Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Biz de sünneti yaptırdık kızlar, çok gözümde büyütmüştüm iyi ki yaptırmışız, çok kolay geçti, lokal yaptı doktoru bizimki uyurken halletti, uyandıgında bitmişti herşey, 2 gün mızmızlandı okadar, geçti gitti.. minikken yaptırmak çok rahatmış gerçekten, hiç gözünüzde büyütmeyin..
Evet lokal olacak kuzum bizim de …ama aşırı ağlayan ve korkan bir çocuk benimki nasıl olacak bilmem ayaklar çok hareketli ayy keşkee uyurken olsa bizim de şansıma belki uyur 🤲🏻

Selam kızlar. Etiketlerinizi gördüm, hepinizi çok özledim.
Bahsetmiştim uykusuzlukla boğuşuyordum, çok şükür şimdilerde daha iyiyim🙏🏻
Oğluşum da iyi🙏🏻
Sizler nasılsınız napıyosunuz? Bebişler iyi mi?
Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk @Aslimuu93 Optimussprime Optimussprime @hilal-ss Masalim01 Masalim01
Selam canım iyi olmana sevindim Allah şifa versin sağlık gibisi yok.

Tasinacagim canım evde kiracı var ev bulmasını bekliyoruz belli bir zaman tanıdık ama hala çikmadilr ben bu süreçte yavaş yavaş toplanıyorum. Böle yaptığım halde bile Nisa ile zor oluyor.

Hosgeldin canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim sünnetinizde hayırlı olsun olmuş bitmiş maşallah 🥰
Hoşbuldum canım çok sağol🙏🏻🥰
Evet lokal olacak kuzum bizim de …ama aşırı ağlayan ve korkan bir çocuk benimki nasıl olacak bilmem ayaklar çok hareketli ayy keşkee uyurken olsa bizim de şansıma belki uyur 🤲🏻
Uykusunu o saate göre ayarlamaya calıs, biz gittiğimizde çok uykusu vardı özellikle uyutmamıştım. Bir bakmışsın olmuş bitmiş gitmiş..🙏🏻 Kolay geçsin inşallah😍
Selam canım iyi olmana sevindim Allah şifa versin sağlık gibisi yok.

Tasinacagim canım evde kiracı var ev bulmasını bekliyoruz belli bir zaman tanıdık ama hala çikmadilr ben bu süreçte yavaş yavaş toplanıyorum. Böle yaptığım halde bile Nisa ile zor oluyor.
Öyle gerçekten, Allah sağlık versin de gerisi bi şekilde halloluyor☺️
Kolay gelsin canım benim, bebekle taşınmak zordur.. doğum öncesi taşındık biz biliyosun, hala el atamadığım şeyler var, tam yerleşemedim..

Kuzumm hayata döndüm iyiyim artık şükür😄 sen ve bebiş nasılsınız?
Ben artık etiketlemekten yoruldm
Umudu kesmiştim :KK70:
İyiyiz cnm sen nasılsn işe başladnmj

Ek gıda süreciniz nası gidiyo kızlar? Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk
Bizde iyi gidiyor ck şükir cnm
Bende ana sütü tam bitti zaten baya oluo 3 ay önce felan..
Mama ek gıda gidiyorm
Gündüzleri mama cok cok az.. Artk doyurucu ek veriyorum
Gece ve sabah mama istiyor

