Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

11 aylık bebenin elinde bir nevi oyuncak misali ordan oraya savruluyorum 😁 bunların hormonu fazla gelmiş cidden normal değil yani böyle hareketler sinirler yerinde duramamalar 😁
Tüp bebekten midir folikten midir hormondan mıdır bilmem ama kurulmuş bebek gibi benim oğlan.Sabah bir el yandan cırt cırt kuruyor tüm gün evin içinde fırr diye geziyor 😂Yemek yeme ve yedirmede ciddi sıkıntılarım var,doktor kilo alımını beğenmediğini sürekli başıma kakıyordu başka doktora geçtim.O böyle olmaz diye raporlu mama verdi biraz daha iştahı açıldı.Hoş yediği her şey 10 dk sonra eriyordur o derece hareketli.Onun dışında genel olarak günler saniye gibi geçiyor 😬
kızlar bu bebelerin tüpte gazını cok basmışlar bence :KK70: :KK70: :KK70:
hepsi çok bilmiş bir fırlama :KK70:
kızlar aşırı zilli :KK70: :KK70: :KK70:

Çok şükür iyiyiz canım kosusturmaca ne olsun Bal0ncuk Bal0ncuk sen nasılsın 😊
iyiyiz cnm bizde aynı koşturmaca

İyiyiz kuzum valla bak daha yeni giriyorum 😂 benimkiler 1.5 yaşında olacak ayın 20sinde ama şu an resmen koşmak yanında halt etmiş her dakika savruluyorlar 😂 bir ev bir yazlık idare ediyoruz siz nasılsınız inşallah herkesler iyidir

İyiyiz kuzum valla bak daha yeni giriyorum 😂 benimkiler 1.5 yaşında olacak ayın 20sinde ama şu an resmen koşmak yanında halt etmiş her dakika savruluyorlar 😂 bir ev bir yazlık idare ediyoruz siz nasılsınız inşallah herkesler iyidir
Sen artık Masalim01 Masalim01 ile tecrübeli analarsınız :KK70:
Ama olsn kilo felan kalmamştır :KK70:

Vala bebişten elim degdikce girmeye calısıyrm ama saniyelik 😂
İyiyiz şükür canım sizler nasılsınız
Bebişte büyüyr şükür
Çok ypruluyorum ama şikayet etmiyorum bugünleri cok aradım😂
Hepimizin klasik düşüncesi 🙈
Her çıldırdığımda aynı şeyi kendime söylüorm :KK70:

Yoksa sen de 2.durumu mu var 😍
Çok istedim bir taşta sizin gibi 2 kuş vurmayı beceremedm :KK70:
Evet cnm seneye düşünüyorum inşallah
Buzluktan alacam bebemi :KK70:

Hepimizin klasik düşüncesi 🙈
Her çıldırdığımda aynı şeyi kendime söylüorm :KK70:

Çok istedim bir taşta sizin gibi 2 kuş vurmayı beceremedm :KK70:
Evet cnm seneye düşünüyorum inşallah
Buzluktan alacam bebemi :KK70:
Gecen kaza kursununa gidiyordum resmen. 15 gün kafamda ne senaryolar cizdim hamile kalırsam diye. Hepimize bir huni. En büyük huni de nisa ya 😂 15 gün sonunda yani 2 gün önce gidip acilde baktirdim şükürler olsun negatif ersi gün adet oldum. Doğum kontrol hapı içeceğim başka türlü garantisi yok 😂 yaa o kadar hareketli ki resmen beni mafediyor sabahtan gece yatana bir yerim bir yere degmiyor😁 çok şükür bugünumuze ama 2. Cocugu düşünemiyorum hep aklıma başka şeyler geliyor 😂
İkiz anneleri Masalim01 Masalim01 Aslimuu93 Aslimuu93 sizi alnınızdan bir kez daha öpüyorum 😁😁😁

X