İyice zayıfladım kuzumartık dahada zayıflarsın aslım
Kuzum yok yok böyle yürüsün de boş boş ağlamasınlar razıyımAğlasada yattığı yerde durması her zman iyidirbüyüdükçe peşinde koşma süresi artıyor senin bir de iki olunca dinlenmeye vakit yoktur. Masallahh kuzulara
Canım çok sevindim geri gelmene görüyorum sizi iyi gözüküyorsunuz kuzucuklaSelam kızlar. Etiketlerinizi gördüm, hepinizi çok özledim.
Bahsetmiştim uykusuzlukla boğuşuyordum, çok şükür şimdilerde daha iyiyim
Oğluşum da iyi
Sizler nasılsınız napıyosunuz? Bebişler iyi mi?
@Fly3646Bal0ncuk Aslimuu93 Optimussprime hilal-ss @Masalim01
Çok şükür aslım iyiyizİyice zayıfladım kuzum
Kuzum yok yok böyle yürüsün de boş boş ağlamasınlar razıyım
Canım çok sevindim geri gelmene görüyorum sizi iyi gözüküyorsunuz kuzucukla
Bir o kadar da yaramazlar teyzesiÇok şükür aslım iyiyizSiz de çok iyi görünüyosunuz maşallah Çok tatlı minnoşlar
maşallah gözünüz aydınBu arada alttan iki dişimiz çıktıilk farkedince baya heyecanlandım, artık büyüyor hissi geliyor
aaa doğru okul 3 ay var demi.. haklısın aynen...3 ay için başlamam heralde, çocuklar başka öğretmene alışmış olacak yeni düzen onları da beni de zorlar.. bakalım..
kıskanıorummmmmmmmmmmmİyice zayıfladım kuzum
9. Aya kadar cıkmayabiliyomuş, normal..maşallah gözünüz aydın
biz hala mızmızlanıyoruz cıkmadı
aaa doğru okul 3 ay var demi.. haklısın aynen...
kıskanıorummmmmmmmmmmm
bizim odada bi kadın var 2 çocuğu var ikiside 11. ayda cıkarmış9. Aya kadar cıkmayabiliyomuş, normal..
ay ben de kilo vermiştim de hepsini geri alıyorum
Hayırlı olsun canım ne güzel darısı bize olsunEvet canım Allah nasip ederse öyle olacak
Benim hala çok uykum varyani gece uzun uyusa da artık gündüz daha çok yoruyor sistem degissede yorgunluk azalmıyor
Bizim de şu ara öyle. 1,5 saatte filan kalkıyor kalktığında emip hemen dalamıyor kucağımda dalmasını bekliyorum geri yatırmak için. Öyle olunca 40 dk alıyor her seans. Onu yatırdıktan sonra ben hemen dalamıyorum tam daldım 1 saati bulmadan hop geri uyanıyor.Kuzum saat başı uyanıyordu bizimki de uyu uyan uyu uyan artık tüm dengem bozulmuştu..
artık anne sütü almıyor, mama ile daha uzun uyuyor şükür ben de arada ilaçla arada ilaçsız biraz daha iyi uyuyabiliyorum buna şükür..
Ben sünneti çocuk cerrahına yaptırdım sünnet de uzmanlaşmış artık.. araştırınca soruşturunca öneriyolar zaten birilerini.
Oluyor canım.. 6. aydan sonra biraz rahatladık biz de..Hayırlı olsun canım ne güzel darısı bize olsun
Bizim de şu ara öyle. 1,5 saatte filan kalkıyor kalktığında emip hemen dalamıyor kucağımda dalmasını bekliyorum geri yatırmak için. Öyle olunca 40 dk alıyor her seans. Onu yatırdıktan sonra ben hemen dalamıyorum tam daldım 1 saati bulmadan hop geri uyanıyor.
Eskiden böyle değildi 4. Ay atağı mı acaba ya? Böyle mi oluyor o aylarda
Hadi bakalım 6 ay 1 yaş derken büyütücez öyle öyleOluyor canım.. 6. aydan sonra biraz rahatladık biz de..
Benim kızım da yeni bı düzen oluşturmaya başladı kendine gündüz uykusu fazla olmasa da eskisi kadar kötü değil gece Allah tan uyuyor karnını doyuruyor uyuyor fazla da kalksa uyutmak için ugrasmadigimdan zorlamıyor fazla beni yada ben alıştım bu durumaHayırlı olsun canım ne güzel darısı bize olsun
Bizim de şu ara öyle. 1,5 saatte filan kalkıyor kalktığında emip hemen dalamıyor kucağımda dalmasını bekliyorum geri yatırmak için. Öyle olunca 40 dk alıyor her seans. Onu yatırdıktan sonra ben hemen dalamıyorum tam daldım 1 saati bulmadan hop geri uyanıyor.
Eskiden böyle değildi 4. Ay atağı mı acaba ya? Böyle mi oluyor o aylarda
Hoş geldin canımmSelam kızlar. Etiketlerinizi gördüm, hepinizi çok özledim.
Bahsetmiştim uykusuzlukla boğuşuyordum, çok şükür şimdilerde daha iyiyim
Oğluşum da iyi
Sizler nasılsınız napıyosunuz? Bebişler iyi mi?
@Fly3646Bal0ncuk Aslimuu93 Optimussprime hilal-ss @Masalim01
Gece ne kadarda bir kalkıyor canım. Aman dilini ısır valla sağı solu belli olmuyor bunlarınBenim kızım da yeni bı düzen oluşturmaya başladı kendine gündüz uykusu fazla olmasa da eskisi kadar kötü değil gece Allah tan uyuyor karnını doyuruyor uyuyor fazla da kalksa uyutmak için ugrasmadigimdan zorlamıyor fazla beni yada ben alıştım bu duruma
Olmadı canım. Karaciğerle ilgili olabilir. Alt ast baktırdın mı yakın zamandaİki haftadır çok fazla kaşıntım var yaşayan oldumu acaba
Gece ne kadarda bir kalkıyor canım. Aman dilini ısır valla sağı solu belli olmuyor bunların
[/QUOTE ilk uykuya geçtiğinde 4 saate kadar uyuyor sonra değişiyor bazen 3 saat bazen 2 saate bir kalkıyor Total de Max 3 kere kalkıyor gece Allah a şükürişe başladım 3 haftadır ben bı de Allah yardım ediyor heralde gece uyumasa çok zorlanirdim
Doktorum saglık ocagında verdiğim tahlillerime baktı temiz dedi amaOlmadı canım. Karaciğerle ilgili olabilir. Alt ast baktırdın mı yakın zamanda