- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz cnm sen nasılsınKizlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı nasılsınız ❤
Akşam 8.30 dan gece 11.30 a kadar geçen bir sürePeki kızlar akşamları bebeğinizi uyutup yatağına yatırmanız ne kadar vaktinizi alıyor?
Hakkinizda hayırlısı olsun. Girdiğiniz yolda güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba bayanlar bende bu konuda deneyimsiz biri olarak oğluma kardeş çabası sebebiyle tüp bebeği denemek için bugun start verdik hayırlısı hakkımızda rabbim kucagimizi boş cevirmesin inşallah
Çok şükür canım iyiyiz sen nasilsin. Hamilelik nasıl gidiyor azaltmissin sendeKizlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı nasılsınız ❤
Cok şükür canim bende iyiyim ❤iyiyiz cnm sen nasılsın
Çok şükür canım bende iyiyim bu zamana kadar güzel gitti inşallah bundan sonrasıda güzel gider azalttık valla şaka gibi geliyor halaHakkinizda hayırlısı olsun. Girdiğiniz yolda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Çok şükür canım iyiyiz sen nasilsin. Hamilelik nasıl gidiyor azaltmissin sende
Maşallah canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah hazırlıklar tamam mıÇok şükür canım bende iyiyim bu zamana kadar güzel gitti inşallah bundan sonrasıda güzel gider azalttık valla şaka gibi geliyor hala
Amin inşallah çok teşekkür ederimHakkinizda hayırlısı olsun. Girdiğiniz
Yaaa o kadar sürüyor mu her akşam gerçektenAkşam 8.30 dan gece 11.30 a kadar geçen bir süre
Benim kız ayaktan inince uyaniyor. Gece 11 e kadar uyu uyan ile geçiyor sonra iyice dalınca yatağına aliyorum canım. Uykuyu sevmiyor maalesefYaaa o kadar sürüyor mu her akşam gerçekten
Ben 6. Ayda basladim canım kullanıyorum.Kızlar Demir damlası ne kullanıyorsunuz?
Allah kolaylık versin canım. Aman sevmiyorsa uyutmaya çalışma hiç boşver o çaba yıpratıyor insanı.Benim kız ayaktan inince uyaniyor. Gece 11 e kadar uyu uyan ile geçiyor sonra iyice dalınca yatağına aliyorum canım. Uykuyu sevmiyor maalesef
Ben 6. Ayda basladim canım kullanıyorum.
Ocean microfer kullanıyorum canım. Nisa çok seviyor gorunce çıldiriyorAllah kolaylık versin canım. Aman sevmiyorsa uyutmaya çalışma hiç boşver o çaba yıpratıyor insanı.
Hangi marka aldın içimi nasıl seviyor mu Nisa?
Aynenn banada fenalık gelıo devam valla bizde uyku egıtımı vereyim dedim malesef beceremedimBebesini ayağında sallayıp sonrada bırakmayı başaran oldu mu
Zeynep067 sende ayağında salliyordun demi canım devam mı daha yeminle fenalık geldi bana sallamaktan
Bende hiç uyku eğitimine kalkismadim. Şimdi ramazan gelecek nisa yi kendi başına uyutmaya çalışırken sahur vakti gelir sonra zombi gibi gezerimAynenn banada fenalık gelıo devam valla bizde uyku egıtımı vereyim dedim malesef beceremedim
Bize de doktor sidefer yazmış onu aldık bakalım sevmezse değiştircem ama hemen başlamayı düşünmüyorum şöyle bi ay yarılansın..Ocean microfer kullanıyorum canım. Nisa çok seviyor gorunce çıldiriyor