Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sen ne verirsen o onu yer canım. Nisa da sürekli sofrada biz yerken ağlıyordu oda istiyordu. Sofra zamanı ona da yiyeceği Bi şey hazırlayıp birlikte yiyorduk böyle dene birazda hem kendin ye hem ona yedir biraz zor oluyor genelde aç kalkan sen oluyorsun ama
Sebze haşlayıp yoğurtla karıştır ya da sadece yoğurt verebilirsin. O sizi yerken gördüğü için hevesleniyor bu güzel bir şey aslında

Yeni basladi henuz birden bire zaten doyacak kadar yemez canim tadar sever sevmez ona gore sekillenir zamanla

Kızlar nasılsınız
Donenceli park yatak kullanan memnun olan varmı besiginden marka model paylaşabilir misiniz
Ben park yatak kullanıyorum ama donenceli değil sadece sallanan oyuncak var üzerinde sadece uyku amaçlı kullandığım için pekte kullanmadık açıkçası. O donenceler daha küçükken sabit yatiyorken ilgilerini çekiyor ama donmeye başlayınca başka şeyler dikkatlerini çekiyor.

Benimde park yatağım var şu an kullanıyorum yoyko nün ki dönence yok onda bı arkadaşıma bakıyoruz ama hem anne yanı olup hem de dönencesi güzel olan bulamadık belki burdan biri önerebilir diye düşündüm daha yeni doğacak bebeği bı kaç aya

Park yatak kullaniyorum ama donenceli degil oyuncaklari var ama pek ilgilerini cekmedi belli bir aydan sonra hic bakmiyolar bile
Benimkinde oyuncak da yok bizde sadece uyku için kullanıyoruz ama arkadaşım için öyle birşey bakalım daha iyi olur mu acaba dedik ama ben oyun halısı kullanıyorum olmadı o da öyle birşey alsın

Fuli söylemeyi unuttm emekliyor bizimki 2 haftadır
Resmen cinnet geçir3cem
Bu kız nie emeklemio dediğim gnler keşke ağzıma biber sirseydm
Tutunup kalkıyor koltukta geziyor gerçekten bir adim attı mı yandık şükür bugunumuze ama totom unuttu oturmak yatmak nedir bilmiyor hayır ben oturmuyorum ama kiloda gitmedi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…