Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bizimki de ayakta sallamadan uyumuyor, 1 2 kere yataga girip 1 saatte döne döne uyumuşluğu var, o kadar.
Yatagına koyarken nefesimizi bile tutuyoruz uyanmasın diye o derece ayrıca gece 3 saate 1 uyanmalar devam mama içip uyuyor geri allahtan

artık büyüdüler cnm bence artık daha farklı olacak daha keyifli olacak
zor günler geride kaldı inşallah
biz en çok parka gitmeyi seviyoruz
ben kızı sallamaya alıştırmadım yani kucakta beşikte vs bu yüzden salıncakla ilk tanışması çok komikti
salıncakta uyudu

Evet artık çok daha keyifli
Ah kıyamamm ya ne tatlı
Salıncagın tuttuğu demirlerini yemeye çalışıyo bizimki de

Kesinlikle canım bir an önce yaz gelsin hem bize iyi oluyor hem onlara. Yoksa evde aynı şeyleri yap dur. Bi 6 ay sonrası da restoranda yemek yemek benimkiler bayılıyor öğle uykusu sonrası babamızın iş çıkışına yakın çıkarıyorum hem biz yemek yiyoruz hem de gece uykusuna kadarki huzursuzluklarını atlamış oluyoruz

Fly3646 Gündüzleri uyuyunca ben yerine koyuyorum canım, kıpırdanınca tekrar sallıyorum arada biraz serbest zaman kalıyor bari bana o uyurken
Ayağımdan bırakınca 5 dakika sonra uyaniyor gündüz iş yapmak o kadar zor ki. Kendime zaman ayırmak bir tarafa kaliyor.
Dışarı çıkmak en güzeli kanguru bebek arabası ile gezmek hem onun için hem benjm için keyifli. Ayrıca orada da uyuyor çok iyi oluyor

Ne Zaman başlamıştınız canım? Ben hemen başlamak istemiyorum nedense ağır geleceğini düşünüyorum ya kararsız kaldım
Genelde 4. Ay başlaniyor canım. Sadece anne sütü alıyorsa başlaman gerek. Ben mama aldığı için geç başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…