Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm canım nasılsın başladı mı tedavin 😍
Canım şimdilik iyi gidiyor 🙂Bakalım çarşamba kontrolüm var .Haftasonı Opu olabilir .Sadece bu ay biraz yumurtam az gibi , bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum 😍Sende durumlar ne canım 🤰🏻

Canım şimdilik iyi gidiyor 🙂Bakalım çarşamba kontrolüm var .Haftasonı Opu olabilir .Sadece bu ay biraz yumurtam az gibi , bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum 😍Sende durumlar ne canım 🤰🏻
Oo masallahh 🧿 kaç yumurta olmuş canım.
Benim transferin 6.gunu bugün. Çarşamba kan vericem 😁

Hadi bakalım inşalalh bu sefer olacak 🙂Bugün 9 yumurta saydı ama hepsi eşit büyüklükte değil .Bazıları geriden geliyormuş
Büyür onlarda canım daha zaman var. Opuda görünenden fazla çıkıyor genelde. 9 da kötü bir sayı değil zaten önemli olan dollenmeleri ve kaliteli olmaları. 5.gun embriyosu mu olacak bunu konuştunuz mu

Büyür onlarda canım daha zaman var. Opuda görünenden fazla çıkıyor genelde. 9 da kötü bir sayı değil zaten önemli olan dollenmeleri ve kaliteli olmaları. 5.gun embriyosu mu olacak bunu konuştunuz mu
Evet canım öyle olacak zaten bende öyle istiyorum ama inşalallah taze transfer olur hiç beklemek istemiyorum.

ögretmen hanım . balık yagı kullanabilirsin .
yumurtaların kalitesi için .
ben opudan son 4 gün kullanabilmiştim. benim demyumurta sayım cook toplanmadı ama önemli olan kalitesiymiş . kendini rahat bırak bence hersey güzel olacak inş 🌸🌸🌸❤️🙏
İnşallah canım .Balık yağını uzun süredir kullanıyorum .Evet canım erkek kaynaklı bzimki ama malesef ne kullandıysak sonuç değişmiyor .3 aydır düzenli olarak imıprly , proxeed plus , omega 3 , astaksantin (teatrionun içeriğinde var ) öncesinde de resvaratrol (teatrionun içeriğinde var yine ) kullandı .Tabi bunun öncesinde de kullandı eşim çokça vitamin vs.İnşallah bu sefer embriyolarım 5.güne gidebilir

İnşallah canım .Balık yağını uzun süredir kullanıyorum .Evet canım erkek kaynaklı bzimki ama malesef ne kullandıysak sonuç değişmiyor .3 aydır düzenli olarak imıprly , proxeed plus , omega 3 , astaksantin (teatrionun içeriğinde var ) öncesinde de resvaratrol (teatrionun içeriğinde var yine ) kullandı .Tabi bunun öncesinde de kullandı eşim çokça vitamin vs.İnşallah bu sefer embriyolarım 5.güne gidebilir
bizim de erkek sebebliydi embryolar 5 e gitmeyebilir 3 ncu güne transfer yapabiliriz dedi. 9 yumurtadan 6 sı beşinci güne gitti bende sasırdım. ama bence bizim gibi erkek sebeblide taze transfer daha iyi gibi. ben taze olacak diye de aglamıştım hep bir ay dinlencem rahim dinlensin dedim. ama doktor senin rahmin iyi herkese de dondurulmuşa gerek yok dedi

X