Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım hoşgeldin. Şükür iyiyiz bebekle bir büyüyoruz bizde 😂
Sen nasılsın güzel bebeklerin nasıl kocaman oldu seninkiler ya 😍
Yazamadım bıle cnm onlarla uygrasıyorum koltuk tepesındeler butun gun ıkı bebeyle kosturuyorum valla 18 aylık olduk sız nasılsınız kac ay oldunuz nasıl gıdıyor

Aralık başında evi aldık Aralık sonunda kontrat bitti canım yenilmedik süre verdik çikmalri için. Bu süreçte bize kira da vermediler. Aradık acmadilar falan. Şu an emlakci biraz baskı yapıyor inşallah ay sonu geçeriz artık. Amin canım saol 🤲
Hadi ya onlar biraz yüzsüz galiba öyle şey mi olur hem kira verme hem çıkma. Allah iyilerle karşılaştırsın ne insanlar var ya benim sinirlerim bozuldu şuan. İnşallah geçersiniz canım biran evvel

Kizlar cok yaramaz olmaya basladi benim civcivler okul bi yandan kosturma bi yandan 🙈
yaaa maşallah
seninkiler yürüyormu masalım

Evet kuzum yürüyor o da 12.5 aylıktı başladı o yüzden biri bi odada diğeri diğerde bi bakıyorum ikisi bir yerde filan öyle geçiyor günler 😍 lena kuzum nasıl
oyy yesinler :KK37::KK37::KK37:
lena iyi ama tembel :KK70: :KK70: :KK70:
onu yoracak hiç bişey yapmak istemiyor... eğer yapsın mücadele etsin dersek çığlığı basıyor ve asla susmuyor :KK70:

Ayy baloncukum bu ara çok giremedim, nasılsın🤗
iyiyim cnm sen nasılsın
nerelerdesin :KK37:

Yok kız bir kere okur mu en az 3 kez genelde 4 kez uyuyor. Ayına göre gereken uykuyu yapıyor yani hatta belki fazlasını mı yapıyor acaba diyorum🤨
yok yok uykusu gayet işyiymiş cnm
belki uyumayı cok sevmiyor annesini özlüyor :KK70:

yaaa maşallah

onu yoracak hiç bişey yapmak istemiyor... eğer yapsın mücadele etsin dersek çığlığı basıyor ve asla susmuyor :KK70:

iyiyim cnm sen nasılsın

Ay bilmiyorum ya bazı geceler çok kalkıyor bazen pek kalkmıyor. Bu gece de uyanmadı pek mesela gecenin ortasında 1 kere kalktı sadece. Böyle olduğu nadir ama malesef🤦🏻‍♀️

yaaa maşallah

iyiyim cnm sen nasılsın

İyiyim ben de gece gündüz iyice birbirine karıştı ekgıdaydı kabızlıktı derken🤭 ben yine kabızlıktan fena oldu defne dedim ama üst dişleri patladı bu sefer de ne acelesi varsa. Nereye koysam durmadı, geceleri uyumadı falan yalnız olunca da baya zorladı beni zombiye bağladım iyice.

Lena benim ruh ikizim ya tontişim çok akıllı, biliyo ilerde böyle dinlenemeyeceğini kıymetini biliyor bu zamanların🤗 annem derdi ki hele ilk yıl sürekli uyumuşum ben zorla yemeğe kaldırırmış. Sizin gözleriniz nasıl oldu canım 1 ay kaldı diye okudum sanki geçende kontrol için mi?

Ay bilmiyorum ya bazı geceler çok kalkıyor bazen pek kalkmıyor. Bu gece de uyanmadı pek mesela gecenin ortasında 1 kere kalktı sadece. Böyle olduğu nadir ama malesef🤦🏻‍♀️
Biz 4 değil ama 6. Ayda aşıdan sonra ataklar yaşadk cnm.. Dişimiz zorladı 6da başladı daha yeni patladı
Sanırım bnlarn dişleri bitene kdar bize uyku ve rahat yk :KK70:

İyiyim ben de gece gündüz iyice birbirine karıştı ekgıdaydı kabızlıktı derken🤭 ben yine kabızlıktan fena oldu defne dedim ama üst dişleri patladı bu sefer de ne acelesi varsa. Nereye koysam durmadı, geceleri uyumadı falan yalnız olunca da baya zorladı beni zombiye bağladım iyice.

Lena benim ruh ikizim ya tontişim çok akıllı, biliyo ilerde böyle dinlenemeyeceğini kıymetini biliyor bu zamanların🤗 annem derdi ki hele ilk yıl sürekli uyumuşum ben zorla yemeğe kaldırırmış. Sizin gözleriniz nasıl oldu canım 1 ay kaldı diye okudum sanki geçende kontrol için mi?
Aaa üst dişlerinzmi patladı önce kuzum?
Aaaa demek var öylesi annem derdide inanmazdm..
Aynen cnm nisan itibariyle gözleme başlayacaz ama ckk aklıma yatmadı ya

Biz 4 değil ama 6. Ayda aşıdan sonra ataklar yaşadk cnm.. Dişimiz zorladı 6da başladı daha yeni patladı

Yok canım alt dişler 5. Ayda patlamıştı ben yine anlamamıştım, gazı var ondan böyle huysuz sanmıştım Sizinkiler de gelmiş hayırlı olsunnn🤗 neden aklına yatmadı kuzum?

