Çok sukur canim ben de iyiyim aynen devam kosturmacacnm iyiyiz sen nasılsın
özledim seni
ben hergün burdaym ama kmse yazmayınca ...Çok sukur canim ben de iyiyim aynen devam kosturmaca
Ben de ozledim ay eskiden konusurduk buralarda olurduk kimsecikler yok nasilsiniz diye 10 haziranda yazmisim yani dusun
Onlar da iyiler sukur teyzesi buyuyolar yavas yavas bol bol kiskanclik var bu ara ciddi sekilde arttiben hergün burdaym ama kmse yazmayınca ...
en son yazdığını görmemişim
baktım aaaaaaaaaa dedm nasıl gözden kaçmş
minnoşlar nasıl
Aboooo birbirleribnimi kskanıolar eyvahhhOnlar da iyiler sukur teyzesi buyuyolar yavas yavas bol bol kiskanclik var bu ara ciddi sekilde artti
Senin kuzucuk nasil
Kiskanmada laf mi fenaaaaAboooo birbirleribnimi kskanıolar eyvahhh
Benmki kuzu değil kurt
Tam bir zilli
işveliden cok anamı ağlatıo dielimKiskanmada laf mi fenaaaa
Kizlar pek isveli cilveli oluyor
Cocuklarin en sevdigi is degil mi zaten ana aglatmakişveliden cok anamı ağlatıo dielim
Canim ben burdayımFly3646
Aslimuu93
Kriel
Zeynep067
1 1mucize1umut
Optimussprime
Pimpiriklila
Ssevincli
Y yasemin773
tugce9192
My child
eczhnm
Umut_bebek
huzun kovan kusu
hilal-ss
M Muallimezzz
kızlar nerelerdesinizz
bebekler nasıl
oy kıyamaz teyzesi ona :) çok ateşlenme olmuyor zaten devlet aşılarında.. olsa bile hemen geçiyor zaten cnm hiç stres etmeCanim ben burdayım
2.ay aşimizi olduk dün çok keyifsizdi şükür ateşi olmadı dün hep uyudu
Siz nasılsınız
Amin canim inşallah aynen öyleymiş hemşirede öyle dedi eskisi gibi ateş olmuyor huysuz olurlar sadece dedioy kıyamaz teyzesi ona :) çok ateşlenme olmuyor zaten devlet aşılarında.. olsa bile hemen geçiyor zaten cnm hiç stres etme
şifa olsun inşallah
11 aylık bebenin elinde bir nevi oyuncak misali ordan oraya savruluyorumFly3646
Aslimuu93
Kriel
Zeynep067
1 1mucize1umut
Optimussprime
Pimpiriklila
Ssevincli
Y yasemin773
tugce9192
My child
eczhnm
Umut_bebek
huzun kovan kusu
hilal-ss
M Muallimezzz
kızlar nerelerdesinizz
bebekler nasıl
Oyyy masallahh kuzuma 2 aylık mı oldu yaa zaman gerçekten zalimCanim ben burdayım
2.ay aşimizi olduk dün çok keyifsizdi şükür ateşi olmadı dün hep uyudu
Siz nasılsınız
Sen daha az daha buyusun siniri gor annesi11 aylık bebenin elinde bir nevi oyuncak misali ordan oraya savruluyorumbunların hormonu fazla gelmiş cidden normal değil yani böyle hareketler sinirler yerinde duramamalar
Tüp bebekten midir folikten midir hormondan mıdır bilmem ama kurulmuş bebek gibi benim oğlan.Sabah bir el yandan cırt cırt kuruyor tüm gün evin içinde fırr diye geziyorFly3646
Aslimuu93
Kriel
Zeynep067
1 1mucize1umut
Optimussprime
Pimpiriklila
Ssevincli
Y yasemin773
tugce9192
My child
eczhnm
Umut_bebek
huzun kovan kusu
hilal-ss
M Muallimezzz
kızlar nerelerdesinizz
bebekler nasıl
Bebisin kac kilo canimTüp bebekten midir folikten midir hormondan mıdır bilmem ama kurulmuş bebek gibi benim oğlan.Sabah bir el yandan cırt cırt kuruyor tüm gün evin içinde fırr diye geziyorYemek yeme ve yedirmede ciddi sıkıntılarım var,doktor kilo alımını beğenmediğini sürekli başıma kakıyordu başka doktora geçtim.O böyle olmaz diye raporlu mama verdi biraz daha iştahı açıldı.Hoş yediği her şey 10 dk sonra eriyordur o derece hareketli.Onun dışında genel olarak günler saniye gibi geçiyor
3090 doğdu ilk hafta 2750’ye düştü.Geçen ay 7600 dü.1 yaşına kadar 9 kilo olması normal dedi doktor.Biraz kalori arttıralım dedi.Evde tarttım 8300 civarı.Baya almış gibi duruyor ama bir diş geliyor hopp başa sarıyor.Bebisin kac kilo canim
Hic endise etme benimkiler 17 aylik 10 kilo olamadilar henuz sagligi yerinde olsun kilo alir verir hic önemli degil yapisal dusunmek gerek her insan ayni olabilir mi mumkun degil3090 doğdu ilk hafta 2750’ye düştü.Geçen ay 7600 dü.1 yaşına kadar 9 kilo olması normal dedi doktor.Biraz kalori arttıralım dedi.Evde tarttım 8300 civarı.Baya almış gibi duruyor ama bir diş geliyor hopp başa sarıyor.
Oldu valla teyzesi zaman gerçekten zalimOyyy masallahh kuzuma 2 aylık mı oldu yaa zaman gerçekten zalimcanim ismi neydi bebisin
Çok şükür iyiyiz canım kosusturmaca ne olsunFly3646
Aslimuu93
Kriel
Zeynep067
1 1mucize1umut
Optimussprime
Pimpiriklila
Ssevincli
Y yasemin773
tugce9192
My child
eczhnm