iyiyiz cnm sen nasılsınSelam kızlar nasılsıniz
Bızde kerem pasayla mucadele veriyoruz gece uyumama problemımız zaman zaman geri donuyoriyiyiz cnm sen nasılsın
Ben hep ıslak mendil kullandım canm. Kaka yaptıgı zaman, lavobada yıkıyorum çişte hep ıslak mendil kullanıyorum. Sagol canm benim bır bakımZeyno ıslak mendile geçtin mi temizleme pamuğu ile devam mı
Ben hala devam ediyorum elimdeki paketler bitsin ıslak mendile gececigim. Gitti gidiyordan aldım dün 12 paket baby turco 50 TL haberin olsun baya uygun fiyat
8. Ayda da sanki uyku gerilemesi oluyordu. Insallah düzene girer canım. Uyumamalari bizi baya yıpratıyor çünkü.Bızde kerem pasayla mucadele veriyoruz gece uyumama problemımız zaman zaman geri donuyor
2 saatte bır hala devam valla yıldım8. Ayda da sanki uyku gerilemesi oluyordu. Insallah düzene girer canım. Uyumamalari bizi baya yıpratıyor çünkü.
Bu arada gece besliyor musun. Ben 11 gibi mama verince bir daha sabah veriyorum. Arada uyanıyor yarım saat falan beşik sallıyorum
Bir kaç haftadir bıraktım ben uyanınca sallıyorum geri uyuyor bazen uzun sürüyor uyumasi ama gece beslenmesi sonlansin istedim. Her uyandığında verme canım yavaş yavaş azalt sende zaten iyice mama bagimlisi oldulr2 saatte bır hala devam valla yıldımacaba her uyandıgında bende vermesem nı bılemedım
Ya ne guzel Yapmıssın valla benimde kesmem gerekiyor, gecenlerde bır gece vermedim. Her saat bası uyandıBir kaç haftadir bıraktım ben uyanınca sallıyorum geri uyuyor bazen uzun sürüyor uyumasi ama gece beslenmesi sonlansin istedim. Her uyandığında verme canım yavaş yavaş azalt sende zaten iyice mama bagimlisi oldulr
ben hala temizleme pamuğu kullanıyorumZeyno ıslak mendile geçtin mi temizleme pamuğu ile devam mı
Ben hala devam ediyorum elimdeki paketler bitsin ıslak mendile gececigim. Gitti gidiyordan aldım dün 12 paket baby turco 50 TL haberin olsun baya uygun fiyat
cnm bence dişlerdenBızde kerem pasayla mucadele veriyoruz gece uyumama problemımız zaman zaman geri donuyor
Nisa yikanmayi sevmiyor hep mizildiyor alalacele banyo yaptırıyoruzben hala temizleme pamuğu kullanıyorum
yazın hep yıkayacamsuyu cok seviyor cıbıcıp cıbıcıp
ıslak mendil hiç kullanmayacam sanırım ya hep böyle devam edecem
cnm bence dişlerden
İyiyi canım şükür. Nisa bu ara yine sık uyanmaya başladi. Gunduz uykusu desen zaten yok. Sallanmaya aşırı alsti nasıl bırakacağım bilmiyorjmkızlar nasılsınız
herkes ve bebişler iyimi
banyoda 7/24 bıraksam oynar.. geçen toz alıyordum annem lenayla oynuodu suyu gördü suya doğru kendini atıoNisa yikanmayi sevmiyor hep mizildiyor alalacele banyo yaptırıyoruz
İyiyi canım şükür. Nisa bu ara yine sık uyanmaya başladi. Gunduz uykusu desen zaten yok. Sallanmaya aşırı alsti nasıl bırakacağım bilmiyorjm
Sen nasılsın Lena nasıl gözü nasıl oldu
Allah kolaylık versin canım herşeyleri pek bi yorucu ve güzel bunlarınKızlar selam!Şöyle hızlıca bir yazdıklarınızı okudum kendimden bahsedeyim.Benim oğlan bence yemek yemeği sevmiyor.Benden nasıl böyle mıymıy yiyen bir şey çıktı hayretler içindeyim.Ayakları ve burnu bana benzemese embriyolar karıştı diyeceğim ama yok benim yaniEk gıda 1 ay olacak hala ağzından çıkarıyor istemiyor ve yeni öğrendi ağzını kitliyor.Hayır sen 7 aydır bu hayattasın ağzını sımmmsıkı kapamayı nerden öğrendin.Ben de zorlamıyorum mamayla devam be yapayım yediği tek şey bal kabağı çorbası falan o da işte allah kabul etsin.Bir de kabızlık başladı lifli yedirin diyorlar sanki löp löp yiyor da.Millet yayla çorbasına başlamış ben hala kabağı buharda pişirip ezmenin derdindeyim!
