Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Umarım öyledir canısı

Hayırlı uğurlu olsun canım

Tedaviye geçen sene tam bu zamanlar başlamıştık canım 1 yıl oldu. Yakında ararlar napalım diye. Karar verebilmemiz lazım…
İkiz annesi olarak soyluyorum benim tek cocugum senin iki cocuguna bedel olayinin gercekligi yuzde 0

Umarım öyledir canısı

Hayırlı uğurlu olsun canım

Tedaviye geçen sene tam bu zamanlar başlamıştık canım 1 yıl oldu. Yakında ararlar napalım diye. Karar verebilmemiz lazım…
Biz 5 yıllık dondurmustuk. Ben 2.yi düşünmüyorum eşimse sadece senin kararın mı diyor evet benim kararım çünkü ben doğurup Bakacam.
Ama hayat bu ne olur bilinmez. %99 düşünmüyorum ama en azından 1 yil dondurun bence canım daha çok yeni çünkü

Bozdurma optim bence

Ben de aynı süreci bir daha yaşamak istemem canım ama yakın zamanda da hamilelik düşünmüyorum. 1-2 yıla koyduracaksak neyse de daha fazla durursa bence kalitesi kalmaz tutmaz boşa saklamış para vermiş oluruz gibime geliyor
5 yıl donuk şekilde eskisi gibi olur mu ki bana olur gibi gelmiyor fuli. Bize 1 yıl donduracaklarını söylemişlerdi senin merkez iyiymiş baya
Dediğim gibi 3-4 yıl düşünmüyorum şuan zaten. Bakalım ararlarsa çok para istemezlerse dondururum belki

Tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla gebe kalan çok. Belki öyle olur seninde ben yaştan dolayı 3~4 yil sonra 2. Yi düşünmem en fazla 2 yil olur arasında. O yüzden embriyorlarin kalitesine ne olur bilemem

Tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla gebe kalan çok. Belki öyle olur seninde ben yaştan dolayı 3~4 yil sonra 2. Yi düşünmem en fazla 2 yil olur arasında. O yüzden embriyorlarin kalitesine ne olur bilemem
Ya yurt dışında 19 yıl sonra çözdüren var mis gibi doğmuş bebek.Bizde yasal süre zaten 5 yıl diye biliyorum en geç 3 yıl sonra çözdürmem gerekir yaştan dolayı.Hee bu 3 yılda bir şeyler kendiliğinden olursa onu bilemem :) zaten bu ay 15 gün gecikti.Hemen test yaptım korka korka sonra da kendime güldüm hevesle yaptığım ve hüsranla sonuçlanan tek çizgiye hiç bu kadar sevinmemiştim

Yası genç olanlar ve maddi durumu yerinde olanlar yapsın.. Valla benım yas gectı artık.. Cok tukendım ve hamılelıgımın basından sımdıye kadar cok yıprandım. Bu saatten sonra bıtane daha bebısı bunyem kaldırmaz.. Dunyanın en güzel en saf en masum duygusu ama kardeş yapacağım dıe hayatımı maf edemem

Kriel Nerde kızlar bebişi ne durumda haberiniz varmı

Canim sormasi ayip yasin kac ki ya genc duruyosun gayet

Aynı fikirdeym cnm..
Birkaç sene kalsn
Ama ben 2.yi yapcam
Hahahahaha enişte doğru deyoooo
Ben korunmuom bide
Kız zeynep
Sanki 50 yaşndasn he

Aynı fikirdeym cnm..
Birkaç sene kalsn
Ama ben 2.yi yapcam

Hahahahaha enişte doğru deyoooo
Ben korunmuom bide

Kız zeynep
Sanki 50 yaşndasn he
Ben doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum. Riske atamam bari adetim de duzenli gelir ilaçla

Canim sormasi ayip yasin kac ki ya genc duruyosun gayet

Sen kaç yaşındasın kız merak ettim
Yaşlarınız o kadar da fazla değildir kızlar 40 mi sanki benim bulunduğum yerde 45 li kadınlar çatır çatır doğuruyor 1 er tane daha yakışır sizlere bu arada benim yaş 26 27 sayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…