Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ya ben de gideyim de doğum kontrol hapı versin.Bu ay gecikti ya benim adet düzensizliği 3 aylığına düzeldi sanki hop başa döndük.
Benim doğum sonrası adet arası 45 gün oldu yani hiç düzelmedi 😂 gelmemesi sorun değilde gecikince aksiyon olmasın hamile miyim diye 😁

Selam canım yaaa çok uzun zamn oldu nasıl unutursun şifresini 😂
Çok şükür iyiyiz büyüyoruz minnosla 🥰
Senin nasılsın bebişin nasıl
İyiyim canım sen nasıllsıın iyiyiz şükür büyüyoruz vala bu hafta 9aylık olcaz inşallah siz nasılsınuz
32 :KK43:

Bende bizi unuttun die düşündüm kkz 🙈
Ahhahaja aşk olsun nasıı gidiyo

Tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla gebe kalan çok. Belki öyle olur seninde 😁 ben yaştan dolayı 3~4 yil sonra 2. Yi düşünmem en fazla 2 yil olur arasında. O yüzden embriyorlarin kalitesine ne olur bilemem 😁
2 yıla bişey olmaz bence canım ama yaşında bişey yok ya. Bir de bu işler nasip, bişey demeye gelmiyor. Bu zamana kadar istedik istediğimiz zaman olmadı bundan sonra da olmaz muhtemelen 😂

Kızlar gülmeyin ama bir şey soracağım.Bugün ek gıdaya başladık.Havuçla başladım.Ama benim Kayra yemedi😮‍💨yani ağzına aldı döndürdü,öğürdü çıkardı ağzından.Bu normal mi?İlk böyle mi oluyor? 🧐
Çok normal canım. Benim doktorum bir şeyi yemiyor demen için en az 15 defa denemiş olman lazım dedi. Bir kere daha ver yine ogururse başka sebzeye geçersin

X