Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yani hiç ateş olmadı şükür ağrı olmasın diye muhtemelen. Zaten iki gün verdim sınra baktım keyfi iyi vermedim. Ya yanlar tombalak olunca o deri kısmı sünnet edilen yerle kaynıyo biraz ama bastırılıp açılıyomuş inş anlatabilmişimdir ben de o zaman öğrendim

Buralardayım canım. Pek vakit olmuyor girmeye arada girip okuyorum
Hayırdır canım ne işlerin var? Nisa yoruyor mu seni bu ara yoksa
Yok canım hiç anlamadım valla yaşarsak anlarız ‍♀
burdayım optim
bu aralar biraz sorunlar var işle alakalı... araftayım
Hayırdır canım ne gibi sorunların var geçicidir inş

Hayırdır canım ne işlerin var? Nisa yoruyor mu seni bu ara yoksa

Yok canım hiç anlamadım valla yaşarsak anlarız ‍♀

Hayırdır canım ne gibi sorunların var geçicidir inş
Nisa yoruyor zaten hiç durmuyor taşınma işi var canım ne zaman Tasinacagim belli değil ama ara ara eşya topluyorum
Tünaydın kızlar bu arada kriel gelmeyecek mi daha ya? Yakında konuşan var mı
1.5 ay önce msj atmıştım instagramdan yakın zamanda geleceğim dedi. Bir daha görüşmedik canım. Gelmeyecek galiba uzun süre oldu.

Taşınma işi çok zor ya sürekli tayinci biri olarak o çileyi ben bilirim Yavaş yavaş başla her gün her fırsatta. sürekli koli bul patpat bul canım. Ben kargodan bişey söylediğimde hiç patpatları atmıyorum hep biriktiriyorım taşınırken tabak çanak sarıyorum
Baya oldu evet, gelmeyecek galiba

Koli bol bol var. Mutfağı topladım kendimize kadar tabak çanak bıraktım yazlıkları da koliledim. Ama yinede o lazım olur mu falan derken toplayamıyorum. Kiracı sıkıntısı var evden çıkmıyor ev arıyorum diye bizi gecistiyor hep

Selam kızlar nasılsınız bayadır yazamadım benim ikizcanlar çok hareketli malum
Ağlasada yattığı yerde durması her zman iyidir büyüdükçe peşinde koşma süresi artıyor senin bir de iki olunca dinlenmeye vakit yoktur. Masallahh kuzulara

Yeni geldiik doktordan evet canım haftaya perşembe gün aldık kontrolde her şey normal dedi hiç anlamaz dedi bu arada sen adanada mısın canım ben de adana’dayım da
Biz de sünneti yaptırdık kızlar, çok gözümde büyütmüştüm iyi ki yaptırmışız, çok kolay geçti, lokal yaptı doktoru bizimki uyurken halletti, uyandıgında bitmişti herşey, 2 gün mızmızlandı okadar, geçti gitti.. minikken yaptırmak çok rahatmış gerçekten, hiç gözünüzde büyütmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…