Ay neden öyle dedin canım dur daha macera yeni başlıyorLisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesi
Disi seni icin beni yakar enerjimin icim curuk
Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyi
Sagol canim benimAy neden öyle dedin canım dur daha macera yeni başlıyorher konuda gayet sabırlısın senin için çürükse biz ölelim bi kez bile aman dediğini duymadım maşallah sana
Saglikla dogsun insallah kuzucukKızlar merhaba geçen sene buralardaydımTransferden önce 2 kez histeroskopi oldum baya bi modum düşmüştü ama 1 sene bekledikten sonra şükürler olsun pozitifi gördüm 9 haftalık hamileyim çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu formda çoğu kişinin bebeği olmuş çok şükür olanlarda sağlıkla büyütsün Yeni hamilelik dönemlerinde neler aldınız ben şuan gebelik defteri aldım onu yazıyorum . Ufak tefek cicilerde almaya başlayayım diyorum. Tecrübelerini ihtiyacım var. Ha ara ara da lekenlenmelerim oluyor tabiki de alıştım bebişim de sorun yok çok şükür
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al.Kızlar merhaba geçen sene buralardaydımTransferden önce 2 kez histeroskopi oldum baya bi modum düşmüştü ama 1 sene bekledikten sonra şükürler olsun pozitifi gördüm 9 haftalık hamileyim çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu formda çoğu kişinin bebeği olmuş çok şükür olanlarda sağlıkla büyütsün Yeni hamilelik dönemlerinde neler aldınız ben şuan gebelik defteri aldım onu yazıyorum . Ufak tefek cicilerde almaya başlayayım diyorum. Tecrübelerini ihtiyacım var. Ha ara ara da lekenlenmelerim oluyor tabiki de alıştım bebişim de sorun yok çok şükür
Uzaksa tabi az gün daha mantıklı canımLisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesi
Disi seni icin beni yakar enerjimin icim curuk
Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyi
Hayırlı olsunKızlar merhaba geçen sene buralardaydımTransferden önce 2 kez histeroskopi oldum baya bi modum düşmüştü ama 1 sene bekledikten sonra şükürler olsun pozitifi gördüm 9 haftalık hamileyim çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu formda çoğu kişinin bebeği olmuş çok şükür olanlarda sağlıkla büyütsün Yeni hamilelik dönemlerinde neler aldınız ben şuan gebelik defteri aldım onu yazıyorum . Ufak tefek cicilerde almaya başlayayım diyorum. Tecrübelerini ihtiyacım var. Ha ara ara da lekenlenmelerim oluyor tabiki de alıştım bebişim de sorun yok çok şükür
Bende kilo başına 1 damla die biliyorm fulimSelam kızlar
Nisanin kan değeri dusuk çıktı. Demir ilacına başladık ben daha önce başlarım diye ocean almıştım. Doktorda başka demiş ilacını veriyormuş o yüzden bana tam şu kadar damla ver demedi.1ml verebilirsin dedi 1ml çok geldi gibi bana. Aranızda ocean kullanan oldu mu.
Kilo başına 1 damla oluyormuş genelde ama nette bazı yorumlr ocean için 2 damla yazıyor kafam karıştı
Benımkıde oyle canm gece valla bende cok yoruldum artık aksam uyusak sabah kalksak keşkeBizimki de öyle canım. Bu ara 9-10 gibi uyuyup 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz bir kere 1,5 saat filan uyuyor bazen. Ama gece çok kalkıyor. Eskiden gecede 2 kez filan kalkardı şimdi 1,5-2 saatte bir uyanıyor son 3 gündür. Şaftım kaydı çok yorgunum bitiğim kendimi depresyonda gibi hissediyorum neden böyle yapıyor bu çocuk nedeenn
Maşallah kuzuna canımİnşallah tahlil sonucunuz iyi gelir gerek kalmaz
3 gün tam gitmektense 5 gün 3 er saat gitmek daha iyi olmaz mı canım? Ben şahsen öyle düşünüyorum başlayınca. Hem her gün çıktığım için kafam dağılır hem de tek seferde uzun süre ayrı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
