Alisirsin kuzum alisirsin 2.ye de alisirsinGecen kaza kursununa gidiyordum resmen. 15 gün kafamda ne senaryolar cizdim hamile kalırsam diye. Hepimize bir huni. En büyük huni de nisa ya15 gün sonunda yani 2 gün önce gidip acilde baktirdim şükürler olsun negatif ersi gün adet oldum. Doğum kontrol hapı içeceğim başka türlü garantisi yok yaa o kadar hareketli ki resmen beni mafediyor sabahtan gece yatana bir yerim bir yere degmiyor çok şükür bugünumuze ama 2. Cocugu düşünemiyorum hep aklıma başka şeyler geliyor
İkiz anneleriMasalim01 Aslimuu93 sizi alnınızdan bir kez daha öpüyorum
Aynı ay transfer olasm var ama bilmiormİlk 3 ay icinde oldugu surece ayni yil icinde doğar yani seneye
Bem hiç kornmuorm öyle derdm ykGecen kaza kursununa gidiyordum resmen. 15 gün kafamda ne senaryolar cizdim hamile kalırsam diye. Hepimize bir huni. En büyük huni de nisa ya15 gün sonunda yani 2 gün önce gidip acilde baktirdim şükürler olsun negatif ersi gün adet oldum. Doğum kontrol hapı içeceğim başka türlü garantisi yok yaa o kadar hareketli ki resmen beni mafediyor sabahtan gece yatana bir yerim bir yere degmiyor çok şükür bugünumuze ama 2. Cocugu düşünemiyorum hep aklıma başka şeyler geliyor
İkiz anneleriMasalim01 Aslimuu93 sizi alnınızdan bir kez daha öpüyorum
BencedeAlisirsin kuzum alisirsin 2.ye de alisirsin
İyi nasıl olsun baloncuklum bi salgın atlattık ailecek ishalli kusmalı, kuzumu daha çok etkiledi tabi. Lena nasıl?Tşk ederm cnm..
Minnoş nasıl
2yi ne zaman yapcan
Yaaaaaİyi nasıl olsun baloncuklum bi salgın atlattık ailecek ishalli kusmalı, kuzumu daha çok etkiledi tabi. Lena nasıl?
İkinciyi Allah isteyenlere versin yaaasen ne zaman yapcan
kuzum ben Bayadır.giremiyorum.ise başladım. Bi yandan kpss çalışıyorum. oğlan uyudukça .bir de.bakan oldukça:)Fly3646
Aslimuu93
Kriel
@Zeynep067
@1mucize1umut
@Optimussprime
Pimpiriklila
@Ssevincli
@yasemin773
tugce9192
@My child
@eczhnm
Umut_bebek
@huzun kovan kusu
@hilal-ss
@Muallimezzz
kızlar nerelerdesinizz
bebekler nasıl
Allah yardimcin olsun hangi bolumden giriyosun kpss yekuzum ben Bayadır.giremiyorum.ise başladım. Bi yandan kpss çalışıyorum. oğlan uyudukça .bir de.bakan oldukça:)
son 2.hafta sonra buralarda fink atarım.
herkesten de dua bekliyorum.
oğlan iyi çok.sukur yürüse rahatlicak .şuan tutunup kalkiyor yan yana yürüyor.alerjileri açıyoruz.
Bu dilini sokamadik içeri.hep.disarda . bakalım onu da zaman gösterecek
elektrik elektronik mühendisliği :)Allah yardimcin olsun hangi bolumden giriyosun kpss ye
gy gk.sadeceAllah yardimcin olsun hangi bolumden giriyosun kpss ye
Allah yardimcin olsun canim matematik iyidir senin gy rahat yaparsin gk de calismissinn mutlaka guzel gececektirelektrik elektronik mühendisliği :)
Allah yardmcn olun cnkuzum ben Bayadır.giremiyorum.ise başladım. Bi yandan kpss çalışıyorum. oğlan uyudukça .bir de.bakan oldukça:)
son 2.hafta sonra buralarda fink atarım.
herkesten de dua bekliyorum.
oğlan iyi çok.sukur yürüse rahatlicak .şuan tutunup kalkiyor yan yana yürüyor.alerjileri açıyoruz.
Bu dilini sokamadik içeri.hep.disarda . bakalım onu da zaman gösterecek
Ay canım nerde olayım dört duvar arasında çocuk büyütüyoruz eşimleFly3646
Aslimuu93
Kriel
@Zeynep067
@1mucize1umut
@Optimussprime
Pimpiriklila
@Ssevincli
@yasemin773
tugce9192
@My child
@eczhnm
Umut_bebek
@huzun kovan kusu
@hilal-ss
@Muallimezzz
kızlar nerelerdesinizz
bebekler nasıl
Aaaaa nieeeeeAy canım nerde olayım dört duvar arasında çocuk büyütüyoruz eşimledışarı çıkalım diyoruz giyiniyorum 5 dk sonra tekrar evdeyiz bizde durumlar bu
yaaaBal0ncuk
Iyi ki doğdundun Lenaaa
İyi ki senin pesinden koşarken annenle tanışmış olduk
Sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun ayağına taş değmesin iyi ki gelmişsin bu dünyaya
Bi şeyi 40 kere dersen olurmuş diye boşuna dememişler. Ucundan da olsa bende temmuz anası oldum katkın büyükyaaa
Teşekkür ederiz fuli teyzesiiiiiiiiii
inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla yıllarını geçirir
lenanın anası senide temmuz anası etti
İyi ki dogmus minik kuzuyaaa
Teşekkür ederiz fuli teyzesiiiiiiiiii
inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla yıllarını geçirir
lenanın anası senide temmuz anası etti
Bal0ncuk iyi ki doğmuş lena kuzusuuuu Gecikmeli kutlama için özür canım nice sağlıklı mutlu seneleriniz olsun inşallah
İyi ki dogmus minik kuzu
Sevmiyorlar puseti dışarda olmayı bazen evde olmayı bizde durumlar karışık biraz nazlı bebisler benimkilerAaaaa nieeeee
Yaaa kıyamamSevmiyorlar puseti dışarda olmayı bazen evde olmayı bizde durumlar karışık biraz nazlı bebisler benimkiler