Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar merhaba geçen sene buralardaydım Transferden önce 2 kez histeroskopi oldum baya bi modum düşmüştü ama 1 sene bekledikten sonra şükürler olsun pozitifi gördüm 9 haftalık hamileyim çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu formda çoğu kişinin bebeği olmuş çok şükür olanlarda sağlıkla büyütsün Yeni hamilelik dönemlerinde neler aldınız ben şuan gebelik defteri aldım onu yazıyorum . Ufak tefek cicilerde almaya başlayayım diyorum. Tecrübelerini ihtiyacım var. Ha ara ara da lekenlenmelerim oluyor tabiki de alıştım bebişim de sorun yok çok şükür

Lisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesi
Disi seni icin beni yakar enerjimin icim curuk

Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyi
Ay neden öyle dedin canım dur daha macera yeni başlıyor her konuda gayet sabırlısın senin için çürükse biz ölelim bi kez bile aman dediğini duymadım maşallah sana

Ay neden öyle dedin canım dur daha macera yeni başlıyor her konuda gayet sabırlısın senin için çürükse biz ölelim bi kez bile aman dediğini duymadım maşallah sana
Sagol canim benim
Aman diyecegim zaman diyorum ki kendime sen bu gunleri bu zorluklari cok bekledin neler yasadin hamilelik oncesi ve hamilelikte dusuk erken dogum tehlikeleri tup bebek sureci sukret o zaman icime ferahlik geliyor sakinlesiyorum ama benim de sinir harbi yasadigim cok an oldu daha kucuklerken sanirim alistim tempoya artik

Saglikla dogsun insallah kuzucuk
Her gelismeyi mutlaka not al cok iyi yapmissin donup bakmak cok guzel oluyor

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al.
Daha bir şeyler almak için erken ama yinede bir şeyler almak istiyorsan zıbın alabilirsin. Cinsiyet belli olduktan sonra daha rahat alışveriş yapılıyor.

Selam kızlar
Nisanin kan değeri dusuk çıktı. Demir ilacına başladık ben daha önce başlarım diye ocean almıştım. Doktorda başka demiş ilacını veriyormuş o yüzden bana tam şu kadar damla ver demedi.1ml verebilirsin dedi 1ml çok geldi gibi bana. Aranızda ocean kullanan oldu mu.
Kilo başına 1 damla oluyormuş genelde ama nette bazı yorumlr ocean için 2 damla yazıyor kafam karıştı

Lisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesi
Disi seni icin beni yakar enerjimin icim curuk

Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyi
Uzaksa tabi az gün daha mantıklı canım
Hayırlı olsun
Şu ara Şubat indirimleri var e bebekte. Her gün hepsinden alabilirsin bence kıyafet hariç

Bende kilo başına 1 damla die biliyorm fulim

Benımkıde oyle canm gece valla bende cok yoruldum artık aksam uyusak sabah kalksak keşke

Benımkıde oyle canm gece valla bende cok yoruldum artık aksam uyusak sabah kalksak keşke
Bu ara gece emdikten sonra hemen uykuya da dalmıyor çok ağırlaştı gece emzirirken kollarımda tutmaya çalışmak bile yoruyor beni yoksa hasta olduğum için mi böyle hissediyorum bilmiyorum. Hüngür hüngür ağladım geçen gece ilk kez. Çocuk büyütmenin kolay olmadığını herkes biliyor da bu kadar da zor olmasını beklemiyordum Allah yardımcımız olsun

Ben artık 2. Yi filan da düşünmüyorum Bal0ncuk Eymenden sonra. Maşallah kendisi 2 çocuğa bakmaya eşdeğer ne bana nefes aldırıyor ne babasına ikimiz beraber zor bakıyoruz . Geçen gün konuştuk kalan embriyolarımızı imha ettirelim diye eşimle. Bilmiyorum inşallah acele karar vermiyoruzdur

2 cocuga esdeger degildir emin ol

Bız ımha ettirdik

Hayırlı olsun canım inşallah Allah sonunu görmek nasip etsin inşallah sağlıkla al kucağına

Kuzucum 1 ml iyi.Benim doktor ocean verdi ve 1 ml dedi.Burada damla hesabı yapıp verenleri de okudum ama farklı markalarda damlalar da karışıyor.1 ml yaklaşık 16-18 damlaya geliyor.1 mlden az olunca yetmiyor dedi doktor,o sebeple aksatmadan 1 ml ver dedi.

Cnm acele etme.. Biraz zaman tanıyın kendinize önemli bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…