Yani hiç ateş olmadı şükür ağrı olmasın diye muhtemelen. Zaten iki gün verdim sınra baktım keyfi iyi vermedim. Ya yanlar tombalak olunca o deri kısmı sünnet edilen yerle kaynıyo biraz ama bastırılıp açılıyomuşBenimkinin ağlamaması imkansız herhalde
Peki uygulama sonrası ne oluyor ateş filan mı oluyor neler yaşanıyor yoksa ağrısı olmasın diye ni calpol veriyorlar canım?
İçeri doğru nasıl giriyo kız pipi neyin içine
Evet canım kendi kafana göre büyütmesi kimsenin karışmaması gerçekten yorucu ama süper oluyor
Aslında duş altında yaptırabilsek keşke süper olurdu ama su ısınıp soğuyabilir 37 civarına da düşmez sanırım o konu zor. Kendimle birlikte yıkamayı hiç denemedim yazın yapacam onu
burdayım optim
Bas istifayı demiştim öncedenburdayım optim
bu aralar biraz sorunlar var işle alakalı... araftayım
aslında kardeşime canm skkın onunlada işle ilgili cnmBas istifayı demiştim önceden
Hayırdir canım nasıl bir sorun
Hayırdır canım ne işlerin var?Buralardayım canım. Pek vakit olmuyor girmeye arada girip okuyorum
Yok canım hiç anlamadım vallaYani hiç ateş olmadı şükür ağrı olmasın diye muhtemelen. Zaten iki gün verdim sınra baktım keyfi iyi vermedim. Ya yanlar tombalak olunca o deri kısmı sünnet edilen yerle kaynıyo biraz ama bastırılıp açılıyomuşinş anlatabilmişimdir ben de o zaman öğrendim
Hayırdır canım ne gibi sorunların var geçicidir inşburdayım optim
bu aralar biraz sorunlar var işle alakalı... araftayım
Ben cok etiketledm gelmediTünaydın kızlar bu aradakriel gelmeyecek mi daha ya? Yakında konuşan var mı
Nisa yoruyor zaten hiç durmuyorHayırdır canım ne işlerin var?Nisa yoruyor mu seni bu ara yoksa
Yok canım hiç anlamadım vallayaşarsak anlarız ♀
Hayırdır canım ne gibi sorunların var geçicidir inş
1.5 ay önce msj atmıştım instagramdan yakın zamanda geleceğim dedi. Bir daha görüşmedik canım. Gelmeyecek galiba uzun süre oldu.Tünaydın kızlar bu aradakriel gelmeyecek mi daha ya? Yakında konuşan var mı
Taşınma işi çok zor ya sürekli tayinci biri olarak o çileyi ben bilirimNisa yoruyor zaten hiç durmuyortaşınma işi var canım ne zaman Tasinacagim belli değil ama ara ara eşya topluyorum
1.5 ay önce msj atmıştım instagramdan yakın zamanda geleceğim dedi. Bir daha görüşmedik canım. Gelmeyecek galiba uzun süre oldu.
Koli bol bol var. Mutfağı topladım kendimize kadar tabak çanak bıraktımTaşınma işi çok zor ya sürekli tayinci biri olarak o çileyi ben bilirimYavaş yavaş başla her gün her fırsatta. sürekli koli bul patpat bul canım. Ben kargodan bişey söylediğimde hiç patpatları atmıyorum hep biriktiriyorım taşınırken tabak çanak sarıyorum
Baya oldu evet, gelmeyecek galiba
artık dahada zayıflarsın aslımSelam kızlar nasılsınız bayadır yazamadım benim ikizcanlar çok hareketli malum
Ağlasada yattığı yerde durması her zman iyidirSelam kızlar nasılsınız bayadır yazamadım benim ikizcanlar çok hareketli malum
Yeni geldiik doktordan evet canım haftaya perşembe gün aldık kontrolde her şey normal dedi hiç anlamaz dedibu arada sen adanada mısın canım ben de adana’dayım da
Biz de sünneti yaptırdık kızlar, çok gözümde büyütmüştüm iyi ki yaptırmışız, çok kolay geçti, lokal yaptı doktoru bizimki uyurken halletti, uyandıgında bitmişti herşey, 2 gün mızmızlandı okadar, geçti gitti.. minikken yaptırmak çok rahatmış gerçekten, hiç gözünüzde büyütmeyin..Benimkinin ağlamaması imkansız herhalde
Peki uygulama sonrası ne oluyor ateş filan mı oluyor neler yaşanıyor yoksa ağrısı olmasın diye ni calpol veriyorlar canım?
İçeri doğru nasıl giriyo kız pipi neyin içine
Evet canım kendi kafana göre büyütmesi kimsenin karışmaması gerçekten yorucu ama süper oluyor
Aslında duş altında yaptırabilsek keşke süper olurdu ama su ısınıp soğuyabilir 37 civarına da düşmez sanırım o konu zor. Kendimle birlikte yıkamayı hiç denemedim yazın yapacam onu
Taşınıyo musunuz kuzum?Koli bol bol var. Mutfağı topladım kendimize kadar tabak çanak bıraktımyazlıkları da koliledim. Ama yinede o lazım olur mu falan derken toplayamıyorum. Kiracı sıkıntısı var evden çıkmıyor ev arıyorum diye bizi gecistiyor hep
Hosgeldin canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim sünnetinizde hayırlı olsun olmuş bitmiş maşallah