- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Yazamadım bıle cnm onlarla uygrasıyorum koltuk tepesındeler butun gun ıkı bebeyle kosturuyorum valla 18 aylık olduk sız nasılsınız kac ay oldunuz nasıl gıdıyorCanım hoşgeldin. Şükür iyiyiz bebekle bir büyüyoruz bizde
Sen nasılsın güzel bebeklerin nasıl kocaman oldu seninkiler ya
Sagol kuzumKuzum kolay gelsintam civcivlenme zamanları başladı arrık. Okul nasıl gidiyor adapte oldun mu?
Hadi ya onlar biraz yüzsüz galiba öyle şey mi olur hem kira verme hem çıkma. Allah iyilerle karşılaştırsın ne insanlar var ya benim sinirlerim bozuldu şuan. İnşallah geçersiniz canım biran evvelAralık başında evi aldık Aralık sonunda kontrat bitti canım yenilmedik süre verdik çikmalri için. Bu süreçte bize kira da vermediler. Aradık acmadilar falan. Şu an emlakci biraz baskı yapıyor inşallah ay sonu geçeriz artık. Amin canım saol
yaaa maşallahKizlar cok yaramaz olmaya basladi benim civcivler okul bi yandan kosturma bi yandan
oyy yesinlerEvet kuzum yürüyor o da 12.5 aylıktı başladı o yüzden biri bi odada diğeri diğerde bi bakıyorum ikisi bir yerde filan öyle geçiyor günlerlena kuzum nasıl
iyiyim cnm sen nasılsınAyy baloncukum bu ara çok giremedim, nasılsın
yok yok uykusu gayet işyiymiş cnmYok kız bir kere okur mu en az 3 kez genelde 4 kez uyuyor. Ayına göre gereken uykuyu yapıyor yani hatta belki fazlasını mı yapıyor acaba diyorum
Ay bilmiyorum ya bazı geceler çok kalkıyor bazen pek kalkmıyor. Bu gece de uyanmadı pek mesela gecenin ortasında 1 kere kalktı sadece. Böyle olduğu nadir ama malesefyaaa maşallah
seninkiler yürüyormu masalım
oyy yesinler
lena iyi ama tembel
onu yoracak hiç bişey yapmak istemiyor... eğer yapsın mücadele etsin dersek çığlığı basıyor ve asla susmuyor
iyiyim cnm sen nasılsın
nerelerdesin
yok yok uykusu gayet işyiymiş cnm
belki uyumayı cok sevmiyor annesini özlüyor
Ay iyi ne güzel sevindim canımSagol kuzumokula da adapte olduk cok sukur ozlemisim bi yandan bi yandan cocuklardan ayrilmak değişik geldi ama alistim
İyiyim ben de gece gündüz iyice birbirine karıştı ekgıdaydı kabızlıktı derkenyaaa maşallah
oyy yesinler
lena iyi ama tembel
onu yoracak hiç bişey yapmak istemiyor... eğer yapsın mücadele etsin dersek çığlığı basıyor ve asla susmuyor
iyiyim cnm sen nasılsın
nerelerdesin
yok yok uykusu gayet işyiymiş cnm
belki uyumayı cok sevmiyor annesini özlüyor
Biz 4 değil ama 6. Ayda aşıdan sonra ataklar yaşadk cnm.. Dişimiz zorladı 6da başladı daha yeni patladıAy bilmiyorum ya bazı geceler çok kalkıyor bazen pek kalkmıyor. Bu gece de uyanmadı pek mesela gecenin ortasında 1 kere kalktı sadece. Böyle olduğu nadir ama malesef
Aaa üst dişlerinzmi patladı önce kuzum?İyiyim ben de gece gündüz iyice birbirine karıştı ekgıdaydı kabızlıktı derkenben yine kabızlıktan fena oldu defne dedim ama üst dişleri patladı bu sefer de ne acelesi varsa. Nereye koysam durmadı, geceleri uyumadı falan yalnız olunca da baya zorladı beni zombiye bağladım iyice.
Lena benim ruh ikizim ya tontişim çok akıllı, biliyo ilerde böyle dinlenemeyeceğini kıymetini biliyor bu zamanlarınannem derdi ki hele ilk yıl sürekli uyumuşum ben zorla yemeğe kaldırırmış. Sizin gözleriniz nasıl oldu canım 1 ay kaldı diye okudum sanki geçende kontrol için mi?
Yok canım alt dişler 5. Ayda patlamıştı ben yine anlamamıştım, gazı var ondan böyle huysuz sanmıştım Sizinkiler de gelmiş hayırlı olsunnnBiz 4 değil ama 6. Ayda aşıdan sonra ataklar yaşadk cnm.. Dişimiz zorladı 6da başladı daha yeni patladı
Sanırım bnlarn dişleri bitene kdar bize uyku ve rahat yk
Aaa üst dişlerinzmi patladı önce kuzum?
Aaaa demek var öylesi annem derdide inanmazdm..