Selam kızlar. Etiketlerinizi gördüm, hepinizi çok özledim.
Bahsetmiştim uykusuzlukla boğuşuyordum, çok şükür şimdilerde daha iyiyim🙏🏻
Oğluşum da iyi🙏🏻
Sizler nasılsınız napıyosunuz? Bebişler iyi mi?
Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk @Aslimuu93 Optimussprime Optimussprime @hilal-ss Masalim01 Masalim01
Hoşgeldin canım düzelebildin mi uyuyabiliyor musun artık? Uykusuzluk çok berbat birşey ya. Bizimki son 2-3haftadır filan geceleri sık uyanıyor çok kötü oluyorum
Biz de sünneti yaptırdık kızlar, çok gözümde büyütmüştüm iyi ki yaptırmışız, çok kolay geçti, lokal yaptı doktoru bizimki uyurken halletti, uyandıgında bitmişti herşey, 2 gün mızmızlandı okadar, geçti gitti.. minikken yaptırmak çok rahatmış gerçekten, hiç gözünüzde büyütmeyin..
Geçmiş olsun canım kurtulmuşsunuz oh darısı bize olsun. Çok büyümeden ben de istiyorum inş. Kime yaptırırım hiç bilmiyorum ama herhangi bir doktor olur mu kriter var mı?

Şükür canım iyi gidiyor şimdilik. Genelde verdigimi yiyor ama mama yerini tutmuyor hiç Bi şey 🤣 sizin nasıl giidyor
Bizde öyleyiz, verdiklerimi yiyor genelde şükür, mamasız olmuyo aynen ek gıdayla doymuyo üstünden biraz geçince yine mama istiyor😄
Ben artık etiketlemekten yoruldm
Umudu kesmiştim :KK70:
İyiyiz cnm sen nasılsn işe başladnmj

Bizde iyi gidiyor ck şükir cnm
Bende ana sütü tam bitti zaten baya oluo 3 ay önce felan..
Mama ek gıda gidiyorm
Gündüzleri mama cok cok az.. Artk doyurucu ek veriyorum
Gece ve sabah mama istiyor
valla günlerce hiç uyuyamadığım oldu, çok zor günler geçirdim, çok şükür şimdi daha iyiyim, hormonlar da normale dönmüş geçen kan tahlili yaptırdım da.. ancak elime rahat telefon alabiliyorum artık☺️
Bizimki hala mama ağırlıklı gidiyor, ek gıdalara da yok demiyor şükür..
İşe başlamadım daha, zaten o uykusuzluk da bi de işe gitsem hastanelik olurdum heralde..
Mart ortasında bitiyor iznim ama uzatabilirim de bakacam..

Bizde öyleyiz, verdiklerimi yiyor genelde şükür, mamasız olmuyo aynen ek gıdayla doymuyo üstünden biraz geçince yine mama istiyor😄

valla günlerce hiç uyuyamadığım oldu, çok zor günler geçirdim, çok şükür şimdi daha iyiyim, hormonlar da normale dönmüş geçen kan tahlili yaptırdım da.. ancak elime rahat telefon alabiliyorum artık☺️
Bizimki hala mama ağırlıklı gidiyor, ek gıdalara da yok demiyor şükür..
İşe başlamadım daha, zaten o uykusuzluk da bi de işe gitsem hastanelik olurdum heralde..
Mart ortasında bitiyor iznim ama uzatabilirim de bakacam..
işe başlamak gerçekten çok iyi geliyor
ama bazen isyan ettiğimde oluyor

Hoşgeldin canım düzelebildin mi uyuyabiliyor musun artık? Uykusuzluk çok berbat birşey ya. Bizimki son 2-3haftadır filan geceleri sık uyanıyor çok kötü oluyorum

Geçmiş olsun canım kurtulmuşsunuz oh darısı bize olsun. Çok büyümeden ben de istiyorum inş. Kime yaptırırım hiç bilmiyorum ama herhangi bir doktor olur mu kriter var mı?
Kuzum saat başı uyanıyordu bizimki de uyu uyan uyu uyan artık tüm dengem bozulmuştu..
artık anne sütü almıyor, mama ile daha uzun uyuyor şükür ben de arada ilaçla arada ilaçsız biraz daha iyi uyuyabiliyorum buna şükür..
Ben sünneti çocuk cerrahına yaptırdım sünnet de uzmanlaşmış artık.. araştırınca soruşturunca öneriyolar zaten birilerini.

X