek istemiyorum.Büyür onlarda canım daha zaman var. Opuda görünenden fazla çıkıyor genelde. 9 da kötü bir sayı değil zaten önemli olan dollenmeleri ve kaliteli olmaları. 5.gun embriyosu mu olacak bunu konuştunuz mu
Canım inşallah güzelce büyür yumurtaların, sağlıklı embriyolar olsunlar inşallahEvet canım öyle olacak zaten bende öyle istiyorum ama inşalallah taze transfer olur hiç beklemek istemiyorum.
İnşallah canımCanım inşallah güzelce büyür yumurtaların, sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah
Bebiş haberi vermeyi de nasil etsin Allah
ögretmen hanım . balık yagı kullanabilirsin .İnşallah canım
bu arada senin de erkek sebebliydi degil mi?İnşallah canım
burada bi konu vardı tablo yapmışlar. gün gün herkesim yaptıgı kan tahlili degerleri yazıyordu. o konudun başlıgını bilen var mı yaCanım inşallah güzelce büyür yumurtaların, sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah
Bebiş haberi vermeyi de nasil etsin Allah
İnşallah canım .Balık yağını uzun süredir kullanıyorum .Evet canım erkek kaynaklı bzimki ama malesef ne kullandıysak sonuç değişmiyor .3 aydır düzenli olarak imıprly , proxeed plus , omega 3 , astaksantin (teatrionun içeriğinde var ) öncesinde de resvaratrol (teatrionun içeriğinde var yine ) kullandı .Tabi bunun öncesinde de kullandı eşim çokça vitamin vs.İnşallah bu sefer embriyolarım 5.güne gidebilirögretmen hanım . balık yagı kullanabilirsin .
yumurtaların kalitesi için .
ben opudan son 4 gün kullanabilmiştim. benim demyumurta sayım cook toplanmadı ama önemli olan kalitesiymiş . kendini rahat bırak bence hersey güzel olacak inş
Görmedim canım ben öyle bir topik bulursan bana da söyle bakayımburada bi konu vardı tablo yapmışlar. gün gün herkesim yaptıgı kan tahlili degerleri yazıyordu. o konudun başlıgını bilen var mı ya
bizim de erkek sebebliydi embryolar 5 e gitmeyebilir 3 ncu güne transfer yapabiliriz dedi. 9 yumurtadan 6 sı beşinci güne gitti bende sasırdım. ama bence bizim gibi erkek sebeblide taze transfer daha iyi gibi. ben taze olacak diye de aglamıştım hep bir ay dinlencem rahim dinlensin dedim. ama doktor senin rahmin iyi herkese de dondurulmuşa gerek yok dediİnşallah canım .Balık yağını uzun süredir kullanıyorum .Evet canım erkek kaynaklı bzimki ama malesef ne kullandıysak sonuç değişmiyor .3 aydır düzenli olarak imıprly , proxeed plus , omega 3 , astaksantin (teatrionun içeriğinde var ) öncesinde de resvaratrol (teatrionun içeriğinde var yine ) kullandı .Tabi bunun öncesinde de kullandı eşim çokça vitamin vs.İnşallah bu sefer embriyolarım 5.güne gidebilir