Şu 4. Ay atağını yaşadınız mı kızlar ya çok geriyor beni ne zaman başlayacak ne zamam bitecek?
Sizler kaç gün Veya hafta hangi zamanda yaşadınız? Neler gözlemlediniz o sıra?
Canım öyle düşünme her bebekte bir olmuyor belki siz yaşamayacaksınız. 4. Ay atağının en belirgin özelliği uyku değişikliği ama hiç sıkıntı yaşamayan da var. Bizimki 4 aylıkken başladı 1 ay sürdü ama meğer diş de geliyomuş. Emmedi, derin uyumadı, sık uyandı, huysuzlandı filan.

Canım öyle düşünme her bebekte bir olmuyor belki siz yaşamayacaksınız. 4. Ay atağının en belirgin özelliği uyku değişikliği ama hiç sıkıntı yaşamayan da var. Bizimki 4 aylıkken başladı 1 ay sürdü ama meğer diş de geliyomuş. Emmedi, derin uyumadı, sık uyandı, huysuzlandı filan.
Anladım canım o zaman daha henüz gelmedi o günler desene… inşallah sorunsuz geçer ya da hiç yaşamayız dediğin gibi. Sizinki de baya uzun sürmüş dişle birleşmiş tabi

Diş konusu öyle ya sanırım malesef yapacak birşey yok🤗 benimki ilk 2,5 ay filan çok fenaydı ya yarı kolik gibi birşeydi. Her akşam 6-12 arası sürekli memede durmak istiyordu hiç uyumuyordu meme dışında sürekli ağlıyordu filan çok çektik çoookk. Bugünüme şükür şu ara daha dengeli maşallah büyüdükçe uslanıyor kendi kendine oynuyor beni yormuyor yetişebiliyorum sağa sola. Daha kötüsü olmaz gibi diyorum bundsn sonrs gözümü hiçbir şey korkutmuyor aslımda😅

Yok canım alt dişler 5. Ayda patlamıştı ben yine anlamamıştım, gazı var ondan böyle huysuz sanmıştım Sizinkiler de gelmiş hayırlı olsunnn🤗 neden aklına yatmadı kuzum?
Ayy evet doğruuu hatırladm
Maşallaaaahhhh
Yaaa gözlemliecekmişiz birkaç ay.. Göz yaşarma cart curt olursa gidecekmişiz
Muayne ile anlaşılacak bişi değilmiş
1 yaş kontrolünde bakılırmş vs
İyide bu kız ilk doğdnda olmştu 2 gne gemişti
Snra 6. Ayda ortaya cıktı
Ya tekrar öyle olursa
Diş konusu öyle ya sanırım malesef yapacak birşey yok🤗 benimki ilk 2,5 ay filan çok fenaydı ya yarı kolik gibi birşeydi. Her akşam 6-12 arası sürekli memede durmak istiyordu hiç uyumuyordu meme dışında sürekli ağlıyordu filan çok çektik çoookk. Bugünüme şükür şu ara daha dengeli maşallah büyüdükçe uslanıyor kendi kendine oynuyor beni yormuyor yetişebiliyorum sağa sola. Daha kötüsü olmaz gibi diyorum bundsn sonrs gözümü hiçbir şey korkutmuyor aslımda😅
Hergn bir önceki güne cok şükür dioruz
Hahaha :KK70:

Anladım canım o zaman daha henüz gelmedi o günler desene… inşallah sorunsuz geçer ya da hiç yaşamayız dediğin gibi. Sizinki de baya uzun sürmüş dişle birleşmiş tabi
Gözünü korkutma canım, insan her şeye adapte oluyor bir şekilde. Bugüne kadar bak ne kadar uğraşmışsın önceden deselerdi böyle uğraşacaksın diye yok artık derdin. Zamanla halloluyor her şey ve sen bir şekilde bebeğine en uygun şeyi hep içgüdüsel yapıyosun zaten🤗

Ayy evet doğruuu hatırladm
Maşallaaaahhhh
Yaaa gözlemliecekmişiz birkaç ay.. Göz yaşarma cart curt olursa gidecekmişiz
Muayne ile anlaşılacak bişi değilmiş
1 yaş kontrolünde bakılırmş vs
İyide bu kız ilk doğdnda olmştu 2 gne gemişti
Snra 6. Ayda ortaya cıktı
Ya tekrar öyle olursa

Hergn bir önceki güne cok şükür dioruz
Hahaha :KK70:
Allah allah çok ilginç ya belirti vermesi gerekiyor yani anlaşılması için. Ama bak kendin diyorsun canım geçiyor diye demek ki olsa da geçecek biraz uğraştırıyor annesini. Yengeç kızı olacak o kadar hassaslık🧿🤭

Gözünü korkutma canım, insan her şeye adapte oluyor bir şekilde. Bugüne kadar bak ne kadar uğraşmışsın önceden deselerdi böyle uğraşacaksın diye yok artık derdin. Zamanla halloluyor her şey ve sen bir şekilde bebeğine en uygun şeyi hep içgüdüsel yapıyosun zaten🤗
Evet canım çok haklısın 👍🏼♥️

Bebesini ayağında sallayıp sonrada bırakmayı başaran oldu mu 😂
Zeynep067 Zeynep067 sende ayağında salliyordun demi canım devam mı daha yeminle fenalık geldi bana sallamaktan 😂
Ayy ben de merak ediyorummmm:anne: gündüzleri tüm uykular ayakta sallayarak geçiyor. Akşam ilk uykusuna da önce ayakta sallayarak başlıyorum. Nasıl bırakıcaz acaba🥺

X