Sen ne verirsen o onu yer canım. Nisa da sürekli sofrada biz yerken ağlıyordu oda istiyordu. Sofra zamanı ona da yiyeceği Bi şey hazırlayıp birlikte yiyorduk böyle dene birazda hem kendin ye hem ona yedir biraz zor oluyor genelde aç kalkan sen oluyorsun amaGünaydın kızlar bı konuda önerilerinize ihtiyacım var 6 ay 10 günlük olduk biz çok şükür ek gıda sürecine girdik yalnız ben çok zorlanıyorum birşey yedirmekte yoğurdu yemiyor mama gibi olan şeyleri yemiyor bizim yedigimiz şeylerden istiyor hep doğrusu arada eline veriyoruz ama için rahat etmiyor o şekilde de ya birşey olursa diye var mı önerisi olan neyi nasıl yapmalıyım bebekler nasıl şeyler sever ki
Yeni basladi henuz birden bire zaten doyacak kadar yemez canim tadar sever sevmez ona gore sekillenir zamanlaGünaydın kızlar bı konuda önerilerinize ihtiyacım var 6 ay 10 günlük olduk biz çok şükür ek gıda sürecine girdik yalnız ben çok zorlanıyorum birşey yedirmekte yoğurdu yemiyor mama gibi olan şeyleri yemiyor bizim yedigimiz şeylerden istiyor hep doğrusu arada eline veriyoruz ama için rahat etmiyor o şekilde de ya birşey olursa diye var mı önerisi olan neyi nasıl yapmalıyım bebekler nasıl şeyler sever ki
Acele ediyorum sanırım birazYeni basladi henuz birden bire zaten doyacak kadar yemez canim tadar sever sevmez ona gore sekillenir zamanla
Daha cok degisecek yeme durumu artacak azalacak kesilecek tekrar baslayacak dis donemi oldugu surece duzen olmaz 2 yasa kadar asagi yukariAcele ediyorum sanırım biraz
Hiç bitmiyor dertleri yahuDaha cok degisecek yeme durumu artacak azalacak kesilecek tekrar baslayacak dis donemi oldugu surece duzen olmaz 2 yasa kadar asagi yukari
Aynen ilk ek gıda dönemi acayip ekmek seviyolarHiç bitmiyor dertleri yahubizimde 2 disimiz çıktı ekmek canavarları acayip ısırıyor bu ara
Ben park yatak kullanıyorum ama donenceli değil sadece sallanan oyuncak var üzerinde sadece uyku amaçlı kullandığım için pekte kullanmadık açıkçası. O donenceler daha küçükken sabit yatiyorken ilgilerini çekiyor ama donmeye başlayınca başka şeyler dikkatlerini çekiyor.Kızlar nasılsınız
Donenceli park yatak kullanan memnun olan varmı besiginden marka model paylaşabilir misiniz
Park yatak kullaniyorum ama donenceli degil oyuncaklari var ama pek ilgilerini cekmedi belli bir aydan sonra hic bakmiyolar bileKızlar nasılsınız
Donenceli park yatak kullanan memnun olan varmı besiginden marka model paylaşabilir misiniz
Benimde park yatağım var şu an kullanıyorum yoyko nün ki dönence yok onda bı arkadaşıma bakıyoruz ama hem anne yanı olup hem de dönencesi güzel olan bulamadık belki burdan biri önerebilir diye düşündümBen park yatak kullanıyorum ama donenceli değil sadece sallanan oyuncak var üzerinde sadece uyku amaçlı kullandığım için pekte kullanmadık açıkçası. O donenceler daha küçükken sabit yatiyorken ilgilerini çekiyor ama donmeye başlayınca başka şeyler dikkatlerini çekiyor.
Benimkinde oyuncak da yok bizde sadece uyku için kullanıyoruz ama arkadaşım için öyle birşey bakalım daha iyi olur mu acaba dedik ama ben oyun halısı kullanıyorum olmadı o da öyle birşey alsınPark yatak kullaniyorum ama donenceli degil oyuncaklari var ama pek ilgilerini cekmedi belli bir aydan sonra hic bakmiyolar bile
Selam canımcımselam kızlar
Fuli söylemeyi unuttm emekliyor bizimki 2 haftadırSelam canımcım
Bu kız beni çok yoruyor hep peşindeyim senin kız napiyor
Tutunup kalkıyor koltukta geziyor gerçekten bir adim attı mı yandıkFuli söylemeyi unuttm emekliyor bizimki 2 haftadır
Resmen cinnet geçir3cem
Bu kız nie emeklemio dediğim gnler keşke ağzıma biber sirseydm