Aynen cnm nisan itibariyle gözleme başlayacaz ama ckk aklıma yatmadı ya
Canım öyle düşünme her bebekte bir olmuyor belki siz yaşamayacaksınız. 4. Ay atağının en belirgin özelliği uyku değişikliği ama hiç sıkıntı yaşamayan da var. Bizimki 4 aylıkken başladı 1 ay sürdü ama meğer diş de geliyomuş. Emmedi, derin uyumadı, sık uyandı, huysuzlandı filan.Şu 4. Ay atağını yaşadınız mı kızlar ya çok geriyor beni ne zaman başlayacak ne zamam bitecek?
Sizler kaç gün Veya hafta hangi zamanda yaşadınız? Neler gözlemlediniz o sıra?
Anladım canım o zaman daha henüz gelmedi o günler desene… inşallah sorunsuz geçer ya da hiç yaşamayız dediğin gibi. Sizinki de baya uzun sürmüş dişle birleşmiş tabiCanım öyle düşünme her bebekte bir olmuyor belki siz yaşamayacaksınız. 4. Ay atağının en belirgin özelliği uyku değişikliği ama hiç sıkıntı yaşamayan da var. Bizimki 4 aylıkken başladı 1 ay sürdü ama meğer diş de geliyomuş. Emmedi, derin uyumadı, sık uyandı, huysuzlandı filan.
Diş konusu öyle ya sanırım malesef yapacak birşey yokBiz 4 değil ama 6. Ayda aşıdan sonra ataklar yaşadk cnm.. Dişimiz zorladı 6da başladı daha yeni patladı
Sanırım bnlarn dişleri bitene kdar bize uyku ve rahat yk
Aaa üst dişlerinzmi patladı önce kuzum?
Aaaa demek var öylesi annem derdide inanmazdm..
Aynen cnm nisan itibariyle gözleme başlayacaz ama ckk aklıma yatmadı ya
Ayy evet doğruuu hatırladmYok canım alt dişler 5. Ayda patlamıştı ben yine anlamamıştım, gazı var ondan böyle huysuz sanmıştım Sizinkiler de gelmiş hayırlı olsunnnneden aklına yatmadı kuzum?
Hergn bir önceki güne cok şükür dioruzDiş konusu öyle ya sanırım malesef yapacak birşey yokbenimki ilk 2,5 ay filan çok fenaydı ya yarı kolik gibi birşeydi. Her akşam 6-12 arası sürekli memede durmak istiyordu hiç uyumuyordu meme dışında sürekli ağlıyordu filan çok çektik çoookk. Bugünüme şükür şu ara daha dengeli maşallah büyüdükçe uslanıyor kendi kendine oynuyor beni yormuyor yetişebiliyorum sağa sola. Daha kötüsü olmaz gibi diyorum bundsn sonrs gözümü hiçbir şey korkutmuyor aslımda
Gözünü korkutma canım, insan her şeye adapte oluyor bir şekilde. Bugüne kadar bak ne kadar uğraşmışsın önceden deselerdi böyle uğraşacaksın diye yok artık derdin. Zamanla halloluyor her şey ve sen bir şekilde bebeğine en uygun şeyi hep içgüdüsel yapıyosun zatenAnladım canım o zaman daha henüz gelmedi o günler desene… inşallah sorunsuz geçer ya da hiç yaşamayız dediğin gibi. Sizinki de baya uzun sürmüş dişle birleşmiş tabi
Allah allah çok ilginç ya belirti vermesi gerekiyor yani anlaşılması için. Ama bak kendin diyorsun canım geçiyor diye demek ki olsa da geçecek biraz uğraştırıyor annesini. Yengeç kızı olacak o kadar hassaslıkAyy evet doğruuu hatırladm
Maşallaaaahhhh
Yaaa gözlemliecekmişiz birkaç ay.. Göz yaşarma cart curt olursa gidecekmişiz
Muayne ile anlaşılacak bişi değilmiş
1 yaş kontrolünde bakılırmş vs
İyide bu kız ilk doğdnda olmştu 2 gne gemişti
Snra 6. Ayda ortaya cıktı
Ya tekrar öyle olursa
Hergn bir önceki güne cok şükür dioruz
Hahaha
Yok teyzesi daha yurumuyolar ama yakin diye tahmin ediyorum insallah kalkip day duruyolar bize dogru bir iki adim atiyolaryaaa maşallah
Daha mutlu geliyor insan eve cok yorgun da olsa ozlem oluyor heyecan oluyorAy iyi ne güzel sevindim canıminsan çalışmayı da özlüyormuş haklısın
Evet canım çok haklısınGözünü korkutma canım, insan her şeye adapte oluyor bir şekilde. Bugüne kadar bak ne kadar uğraşmışsın önceden deselerdi böyle uğraşacaksın diye yok artık derdin. Zamanla halloluyor her şey ve sen bir şekilde bebeğine en uygun şeyi hep içgüdüsel yapıyosun zaten
Ayy ben de merak ediyorummmmBebesini ayağında sallayıp sonrada bırakmayı başaran oldu mu
Zeynep067 sende ayağında salliyordun demi canım devam mı daha yeminle fenalık geldi bana sallamaktan