Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

özlüyor insan gerçekten ama hemen hemen 1 sene onlarlaydın ben 2.5 aylıkken bırakmıştım
bir yandan çalışmak gerçekten iyi gelecek
Ah cok minismis kuzum
Dedigin gibi bir yandan da iyi gelecek bana sanirim
3 gün yıllık izin aldım 2 günde haftasonu 5 gün kızımlayım
buralarda cok olmayabilirim
Anne kiz keyfi

İlçedeyiz dersane yok ama Türkiye geneli olan denemelere girecek bi dersanede

Akademik anlamda beni de meslek lisesi pek tatmin etmiyor canım hatta sen daha çok şey öğretiyorsundur muhtemelen. Ben koca bi dönem sonunda soru sorduğumda "yes, I aren't" diye cevap alıyorum sen düşün
Kuzum sen iki bebişle maşallah çok iyisin bence. Tabi arada vitamin de alsan sana yarar daha enerjik olursun.

Akşam 10 11 gibi ancak uyuyor sabah 7 8 başlıyor maratoonumuz Allah sana da kolay lik versin canım
Bizimki de öyle canım. Bu ara 9-10 gibi uyuyup 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz bir kere 1,5 saat filan uyuyor bazen. Ama gece çok kalkıyor. Eskiden gecede 2 kez filan kalkardı şimdi 1,5-2 saatte bir uyanıyor son 3 gündür. Şaftım kaydı çok yorgunum bitiğim kendimi depresyonda gibi hissediyorum neden böyle yapıyor bu çocuk nedeenn
Maşallah kuzuna canım İnşallah tahlil sonucunuz iyi gelir gerek kalmaz
Benim de ingilizce zumrem
İlkokuldayim ben 18 olursa 3 gun gidicem insallah

Benimkiler ozellikle oglum 10ar dakika ya uyurdu ya uyumazdi canim gunduzleri toplasan 1 saat belki duzen yok diyosun ama masallah gece uykusu ayina gore duzenli
3 gün tam gitmektense 5 gün 3 er saat gitmek daha iyi olmaz mı canım? Ben şahsen öyle düşünüyorum başlayınca. Hem her gün çıktığım için kafam dağılır hem de tek seferde uzun süre ayrı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
Tabi idare uygun program hazırlayabilirse

Bı uykusu 3 4 saat sürüyor sonrası 2 saate bir uyanıyor benimki de gündüz uykusu da kesik kesik oluyir hep yada göğsümde uyuyor yatağa bırakınca uyanıyor

Okumamistm
Yaa insan içine girince kendilerini iyi göstermeyi pek severler. Etraf diyecek Aaa geline bak kaynanaya nasıl davranıyor diye. Ayyy öpmesin yaa gözümle bile görmüyorum rahatım
Sen benden şanslısın
Bende böyke zamanlarda gözmle görüorm
Bugn ortanca görümceme gittim o melek olan
Çağırmadık

Selam Kızlar çok giremiyorum malum totomun üzerinde oturmuşluğum yok
Aslımmmm ne güzel formunu korursun

Bal0ncuk koşşş primalar çok iyi indirime girdi babymall ve e bebekte.
Ben ötekileri satamadım ama böyle fiyatlara düşünce dayanamadım yine biraz aldım stokladım
Prima bağımlılıktır

Lisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesi
Disi seni icin beni yakar enerjimin icim curuk
Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…