Bugun doktora gidiyorsun dımı Canım ayy hadi hayırlı haberlerle gel ınsallahOpuyu da hissetmiyosun zaten ama bazılarında sonrası bikaç gün sıkıntılı oluyo, bazıları hiç sorun yaşamıyor.
Katılıyorumm sonrasında zor bişe yok transfer çok kolay ve güzel bi an
O ağrını doktoruna sordun mı canım? Lekelenme bende de hafif hafif devam ediyo, buna şükür diyorum ben deGunaydın kızlar bende transfer gununden beri dogru duzgun uyuyamayanlardanımsu adet sancısı na benzeyen bacaklara vuran sancı, arada geliyor bazen sabah onunla uyanıyorum, o olmasa cok ıyı olacak,, lekelenmem de durmadı daha kahverengi az gelıo az gelıo ama bilemedim bugunumuze elhamdülillah
Evet canım akşam 6da randevum inşallah amin çok sağolBugun doktora gidiyorsun dımı Canım ayy hadi hayırlı haberlerle gel ınsallah
Sordum kuzum dinlen onemlı degil bunlar diyorO ağrını doktoruna sordun mı canım? Lekelenme bende de hafif hafif devam ediyo, buna şükür diyorum ben de
Evet canım akşam 6da randevum inşallah amin çok sağol
Her fırsatta uzanıp dinlenecez demek ki canımSordum kuzum dinlen onemlı degil bunlar diyor
Hiç kalkıom inan gunluk 1 saat ayaktaysam 23 saat yatıomHer fırsatta uzanıp dinlenecez demek ki canım
ende hiç lekelenme olmadı canım.sende oldu mu?Ver ver biz de bilelim
Cok guzel duygular rabbim kucaklarımızı doldursun insallah saglıkla gelsinler. Son adet tarihin neydıMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
Amin canım 24 EkimdiCok guzel duygular rabbim kucaklarımızı doldursun insallah saglıkla gelsinler. Son adet tarihin neydı
Gözünaydin canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
Sağol canım sıra sende güzel haberler bekliyoruzGözünaydin canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Saol canım Allah razı olsun bana da nasip olsun inşallahSağol canım sıra sende güzel haberler bekliyoruz
Çok sevindim hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
İnşallahhhÇok sevindim hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah olacakSaol canım Allah razı olsun bana da nasip olsun inşallah
Benim de tutunma zamanı hiç olmadı ama ilaçları bırakınca 14.haftada olmuştu doktor normal demişti canımb
ende hiç lekelenme olmadı canım.sende oldu mu?
Çok şükür gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
Tiroid çok değişken bir hormon canım ve stresten çok etkileniyor kafana taktıysan artmıştır ve gebeliğin ilk üç ayında bebek bizim tiroidimizden beslendiği için artıyor. 1 haftada da pek değişmiyor. Sen ilacına devam et 2-3 hafta sonra tekrar baktır hemen 50liğe geçersen de bu sefer dibi görürsün. Benim öyle oldu 50 kullanıyordum 4e çıkmıştı tedavi sürecinde stresten doktor 75 yaptı bu sefer 0.07 mi ne düşmüştü hemen 50ye düşürdük normale döndü. Sen şimdi ilk defa kullandığın için de yükseltmek uygun olmuyor tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben 3-4 senedir uğraştığım için tiroidle tecrübelerimi söylüyorumSelam kızcelerBugün tiroidime baktırdım tekrardan 2 hafta önce 3.08 di ilaç kulşanıyordum ama 3.7 olmuş
Çok embriyo olduğu için 5.güne götürmek istiyorlar canım. 5.gün embriyosu 3e göre daha iyi tutunuyor.. zaten 25 taneden 10 tane 5.günün olsa oh misKızlar hastaneden aradılar bugün 3.gün embriyosu olarak 4 tane dondurmuslar normalde 25 tabe var bana az geldi normal mi sizce diğerleri 5.güne kadar bekleyecek
Dahlilyeci tanıdık vardı canım ona sorduk az önce 50 yap dedi oda napcağımı bilemedim bendeBenim de tutunma zamanı hiç olmadı ama ilaçları bırakınca 14.haftada olmuştu doktor normal demişti canım
Çok şükür gözün aydın canımSıra Kriel de
Tiroid çok değişken bir hormon canım ve stresten çok etkileniyor kafana taktıysan artmıştır ve gebeliğin ilk üç ayında bebek bizim tiroidimizden beslendiği için artıyor. 1 haftada da pek değişmiyor. Sen ilacına devam et 2-3 hafta sonra tekrar baktır hemen 50liğe geçersen de bu sefer dibi görürsün. Benim öyle oldu 50 kullanıyordum 4e çıkmıştı tedavi sürecinde stresten doktor 75 yaptı bu sefer 0.07 mi ne düşmüştü hemen 50ye düşürdük normale döndü. Sen şimdi ilk defa kullandığın için de yükseltmek uygun olmuyor tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben 3-4 senedir uğraştığım için tiroidle tecrübelerimi söylüyorum
Çok embriyo olduğu için 5.güne götürmek istiyorlar canım. 5.gün embriyosu 3e göre daha iyi tutunuyor.. zaten 25 taneden 10 tane 5.günün olsa oh mis