Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

yok bende kızarıklık olmadı ama topaç gibi bir oğlum yok onun da etkisi olabilir ben aldığımda sanırım 700 dü neredeyse 1000tl olmuş.O kadar hızlı yükseliyor ki her şey yetişemiyorum artık

yok bende kızarıklık olmadı ama topaç gibi bir oğlum yok onun da etkisi olabilir ben aldığımda sanırım 700 dü neredeyse 1000tl olmuş.O kadar hızlı yükseliyor ki her şey yetişemiyorum artık
Trendyolda 1250
Benimkinin hafif bir tombikliği var topaç gibi olmasa da kendine göre iyi ama kesecekse her türlü keser gibi. Trenyoldan bi alıp deneyeyim diyorum bakalım memnun kalacak mıyım iade oluyor nasılsa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

selam herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ara sıra uğrayın yahu

bebişler ne alemde
Benim bebiş iki gecedir 4 seansından sonra tam dalmıyor mıkırdanıp uyanacak gibi yapıp duruyor. 7 den sonra da kesin kalkış zaten hiç almıyorum uykumu
Bazen diyorum gündüz çok mı uyuyor acaba. Gündüz öğleden sonra 2-3 saat uyuyor. Tek seferde değil arada uyanıyor ama emip hemen geri yatıyor aynı gece uykusu gibi ondan olabilir mi gece verimsizliği

cnm gündüz 1 keremi uyuyor öyle ?
yani arada uyansa da gündüz uykusu 1 defamı

Ben koşturmaktan pek yazamıyorum motor takmış koşuyorum evde
yaa ne güzel fit oluyorsun aslım
prenseste başladımı yürümeye

Evet kuzum yürüyor o da 12.5 aylıktı başladı o yüzden biri bi odada diğeri diğerde bi bakıyorum ikisi bir yerde filan öyle geçiyor günler lena kuzum nasıl

Nekonun kangurusunu kullanan kimdi kızlar aranızda? Start modeli mi var? Pimpiriklila ya da huzun kovan kusu ikinizden biri diye aklımda kalmış ama??
Ben switch modelini kiralamıştım siteden bir haftalığına denemek için. Aslında bende arkadaşımın verdiği bi kanguru vardı ona yenidoğan aparatı aldım olmadı, benim kız durmadı içinde. O yüzden deniyim diye aldım. Switchte de durmadı iade ettim canım. 6aydan sonra arkadaşımdan aldığımı kullanıyorum. Memnunum. Solomom baby markası.

Yok kız bir kere okur mu en az 3 kez genelde 4 kez uyuyor. Ayına göre gereken uykuyu yapıyor yani hatta belki fazlasını mı yapıyor acaba diyorum
Solomom baby den sipariş vermiştim canım bir türlü kargoya vermediler sinir oldum iptal ettim:/ o da rahat duruyordu ama diğer markanın desenlerini bir de dokuma kumaş olmasını daha uygun buldum, bakalım bizim minnoş duracak mı sipariş verdim hem neko hem babybrooshtan

Hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun canım. Nekonunki çok güzeldi kumaşı ayarlaması filan. Solomomdan daha ergonomikti bir de. Ama ben emin olamadım ilerde de durmazsa diye iade ettim o yüzden.

Hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun canım. Nekonunki çok güzeldi kumaşı ayarlaması filan. Solomomdan daha ergonomikti bir de. Ama ben emin olamadım ilerde de durmazsa diye iade ettim o yüzden.
İyi yapmışsın Canım garantici olmak lazım beneklerin sağı solu belli olmuyor

Fly3646 canım taşınabildiniz mi napıyorsun?
Malesef canım. Kiracının yüzsuzune denk geldik. Bize kiralar çok yüksek kontrat yapalım oturalım diyorlar. Biz evi zaten yatırım için alsak çıkın demezdik. Adam küçük bebeğimiz olduğunu bir an evvel taşınmamiz gerektiğini biliyor. Evi satan emlakciyi araya soktuk şu an ev arıyormuş inşallah doğrudur

Kontrat bitti mi normalde canım ? Yenilemeyin kesinlikle. Ama onlar çıkmadan da çıkartamazsınız hukuk yoluyla filan işler bir hayli uzuyor en iyisi anlaşmak..
Kiracınıza da zor o da kendince haklı yeni bir eve girse dünya para isterler. Siz de kendi evinize geçmek istiyorsunuz doğal olarak siz de haklısınız ne diyim Allah yardımcınız olsun inşallah bir an evvel çözülür

Aralık başında evi aldık Aralık sonunda kontrat bitti canım yenilmedik süre verdik çikmalri için. Bu süreçte bize kira da vermediler. Aradık acmadilar falan. Şu an emlakci biraz baskı yapıyor inşallah ay sonu geçeriz artık. Amin canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…