Hayirli kandiller canim kerem kuzumu optum
İyiyiz cnm sen nasılsımNasılsıniz kizlar
Cok sukur canim ben de iyiyimİyiyiz cnm sen nasılsım
Canım merhaba ben lunisAnneler günümüz kutlu olsun kızlar
cnm hoşgeldinCanım merhaba ben luniscok uzun zamandır girmedim buralara nasılsın bebeğin nasıl
Teşekkür ederim ben de cok iyiyim ikizlerimi kucağıma aldım 5 aylık olduk bilecnm hoşgeldin
Allah analı babalı büyütsün
biz iyiyiz
sen nasılsın
cok emek verdin cnm buda ödülüTeşekkür ederim ben de cok iyiyim ikizlerimi kucağıma aldım 5 aylık olduk bileAllah bize de nasip etti sonunda coook şükür
Cok şükür canım Allah kimseye aratmasıncok emek verdin cnm buda ödülü
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla
Cnm senin yediğin şeyler baharat tuz salça vs var.. Ve ilk ek gıdaya geçiş sürecinde bunlar için cok erken..Günaydın kızlar bı konuda önerilerinize ihtiyacım var 6 ay 10 günlük olduk biz çok şükür ek gıda sürecine girdik yalnız ben çok zorlanıyorum birşey yedirmekte yoğurdu yemiyor mama gibi olan şeyleri yemiyor bizim yedigimiz şeylerden istiyor hep doğrusu arada eline veriyoruz ama için rahat etmiyor o şekilde de ya birşey olursa diye var mı önerisi olan neyi nasıl yapmalıyım bebekler nasıl şeyler sever ki
Aslında deniyorum biraz daha arayışa devam etmeliyim o haldeCnm senin yediğin şeyler baharat tuz salça vs var.. Ve ilk ek gıdaya geçiş sürecinde bunlar için cok erken..
Midesi ve bağırsaklarına zarar verebilirsin...
Büyük ihtimal sen verdiğin için o istemeye devam ediyor..
Ek gıdaya ilk geçişte istikrar önemli zaten
Yoğurdun içine kabak haşla ez mesela
Yada biraz avokado ez
Seveceği şeyleri bul