Onun dışında dişler hala yok.1 yaşında çıkaracak sanırım hepsini.Sabah bi kalkıcaz 4 dişve evet pek tabii hala emeklemiyor da zaten yüz üstü yatınca bile kıyamet kopuyor.Şimdi tekrar düşündüm de olmadı bu çocuk.Merkeze ve embriyoloğa dava açacağım şaka şaka şimdi uyurken ensesine baktım da pek sevimli ne yapalım bu da böyle demek ki
Valla canım bu işler baya zor. Yesede mama çoğunluk veriyorum ben. Oğlan seni ugrastiracak baya değişik şekilde bir şey denemeye çalış her cocuk bir olmuyor sonrada çok yiyor diye şikayet edersinKızlar selam!Şöyle hızlıca bir yazdıklarınızı okudum kendimden bahsedeyim.Benim oğlan bence yemek yemeği sevmiyor.Benden nasıl böyle mıymıy yiyen bir şey çıktı hayretler içindeyim.Ayakları ve burnu bana benzemese embriyolar karıştı diyeceğim ama yok benim yaniEk gıda 1 ay olacak hala ağzından çıkarıyor istemiyor ve yeni öğrendi ağzını kitliyor.Hayır sen 7 aydır bu hayattasın ağzını sımmmsıkı kapamayı nerden öğrendin.Ben de zorlamıyorum mamayla devam be yapayım yediği tek şey bal kabağı çorbası falan o da işte allah kabul etsin.Bir de kabızlık başladı lifli yedirin diyorlar sanki löp löp yiyor da.Millet yayla çorbasına başlamış ben hala kabağı buharda pişirip ezmenin derdindeyim!
Onun dışında dişler hala yok.1 yaşında çıkaracak sanırım hepsini.Sabah bi kalkıcaz 4 dişve evet pek tabii hala emeklemiyor da zaten yüz üstü yatınca bile kıyamet kopuyor.Şimdi tekrar düşündüm de olmadı bu çocuk.Merkeze ve embriyoloğa dava açacağım şaka şaka şimdi uyurken ensesine baktım da pek sevimli ne yapalım bu da böyle demek ki
Canım hoşgeldin. Şükür iyiyiz bebekle bir büyüyoruz bizdeNasılsınız güzel anneler çok oldu gelmiyorum
Ben kullanıyorum switch baby modelini,start yenidoğandan itibaren switch 3,5 kilodan itibaren diye biliyorumNekonun kangurusunu kullanan kimdi kızlar aranızda? Start modeli mi var?Pimpiriklila ya da huzun kovan kusu ikinizden biri diye aklımda kalmış ama??
Aradaki fark pek yok elzem değil yani canım bence. Switchler çok pahalı start alayım diyorum da sırt kısmında ayarı yok sırtı boşta kalacak gibi geldi. Kumaş pot pot duracak öyle. Bir de bazıları bacağını kızarttı kesti rahatsız etti yazmış yorumlarda sende de oldu mu?Ben kullanıyorum switch baby modelini,start yenidoğandan itibaren switch 3,5 kilodan itibaren diye biliyorumaradaki farkı şu gönderide açıklamışlar.
TUNİKO on Instagram: "Neko Switch - Neko Start arasındaki fark nedir? Videoları izlediniz (izlediniz değil mi?) ama hala karar veremediniz ve aklınızdaki soru: Neko Start ile Neko Switch arasındaki fark nedir? Kısaca anlatalım. Öncelikle her ikisi d
126 likes, 8 comments - tunikocom on October 27, 2021: "Neko Switch - Neko Start arasındaki fark nedir? Videoları izlediniz (izlediniz değil mi?) ama hala karar veremediniz ve aklınızdaki soru: Neko Start ile Neko Switch arasındaki fark nedir? Kısaca anlatalım. Öncelikle her ikisi de kendi...www.instagram.com