Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

artık dahada zayıflarsın aslım
İyice zayıfladım kuzum
Ağlasada yattığı yerde durması her zman iyidir büyüdükçe peşinde koşma süresi artıyor senin bir de iki olunca dinlenmeye vakit yoktur. Masallahh kuzulara
Kuzum yok yok böyle yürüsün de boş boş ağlamasınlar razıyım
Canım çok sevindim geri gelmene görüyorum sizi iyi gözüküyorsunuz kuzucukla

İyice zayıfladım kuzum

Kuzum yok yok böyle yürüsün de boş boş ağlamasınlar razıyım

Canım çok sevindim geri gelmene görüyorum sizi iyi gözüküyorsunuz kuzucukla
Çok şükür aslım iyiyiz Siz de çok iyi görünüyosunuz maşallah Çok tatlı minnoşlar

Bu arada alttan iki dişimiz çıktı ilk farkedince baya heyecanlandım, artık büyüyor hissi geliyor
maşallah gözünüz aydın
biz hala mızmızlanıyoruz cıkmadı

3 ay için başlamam heralde, çocuklar başka öğretmene alışmış olacak yeni düzen onları da beni de zorlar.. bakalım..
aaa doğru okul 3 ay var demi.. haklısın aynen...

İyice zayıfladım kuzum
kıskanıorummmmmmmmmmmm

Evet canım Allah nasip ederse öyle olacak

Benim hala çok uykum var yani gece uzun uyusa da artık gündüz daha çok yoruyor sistem degissede yorgunluk azalmıyor
Hayırlı olsun canım ne güzel darısı bize olsun

Bizim de şu ara öyle. 1,5 saatte filan kalkıyor kalktığında emip hemen dalamıyor kucağımda dalmasını bekliyorum geri yatırmak için. Öyle olunca 40 dk alıyor her seans. Onu yatırdıktan sonra ben hemen dalamıyorum tam daldım 1 saati bulmadan hop geri uyanıyor.
Eskiden böyle değildi 4. Ay atağı mı acaba ya? Böyle mi oluyor o aylarda

Oluyor canım.. 6. aydan sonra biraz rahatladık biz de..

Benim kızım da yeni bı düzen oluşturmaya başladı kendine gündüz uykusu fazla olmasa da eskisi kadar kötü değil gece Allah tan uyuyor karnını doyuruyor uyuyor fazla da kalksa uyutmak için ugrasmadigimdan zorlamıyor fazla beni yada ben alıştım bu duruma

Hoş geldin canımm iyiyiz şükür uykusuzlukla devamkeee bebişte iyi . Gece emmesini kesmedigim sürece gece uykusu nanay olcak bakalım nası kesicez biz de kara kara onu düşünüyorum. Diş asla bitmiyo 8tane çıktı kebapcıya gidecek bizimki acelesi var gsliba köpek dişleri geliyo şimdide partiliyoruz

Gece ne kadarda bir kalkıyor canım. Aman dilini ısır valla sağı solu belli olmuyor bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…