Tabi idare uygun program hazırlayabilirse
Bu ara gece emdikten sonra hemen uykuya da dalmıyor çok ağırlaştı gece emzirirken kollarımda tutmaya çalışmak bile yoruyor beniBenımkıde oyle canm gece valla bende cok yoruldum artık aksam uyusak sabah kalksak keşke
2 cocuga esdeger degildir emin olBu ara gece emdikten sonra hemen uykuya da dalmıyor çok ağırlaştı gece emzirirken kollarımda tutmaya çalışmak bile yoruyor beniyoksa hasta olduğum için mi böyle hissediyorum bilmiyorum. Hüngür hüngür ağladım geçen gece ilk kez. Çocuk büyütmenin kolay olmadığını herkes biliyor da bu kadar da zor olmasını beklemiyordum Allah yardımcımız olsun
Ben artık 2. Yi filan da düşünmüyorumBal0ncuk Eymenden sonra. Maşallah kendisi 2 çocuğa bakmaya eşdeğer ne bana nefes aldırıyor ne babasına ikimiz beraber zor bakıyoruz . Geçen gün konuştuk kalan embriyolarımızı imha ettirelim diye eşimle. Bilmiyorum inşallah acele karar vermiyoruzdur
Bız ımha ettirdikBu ara gece emdikten sonra hemen uykuya da dalmıyor çok ağırlaştı gece emzirirken kollarımda tutmaya çalışmak bile yoruyor beniyoksa hasta olduğum için mi böyle hissediyorum bilmiyorum. Hüngür hüngür ağladım geçen gece ilk kez. Çocuk büyütmenin kolay olmadığını herkes biliyor da bu kadar da zor olmasını beklemiyordum Allah yardımcımız olsun
Ben artık 2. Yi filan da düşünmüyorumBal0ncuk Eymenden sonra. Maşallah kendisi 2 çocuğa bakmaya eşdeğer ne bana nefes aldırıyor ne babasına ikimiz beraber zor bakıyoruz . Geçen gün konuştuk kalan embriyolarımızı imha ettirelim diye eşimle. Bilmiyorum inşallah acele karar vermiyoruzdur
Hayırlı olsun canım inşallah Allah sonunu görmek nasip etsin inşallah sağlıkla al kucağınaKızlar merhaba geçen sene buralardaydımTransferden önce 2 kez histeroskopi oldum baya bi modum düşmüştü ama 1 sene bekledikten sonra şükürler olsun pozitifi gördüm 9 haftalık hamileyim çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu formda çoğu kişinin bebeği olmuş çok şükür olanlarda sağlıkla büyütsün Yeni hamilelik dönemlerinde neler aldınız ben şuan gebelik defteri aldım onu yazıyorum . Ufak tefek cicilerde almaya başlayayım diyorum. Tecrübelerini ihtiyacım var. Ha ara ara da lekenlenmelerim oluyor tabiki de alıştım bebişim de sorun yok çok şükür
Kuzucum 1 ml iyi.Benim doktor ocean verdi ve 1 ml dedi.Burada damla hesabı yapıp verenleri de okudum ama farklı markalarda damlalar da karışıyor.1 ml yaklaşık 16-18 damlaya geliyor.1 mlden az olunca yetmiyor dedi doktor,o sebeple aksatmadan 1 ml ver dedi.Selam kızlar
Nisanin kan değeri dusuk çıktı. Demir ilacına başladık ben daha önce başlarım diye ocean almıştım. Doktorda başka demiş ilacını veriyormuş o yüzden bana tam şu kadar damla ver demedi.1ml verebilirsin dedi 1ml çok geldi gibi bana. Aranızda ocean kullanan oldu mu.
Kilo başına 1 damla oluyormuş genelde ama nette bazı yorumlr ocean için 2 damla yazıyor kafam karıştı
Cnm acele etme.. Biraz zaman tanıyın kendinize önemli bir kararBu ara gece emdikten sonra hemen uykuya da dalmıyor çok ağırlaştı gece emzirirken kollarımda tutmaya çalışmak bile yoruyor beniyoksa hasta olduğum için mi böyle hissediyorum bilmiyorum. Hüngür hüngür ağladım geçen gece ilk kez. Çocuk büyütmenin kolay olmadığını herkes biliyor da bu kadar da zor olmasını beklemiyordum Allah yardımcımız olsun
Umarım öyledir canısı2 cocuga esdeger degildir emin ol
Hayırlı uğurlu olsun canımBız ımha ettirdik
Tedaviye geçen sene tam bu zamanlar başlamıştık canım 1 yıl oldu. Yakında ararlar napalım diye. Karar verebilmemiz lazım…Cnm acele etme.. Biraz zaman tanıyın kendinize önemli bir karar