Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sizinki gene iyi benimki de kucakta uyuyor. İndirdim mi uyanır:/ başlangıç kucakta dikey pozisyonda gezdirerek oluyor çoğu zaman..
Bu hafta azmettim beşiğinde sallayarak uyumaya. Şuan da onu yapmaya çalışıyorum benden başkasının da uyutabilmesi lazım bu çocuğu

Merhaba bayanlar bende bu konuda deneyimsiz biri olarak oğluma kardeş çabası sebebiyle tüp bebeği denemek için bugun start verdik hayırlısı hakkımızda rabbim kucagimizi boş cevirmesin inşallah 🤲
Hakkinizda hayırlısı olsun. Girdiğiniz yolda güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲
Kizlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı nasılsınız ❤
Çok şükür canım iyiyiz sen nasilsin. Hamilelik nasıl gidiyor azaltmissin sende 😁

Hakkinizda hayırlısı olsun. Girdiğiniz yolda güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲

Çok şükür canım iyiyiz sen nasilsin. Hamilelik nasıl gidiyor azaltmissin sende 😁
Çok şükür canım bende iyiyim bu zamana kadar güzel gitti inşallah bundan sonrasıda güzel gider azalttık valla şaka gibi geliyor hala 🤭🤣

Benim kız ayaktan inince uyaniyor. Gece 11 e kadar uyu uyan ile geçiyor sonra iyice dalınca yatağına aliyorum canım. Uykuyu sevmiyor maalesef 🤔

Ben 6. Ayda basladim canım kullanıyorum.
Allah kolaylık versin canım. Aman sevmiyorsa uyutmaya çalışma hiç boşver o çaba yıpratıyor insanı.
Hangi marka aldın içimi nasıl seviyor mu Nisa?

Aynenn banada fenalık gelıo devam valla bizde uyku egıtımı vereyim dedim malesef beceremedim 🤷
Bende hiç uyku eğitimine kalkismadim. Şimdi ramazan gelecek nisa yi kendi başına uyutmaya çalışırken sahur vakti gelir sonra zombi gibi gezerim 😂
Ya sallıyorum tam indircem kiprasiyor. Yatağına yatıriyorjm açıyor gözleri bir postada beşik sallıyorum 🤪

Kızlar az önce Tvde Osman müftüoğluna denk geldim. Ateşli hastalıklarda çocuklarda Demir takviyesini geçici süre kesmek gerekirmiş. Enfeksiyonu besler, zor iyileşme olurmuş. Sizle de paylaşmak istedim🤗

X