Maşallah canım sağlıkla kucagına da al inşallaahMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
İnşallah kuzum ya yaklaşıyo zamanBenim de tutunma zamanı hiç olmadı ama ilaçları bırakınca 14.haftada olmuştu doktor normal demişti canım
Çok şükür gözün aydın canımSıra Kriel de
Tiroid çok değişken bir hormon canım ve stresten çok etkileniyor kafana taktıysan artmıştır ve gebeliğin ilk üç ayında bebek bizim tiroidimizden beslendiği için artıyor. 1 haftada da pek değişmiyor. Sen ilacına devam et 2-3 hafta sonra tekrar baktır hemen 50liğe geçersen de bu sefer dibi görürsün. Benim öyle oldu 50 kullanıyordum 4e çıkmıştı tedavi sürecinde stresten doktor 75 yaptı bu sefer 0.07 mi ne düşmüştü hemen 50ye düşürdük normale döndü. Sen şimdi ilk defa kullandığın için de yükseltmek uygun olmuyor tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben 3-4 senedir uğraştığım için tiroidle tecrübelerimi söylüyorum
Çok embriyo olduğu için 5.güne götürmek istiyorlar canım. 5.gün embriyosu 3e göre daha iyi tutunuyor.. zaten 25 taneden 10 tane 5.günün olsa oh mis
Benim de tsh 2,58 çıktı 50 lik ilaç kullandıgım halde. Doktor demeden kendim sağlık ocagında yaptırdım ben de haşimato var cunku. İlacı arttırır belki diye doktora sordum ilaca aynen devam et 1 ay sonra yine baktıralım dedi.Selam kızcelerBugün tiroidime baktırdım tekrardan 2 hafta önce 3.08 di ilaç kulşanıyordum ama 3.7 olmuş
Inşallah kalır ya fazla fazlaBenim de tutunma zamanı hiç olmadı ama ilaçları bırakınca 14.haftada olmuştu doktor normal demişti canım
Tiroid çok değişken bir hormon canım ve stresten çok etkileniyor kafana taktıysan artmıştır ve gebeliğin ilk üç ayında bebek bizim tiroidimizden beslendiği için artıyor. 1 haftada da pek değişmiyor. Sen ilacına devam et 2-3 hafta sonra tekrar baktır hemen 50liğe geçersen de bu sefer dibi görürsün. Benim öyle oldu 50 kullanıyordum 4e çıkmıştı tedavi sürecinde stresten doktor 75 yaptı bu sefer 0.07 mi ne düşmüştü hemen 50ye düşürdük normale döndü. Sen şimdi ilk defa kullandığın için de yükseltmek uygun olmuyor tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben 3-4 senedir uğraştığım için tiroidle tecrübelerimi söylüyorum
Çok embriyo olduğu için 5.güne götürmek istiyorlar canım. 5.gün embriyosu 3e göre daha iyi tutunuyor.. zaten 25 taneden 10 tane 5.günün olsa oh mis
Benim 1 ay önce 850 çıktı. Dış gebelikte sonra yemediğim şey kalmadı. Özellikle karadut pekmezi içtim canım. Doğal yollardan b12 fazla olan şeyler yemeğe calisKızlar benim de B12 düşmüş baya. Eylülde 370 ken, geçen hafta 170 çıkmış.
Şimdi b12 başlamak için erken dedi doktor vermedi vitamin.
İnşallah akşam güzel haberi bekliyoruz canımMaşallah canım sağlıkla kucagına da al inşallaahDarısı bana
Sağol aslıcımBenim de tutunma zamanı hiç olmadı ama ilaçları bırakınca 14.haftada olmuştu doktor normal demişti canım
2,58 yüksek değil diye biliyorum canım.. biraz üzüldüm düşmemesine bebişe koru bi etkisi olmasın da ilaç her türlü içerizBenim de tsh 2,58 çıktı 50 lik ilaç kullandıgım halde. Doktor demeden kendim sağlık ocagında yaptırdım ben de haşimato var cunku. İlacı arttırır belki diye doktora sordum ilaca aynen devam et 1 ay sonra yine baktıralım dedi.
Sen de 25 lik içiyosan 50 lik daha iyi olacaktır sana.
Maşallah kuzum. Doktor da öyle dedi yiyeceklerden al dedi. Güzel bi karadut pekmezi araştırim ben de.Benim 1 ay önce 850 çıktı. Dış gebelikte sonra yemediğim şey kalmadı. Özellikle karadut pekmezi içtim canım. Doğal yollardan b12 fazla olan şeyler yemeğe calis
İnşallah canımİnşallah akşam güzel haberi bekliyoruz canım
Doktorunla görüş başla derse başlarsın. Yanına gitmesen bile ara ya da yaz değerini.2,58 yüksek değil diye biliyorum canım.. biraz üzüldüm düşmemesine bebişe koru bi etkisi olmasın da ilaç her türlü içeriz
Doktora yazdım canım dahiliyeye yönlendirdi. Tanıdıgım bi dahiliye doktoru vardı sorduk ona 50 ile devam et dedi.Doktorunla görüş başla derse başlarsın. Yanına gitmesen bile ara ya da yaz değerini.
İyi canım başladıysan o düzeltir değerini inşallah. Stres yapma, için rahat olsun kuzumDoktora yazdım canım dahiliyeye yönlendirdi. Tanıdıgım bi dahiliye doktoru vardı sorduk ona 50 ile devam et dedi.
İnşallah canımİyi canım başladıysan o düzeltir değerini inşallah. Stres yapma, için rahat olsun kuzum
Ohhh Gözünaydin canım güzel gnler gormk nasip olsun yavrundanKızlar şükürler olsun kalp atışını duydukDuygular şelaleee
Allah tüm isteyenlere en doğru zamanda yaşatsın bu günleri inşallah
Amin canım benim inşallaahOhhh Gözünaydin canım güzel gnler gormk nasip olsun yavrundan